Kto ma już bilet?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
IvonMaiden
- -#Invader

Re: Kto ma już bilet?
dzis rano dostalam swoj bilecik moj nr to 1698 czekalam 9 dni ale watro bylo 
ma ktos bilet z numerem 1? 
zapewne ktos ma...oto sie nie martwkocian_jr pisze:ma ktos bilet z numerem 1?
PS. Raz tylko udalo mi sie takowy numerek trafic.....bylo to na ostatnim koncercie Helloween w naszym pieknym kraju :-)
A ktoś wie ile biletów zostało puszczonych na rynek ???
-
El Dorado
MILION!the_trooper pisze:A ktoś wie ile biletów zostało puszczonych na rynek ???
??? Watpię w to aby aż tyle. Przecież się ludzie nie pomieszczą :]
Tak na serio to mysle ze okolo 60 000. Moze troche mniej.the_trooper pisze:A ktoś wie ile biletów zostało puszczonych na rynek ???
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przy tak dużych koncertach nie zawsze wypuszcza się od razu cały pakiet biletów... Jeśli bilety będą drukowane w kilku partiach to pewnie jak wyprzedane zostaną te do tej pory wpuszczone to pojawią się kolejne... To zależy. Jeśli ktoś z Was ma już wysokie numery (np. 40000) to znaczy, że wypuszczono wszystkie.kocian_jr pisze:Tak na serio to mysle ze okolo 60 000. Moze troche mniej.the_trooper pisze:A ktoś wie ile biletów zostało puszczonych na rynek ???
-
Deleted User 357
Już gdzieś tu był ten link.
Kurde! A ja czekałem żeby kupić później. Biorę od razu!!! Co za okazja! A mało co, a kupiłbym głupek z Mystica...
Kurde! A ja czekałem żeby kupić później. Biorę od razu!!! Co za okazja! A mało co, a kupiłbym głupek z Mystica...
Czy ktoś może wie gdzie w Poznaniu dostać bilet na IM, Bo byłem w empiku i nic w Rock Long Lacku tez nic. Nie mam pojęcia gdzie jeszcze szukać. Jak ktoś kupił juz niech da znać. 
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wg. listy, którą dostaliśmy od Mystic'a bilety powinny być w: Empiku na ul. Ratajczaka 81... Skoro nadal ich nie ma to powinienneś zadzwonić/napisać niedługo do Mystic'a i się dowiedzieć, bo we wszystkich wymienionych przez nas sklepach bilety powinny być już od dawna...Eol_Eddie pisze:Czy ktoś może wie gdzie w Poznaniu dostać bilet na IM, Bo byłem w empiku i nic w Rock Long Lacku tez nic. Nie mam pojęcia gdzie jeszcze szukać. Jak ktoś kupił juz niech da znać.
-
_Sand_man_
- -#Invader

haha zapodawałem już gdzieś tego linka. Kurcze może się skusze i kupie sobie jeszcze jeden właśnie z AllegroŻelazny pisze:Jakby ktoś nie zdążył to oto okazja:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38205791![]()
![]()
thx Wicker może poprostu trafiłem na tępych sprzedawców, kótrzy się nie zajmują koncertami. Spróbuje drugi raz jak nie to napiszę do Mystic'a. PozdrawiamWICKER MAN pisze:Wg. listy, którą dostaliśmy od Mystic'a bilety powinny być w: Empiku na ul. Ratajczaka 81... Skoro nadal ich nie ma to powinienneś zadzwonić/napisać niedługo do Mystic'a i się dowiedzieć, bo we wszystkich wymienionych przez nas sklepach bilety powinny być już od dawna...Eol_Eddie pisze:Czy ktoś może wie gdzie w Poznaniu dostać bilet na IM, Bo byłem w empiku i nic w Rock Long Lacku tez nic. Nie mam pojęcia gdzie jeszcze szukać. Jak ktoś kupił juz niech da znać.
UpTheIrons
-
szatanista
- -#Long distance runner

Dobra rada: Nie pytaj o bilety na Mystic Festival tylko na Iron Maiden!Eol_Eddie pisze:thx Wicker może poprostu trafiłem na tępych sprzedawców, kótrzy się nie zajmują koncertami. Spróbuje drugi raz jak nie to napiszę do Mystic'a. PozdrawiamWICKER MAN pisze:Wg. listy, którą dostaliśmy od Mystic'a bilety powinny być w: Empiku na ul. Ratajczaka 81... Skoro nadal ich nie ma to powinienneś zadzwonić/napisać niedługo do Mystic'a i się dowiedzieć, bo we wszystkich wymienionych przez nas sklepach bilety powinny być już od dawna...Eol_Eddie pisze:Czy ktoś może wie gdzie w Poznaniu dostać bilet na IM, Bo byłem w empiku i nic w Rock Long Lacku tez nic. Nie mam pojęcia gdzie jeszcze szukać. Jak ktoś kupił juz niech da znać.
Moj bilecik doszedl 31 grudnia. Dostalem takze ten plakat reklamujacy festiwal.
to z mystica plakat wysyłają??
fajnie
fajnie
durszlak pisze:Moj bilecik doszedl 31 grudnia. Dostalem takze ten plakat reklamujacy festiwal.
Ejjj.... To czemu ja nie dostałem ?? Dali mi jakieś kartki reklamujące Kaa, Behemotha i najnowszy numer Mystic art :/
Give me Ed... till I'm dead...
-
El Dorado
dają cos w ogóle?! za darmoche... iel kosztuje przesylka biletu to zamowie u mysticDis pisze:durszlak pisze:Moj bilecik doszedl 31 grudnia. Dostalem takze ten plakat reklamujacy festiwal.
Ejjj.... To czemu ja nie dostałem ?? Dali mi jakieś kartki reklamujące Kaa, Behemotha i najnowszy numer Mystic art :/
ejjj to jak myslicie - jakbym przy zamawianiu biletów na Mystic poprasił ładnie w mejlu o plakat promujący koncert i 2 katalogi to bym dostał???