http://metalside.pl/relacje/relacja.php?id=359
18.09.2022 Helloween // Katowice - MCK + EUROPA 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 18.09.2022 Helloween // Katowice - MCK + EUROPA 2020
Jakby ktoś chciał poczytać, to zapraszam do relacji z Katowic 
www.MetalSide.pl
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Bardzo fajna relacja, szacun 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jeśli dobrze obliczyłem, 11 razy w tym tekście użyłeś "mega".
Pisząc relkę musiałeś być czerwony jak cegła, rozgrzany jak piec... 
Cóż, nie zgadzam się z Twoimi opiniami na temat tych koncertów 
I jak zwykle pragnie: kiedy wreszcie strona będzie responsywna?:)
I jak zwykle pragnie: kiedy wreszcie strona będzie responsywna?:)
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Mega podsumowanie bardzo fajnej reckiZakkahletz pisze: ↑czw paź 06, 2022 10:42 am Jeśli dobrze obliczyłem, 11 razy w tym tekście użyłeś "mega".Pisząc relkę musiałeś być czerwony jak cegła, rozgrzany jak piec...
![]()
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Moje ulubione słówko chybaZakkahletz pisze: ↑czw paź 06, 2022 10:42 am Jeśli dobrze obliczyłem, 11 razy w tym tekście użyłeś "mega".Pisząc relkę musiałeś być czerwony jak cegła, rozgrzany jak piec...
![]()
www.MetalSide.pl
Spoko, każdy odbiera na swój sposób. Każdy z nas ma inną wrażliwość i inne emocje
Ech... temat trudny dla mnie. Bo ja na tym się totalnie nie znam i sam nie jestem w stanie tego zrobić. Były już różne podejścia osób z zewnątrz, ale kończyło się na dobrych chęciach...
www.MetalSide.pl
A wręcz przeciwnie, pisałem to na spokojnie (jak zawsze), a w tym przypadku to z doskoku, większą część w luźnych chwilach w pracykrusejder pisze: ↑czw paź 06, 2022 11:41 amMega podsumowanie bardzo fajnej reckiZakkahletz pisze: ↑czw paź 06, 2022 10:42 am Jeśli dobrze obliczyłem, 11 razy w tym tekście użyłeś "mega".Pisząc relkę musiałeś być czerwony jak cegła, rozgrzany jak piec...
![]()
![]()
www.MetalSide.pl
Wiadomo. Jak pisałem poprzednio. Dla mnie MP i BT z nowej płyty to dobre koncertowe strzały. Perfect Gentleman to też koncertowy kawałek. Oczywiście mocno już przemielony i wolałbym zamiast niego coś innego. Twoje propozycje zamienników z ery Derisa jak najbardziej byłyby na plus. I pełna zgoda co do otwieracza. Halloween z intrem puszczanym przy wiszącej szmacie było fantastyczne na start.
To pamiętam z poprzednich razów jak się o to czepiałem. A to jest jakaś autorska produkcja czy oparte na jakimś darmowym/płatnym CMSie?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak można napisac, że Mass Polution odstawał? Totalny killer
No jednak jakieś punkty styczne były
www.MetalSide.pl
Nie no, pewnie, że były. Co do kawałków z Keeperów też jest zgoda. I co do tego, że pot spływał obficie 
No dupa mokra była fest, a przecież przy barierce było dosyć luźno
www.MetalSide.pl