Poszukuje - kupno/wymiana

Rarytasy, rzadkie wydawnictwa, bootlegi - wszystko dla kolekcjonerów Iron Maiden!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Łukasz Bąk
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: Poszukuje - kupno/wymiana

Post autor: Łukasz Bąk »

Poszukuję Man On The Edge z bootegu Paris Brűle-t-il? (16.11.1995). Jeśli ktoś może mi go `ofiarować` :) to proszę na lukasz_bak@gazeta.pl. Bedę bardzo wdzięczny!!!!
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: kobi »

na maila poszly namiary :) daj znac jak sciagniesz
Awatar użytkownika
Łukasz Bąk
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Łukasz Bąk »

Dzięki Kobi :beer Już ściągnięte:)
CzlowiekBezXywy
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: CzlowiekBezXywy »

Polecma z tego bootlegu Edge Of Darkness, w pewnym momencie Blaze myli tekst i mamrocze coś w stylu blahblahblah do mikrofonu :)
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

CzlowiekBezXywy pisze:Polecma z tego bootlegu Edge Of Darkness, w pewnym momencie Blaze myli tekst i mamrocze coś w stylu blahblahblah do mikrofonu :)
jest odowiedni dzaił do tego typu rzeczy :wink:
CzlowiekBezXywy
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: CzlowiekBezXywy »

Poszukuję bootlegów audio "Maiden Colorado" i "Return Of The Beast". Mam kilkadziesiąt bootów do wymiany (właściwie ze wszsytkich z tras prócz Fear Of The Dark i A Real Live Tour), dokładniejsze informacje po kontakcie na PW.
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

szukam sciezki dzwiekowej z filmu man on fire oraz conan the barbarian
thx
Awatar użytkownika
helmik
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: helmik »

KILLER pisze: To jest VIPER twin turbo v24 500 km\h zamienie go na cos o ironach

A poza tym to jest najnowszy hit na komorke ale wy mozecie miec go jednynie za cos o ironach ja oczekuje tylko tyle a ci od telefonow od razu by chcieli 10 zł + vat

ty sie dobrze czujesz??? :guns
Koniec świata nadejdzie jutro.
Awatar użytkownika
GuMiS^666
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: GuMiS^666 »

Poszukuje utowru Phantom of the opera z bootlegu Paris 1999 video.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Szukam całego koncertu Black sabbath "reunion" .avi z Birmingham z 1998 zdaje sie...widzialem tylko paranoid i children of the grave :(
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

Hej, czy ktos z Was moze zamienic sie na bilety ? Za bilet z koncertu Maiden z Warszawy 2000 r. oferuje bilet z koncertu Black Sabbath z Katowic w 1998 r. Zlitujcie sie, moze ktos ma dwa lub cos w tym stylu..., bardzo mi na tym zalezy ! Na zainteresowanych oczekuje pod: brucik@wp.pl
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

kupilam dzisiaj Best Of The Beast , plyte kupowalam w wielkim pospiechu i otworzylam ja dop w domciu i ku mojemu jakze wielkiemu zaskoczeniu w opakowaniu znajdowala sie JEDNA plyta , do tej pory bylam pewna ze ten album jest 2 plytowy... czy ktos jest mi w stanie wyjasnic co ja wlasciwie kupilam??? POMOCY ! ! !
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

Ivona pisze:kupilam dzisiaj Best Of The Beast , plyte kupowalam w wielkim pospiechu i otworzylam ja dop w domciu i ku mojemu jakze wielkiemu zaskoczeniu w opakowaniu znajdowala sie JEDNA plyta , do tej pory bylam pewna ze ten album jest 2 plytowy... czy ktos jest mi w stanie wyjasnic co ja wlasciwie kupilam??? POMOCY ! ! !
Edycje jedno płytową :)
Edycja 4 płytowa (34 utwory) ukazała się tylko na vinylu. Oprócz płyt, w pudełku znajdziemy pokaźnych rozmiarów album a w w nim mnóstwo zdjęć, okładek do płyt, singli i okazyjnych rysunków na specyficzne koncerty. Są teksty piosenek oraz daty i miejsca wszystkich koncertów z każdej trasy od 1979r. do 1996. (niestety nie ustrzeżono się wpadek, np. z niewiadomych powodów nie uwzględniono koncertów na letnich festiwalach w 1991r.).
Całość przygotował i opracował prezes oficjalnego fan-clubu Keith Wilfort (obecnie ex-prezes).

Inne wydania składanki "Best Of The Beast" ukazały się już tylko na CD.

Podobna do wersji vinylowej jest też specjalna limitowana dwupłytowa edycja CD(27 utworów).
Całość jest opakowana w gustowne tekturowe pudełko a w środku razem z płytami lekko uboższy album znany nam z edycji vinylowej. Książeczka ma twarde okładki i ponad 50 stron.
Jedyna różnica pomiędzy albumami to mniejszy format oraz brak spisu miejsc i dat koncertów.

Trzecia wersja "Best Of The Beast" to zwykłe dwupłytowe wydawnictwo (obecnie wycofane ze sprzedaży). Na płytach jest 27 kawałków oraz książeczka. Tym razem jest to typowa wkładka - miękkie okładki i kilkanaście stron informacji. Teksty, zdjęcia, okładki do płyt, singli oraz dyskografia (razem z datami i pozycjami na liście) - albumy, single i kasety Video.

Oprócz wyżej wymienionych wersji wydano także edycje jednopłytową (też CD) (16 utworów).
Jest to najczęściej spotykana i najłatwiej dostępna wersja składanki.
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

Ivona pisze:kupilam dzisiaj Best Of The Beast , plyte kupowalam w wielkim pospiechu i otworzylam ja dop w domciu i ku mojemu jakze wielkiemu zaskoczeniu w opakowaniu znajdowala sie JEDNA plyta , do tej pory bylam pewna ze ten album jest 2 plytowy... czy ktos jest mi w stanie wyjasnic co ja wlasciwie kupilam??? POMOCY ! ! !
Zapraszam na www.sanktuarium.org do dzialu Dyskografia :)
http://www.sanktuarium.org/html/dyskogr ... _best.html

i recenzji:
http://www.sanktuarium.org/html/opisy/best_beast.html
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

wielkie dzieki dla Adminow :) :) :)
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

poszukuje bootlegow RATM, Pantery i Superjoint Ritual - jakichs ciekawych, w dobrej jakosci

czy orientuje sie ktos czy z zeszlorocznego warszawskiego koncertu The Doors Of The XXI st Century zostal nagrany bootleg ? rowniez bylbym zainteresowany.
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

kobi pisze:czy orientuje sie ktos czy z zeszlorocznego warszawskiego koncertu The Doors Of The XXI st Century zostal nagrany bootleg ? rowniez bylbym zainteresowany.
Nie ma takiego :( (na razie)
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

kobi pisze:poszukuje bootlegow RATM, Pantery i Superjoint Ritual - jakichs ciekawych, w dobrej jakosci

czy orientuje sie ktos czy z zeszlorocznego warszawskiego koncertu The Doors Of The XXI st Century zostal nagrany bootleg ? rowniez bylbym zainteresowany.
Odsyłam do mojej strony są tam 3 booty audio mam jeszcze video ale to chyba oficjalne jest wycinki z roznych koncertow i troche klipow razem zlaczonych pt The COncert In Irvine Meadows
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

MaYeR pisze:Nie ma takiego :( (na razie)
czyli lipa :/
jajco pisze:Odsyłam do mojej strony są tam 3 booty
jak oceniasz jakosc poszczegolnych bootow ?
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

jajco-> na Twojej stronie zdjęcia z TSA są z Katowic ;) na jedym widać nawet moją ręke ;)
ODPOWIEDZ