Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: Teraz słucham...

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.

Thou Art Lord - Daemoniorum
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Killingsworth - Viking Steel
Wszyscy fani barbarzyńskiego grania typu Ironsword powinni sprawdzić ten krążek!
Wszyscy fani barbarzyńskiego grania typu Ironsword powinni sprawdzić ten krążek!
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Ja po około 4 odsłuchach na różnych odtwarzaczach i najlepiej brzmi to na słuchawkach po trzech piwach:) ogólnie to mam takie samo zdanie, ale już mniej przeszkadza mi produkcja bo numery kopią dupsko potężnie i pewnie przywyknę że ta płyta jest bdb ze skopanym brzmieniem. Coś jak malicious intent heheLukaSieka pisze: ↑śr wrz 28, 2022 2:17 pm
Nie wiedziałem czego tak do końca się spodziewać po tym co pisał wcześniej o nowym lp Razor Dave....
Pierwsze co się rzuca w uszy, to właśnie zjeb*na produkcja. Niestety.... Ta cykająca perkusja strasznie wszystko psuje. Ten Hi-hat, ride są straszne
. Stopy brzmią jak z mojej starej perkusji Amati kupionej w 1990... Do tego dochodzą gitary, które momentami są ewidentnie za cicho. Co do samych kawałków to jest na prawdę dobrze. Jestem po pierwszym odsłuchu, więc nie będę pisał o ulubionych utworach, ale nie wiem tylko jak można było tak dobre numery ubrać w tak słabe brzmienie
.
- LukaSieka

Motorhead - 1916
- LukaSieka

Iron Maiden - Somewhere in Time
Iron Maiden - Killers
WIJ to tak soczysty materiał, że głowa mała. Na żywo jeszcze lepiej, ale album radzi sobie całkiem dobrze. Bardzo spójny, gęsty, żarłoczny niczym czerw. Naprawdę jedna z lepszych płyt ostatnich lat, bym powiedział. Teksty kapitalne, po Polsku, o czymś, z klimatem. Świetny damski wokal i oszczędne instrumentarium. Polecam.
Najlepsze, że niektórzy na wokal narzekali. No tego już nie kumamwidman pisze: ↑czw wrz 29, 2022 12:10 pm WIJ to tak soczysty materiał, że głowa mała. Na żywo jeszcze lepiej, ale album radzi sobie całkiem dobrze. Bardzo spójny, gęsty, żarłoczny niczym czerw. Naprawdę jedna z lepszych płyt ostatnich lat, bym powiedział. Teksty kapitalne, po Polsku, o czymś, z klimatem. Świetny damski wokal i oszczędne instrumentarium. Polecam.
U mnie nadal:
Killingsworth - Viking Steel
Fani Manowar, Ironsword czy nawet Manilla Road powinni to obczaić. Barbarzyński, epicki metal!
- LukaSieka

Mortem "Decomposed By Possession"
Morgoth - Cursed
- LukaSieka

Asphyx "Incoming Death"
Warrior - Code Of Life
Zapomniałem jaki to dobry materiał. Produkcja soczysty, riffy na miejscu, Rob Rock jak zwykle daje radę!
Zapomniałem jaki to dobry materiał. Produkcja soczysty, riffy na miejscu, Rob Rock jak zwykle daje radę!