Tak miało być, ale z tego co wiem, to drugi dzień się zmienił... Ale trzeba czekać na oficjalne info od organizatora
26-27/08/2023 - STEEL FEST - Stalowa Wola
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26-27/08/2023 - STEEL FEST - Stalowa Wola
www.MetalSide.pl
No to czekamy na info od Zygi 'ego

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ktoś post który wisiał dosłownie kilka minut zauważył
Tak, Vader miał być "gwiazdą" drugiego dnia, aczkolwiek sprawy dziwnie się potoczyły i na razie wyleciał z lajnapu. Okaże się pewnie w poniedziałek/wtorek co będzie dalej.
Na wszelki wypadek będzie bardzo mocne zastępstwo.
Labyrinth będzie co-headlinerem dnia pierwszego, okaże się z czasem jeszcze, kto będzie występował jako ostatni zespół w sobotę. Albo makaroniarze, albo taki inny zespół który może wyskoczyć z istną petardą i wtedy nie ma przeproś, będzie grał jako pierwszy.
Take info jeszcze. Strona www i sklep pewnie wystartują za 2-3 tygodnie. Jak ktoś jednak chciałby kupić bilet w ciemno, za dużo niższą cenę, niech pisze, podam nr konta do wpłaty. Promocja długo trwać nie będzie, ale chwilowo dla forumowiczów bilet jednodniowy 79, dwudniowy 169 PLN.
W założeniu, ostateczna cena będzie wyższa o dwie dychy. Jak ktoś jest pewny że przyjedzie to zakup biletu teraz zacnie mnie wspomoże w dalszych działaniach.
Ale czemu karnet jest droższy niż dwa jednodniowe?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A mogę w ciemno kupić na dzień z Blazem? 
Pierwszy dzień, to dzień heavy....dobrze myślę?
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Z Vaderem sprawa się ciągle wyjaśnia. Po niedzieli będę wszystko mam nadzieję wiedział... Tak czy inaczej w zamian (a jak nie w zamian to dodatkowo, jakby jednak Vader zagrał) mam inną polską death metalową petardę 
Prosimy o Blaze'a z setem Ajron Maiden. Jakby zagrał cały X Factor z japońskimi bonusami to nic więcej nie byłoby potrzeba
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Blaze'a już nie przewiduje że zobaczę w Stalowej, może że ktoś inny zrobi koncert. Ja już się nie podejmuje, chociaż łatwy temat.
Do składu dołączyli:
- Hellhaim
- Shadow Warrior
Sprawa Vadera padła - nie zagra w 2023
- Hellhaim
- Shadow Warrior
Sprawa Vadera padła - nie zagra w 2023
Szkoda, bo to jednak duża marka na naszym rynku.
Na razie widzę nasze heavy z jednego wydawnictwa w składzie.
Na razie widzę nasze heavy z jednego wydawnictwa w składzie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Z Ossuary więcej nie będzie
trzy wystarczą.
Szkoda Vadera, ale po drodze coś w pewnym miejscu się pojebało tak, że nie udało się uratować. Na pewno będą w kolejnych latach o ile będą istnieć oni, albo fest haha.
Na weekend będzie jedno ogłoszenie, później w odstępach jedno/dwu tygodniowych kolejne
Szkoda Vadera, ale po drodze coś w pewnym miejscu się pojebało tak, że nie udało się uratować. Na pewno będą w kolejnych latach o ile będą istnieć oni, albo fest haha.
Na weekend będzie jedno ogłoszenie, później w odstępach jedno/dwu tygodniowych kolejne
Na Hellhaim to może nawet pójdę.
W sumie wypaliło. Wszystko uzgodnione i dopięte na przedostatni guzik. Jeżeli wszyscy dożyjemy, to posłuchamy pana M.
Nowe ogłoszenia były.
- włoski Madvice
- Jaguar
- Moyra
Osiem zespołów już ogłoszone, reszta ogłosi się w tygodniowych odstępach po dwie sztuki w sobotnie wieczory.
- włoski Madvice
- Jaguar
- Moyra
Osiem zespołów już ogłoszone, reszta ogłosi się w tygodniowych odstępach po dwie sztuki w sobotnie wieczory.