Płyta czy miejsca siedzące ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Płyta czy miejsca siedzące ???
FOSA pewnie będzie :]
Stary nie spinaj sie tak, ja tylko grzecznie pytam_Sand_man_ pisze: Mam nadzieję, że NIE będziesz mógł zejść ! Stary co by było gdyby nagle sektory zeszły na dół. Chcesz płyte, kup bilet na płyte, chcesz sektor weź na sektor. Na Metallice z tego co wiem to nie było można robić manewrów płyta - sektor chyba, że zamieniłeś się biletem z kimś przed wejściem!!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

ja już myślałem, czy sobie nie kupić żółtej koszulki, a z tyłu nie nadrukować loga FOSA... wtedy miejsce przy barierkach murowane 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
W sumie to będzie to mój pierwszy koncert na płycie:P Nie wiem czy podołam(172cm) Ale itak bęzie spoko
Byłem w katowicach już raz na Maidenach i miałem najlepsze miejsca siedzace ale żałowałem że nie było mnie tam na dole :/ 
heh, a masz 80cm w łapie?świnka666 pisze:ja już myślałem, czy sobie nie kupić żółtej koszulki, a z tyłu nie nadrukować loga FOSA... wtedy miejsce przy barierkach murowane
- likipiki
- -#Lord of the flies

e tam.... ta koszulka starczy, by wzbudzić respekt wśród zebranych 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
heehh koszulka plus wygolona główka, ważna i lekko tempa mina plus spodnie od dresu wystarcza

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przestańcie off-topować o ochroniarzach. Jak chcecie to zakładajcie nowy temat.

-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Ja od czasu koncertu Slayera pod sceną i połamanych żeber
(ale za to zajebistego koncertu:D) chodze juz tylko na trybuny. Bawie sie tak samo dobrze, widac naszą flagę i moge robic zdjecia
) nigdy nie narzekałem że na Maidenach byłem na trybunie. Ci którym kupilem na nie bilety tez.......spytajcie Grunta !!!!!! 
jak długo będę w satnie to zawsze będę na płycie
brzmi to jak jakieś stropolskie zaprzysiężenie
brzmi to jak jakieś stropolskie zaprzysiężenie
Mam na koncie parę koncercików, w tym wiele "na płycie", tuż pod sceną. Podczas koncertów Maidenów w Polsce w 2003 roku zasiadałem już jednak na trybunach. I czułem się tak samo "pełnoprawnym" uczestnikiem tych imprez, jak za dawnych lat. "Klimat" można poczuć bez względu na to, jakie ma się miejsce. I odwrotnie - najlepsze miejsce nic ci nie da, jeśli nie jesteś odpowiednio "nakręcony". Uwierzcie weteranowi.
CUBEX-po części się z tobą zgadzam .Tak samo na trybunach jak i na płycie jesteś pełnoprawnym uczestnikiem koncertu.Ale to jednak płyta oddaje pełen klimat.Ja nie potrafię wysiedzieć w miejscu , kiedy rozlegają się pierwsze ulubione dżwięki , kiedy ciarki po plecach przechodzą.
Zdecydowanie od zawsze wybieram płytę.
Zdecydowanie od zawsze wybieram płytę.
- aniloratka
- -#Charlotte

ach plyta, najwyzej mnie zadepcza, zyje sie raz! ale bede musiala baaaardzoo wysoko skakac
bede cwiczyc
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
Tym razem bedzie to plyta 
zawsze płyta-- tym razem tez
Zdecydowanie płyta
Będąc na Metallice miałem bilet na trybunę ponieważ obawiałem sie ścisku na murawie(po tym jak zobaczyłem zdjęcie z Monsters of rock '91 w Chorzowie) :/ Byłem z leksza nie pocieszony drętwą atmosferą panującą w sektorze 34, ale na szczęście pewien tatuś z synem zamienił sie ze mną na bilet na płyte , gdzie było masakrytycznie 
Ja oczywiscie kupilem bilecik na plyte mysle ze tam jest najlepszy klimat szczegolnie pod scena :rocx
Jezeli ktos chce posiedziec i podelektowac sie w spokoju koncertem to trubuna jest idealna ale chyba nie oto chodzi 
plyta plyta i jeszcze raz plyta, we wrocku bylem pod sama scena i za nic bym tego nie zamienil na miejsce siedzace (mimo cholernego scisku)
Give Me Ed...Til I'm Dead
A co jest takiego fajnego w bilecie dla wipow ?? ten za 200zł??