Dream Theater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Dream Theater
Szkoda slota, bo pewnie byliby headem
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
W dupie mam Mystic akurat bo mają słaby line up zawsze, ale na takim Wacken czy Graspop jak najbardziej przyjąłbym 75 minutowy secik Dream Theater.
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 8107
- PannaMigotka
- -#Prodigal son

Parsknęłam lekko jak to przeczytałam, no ale racja.
- blackcocker
- -#Moderator

W sumie biorąc pod uwagę, że Prog in Park raczej zostaje zarżnięty, to może wrzucą parę zespołów. Ale no takie DT nie ma szans, żeby się obroniło na tym feście.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
Można by obejrzeć z kebabem w dłoni z leżaczka 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 8107
Kevin napisal o Wacken, wakcen w sierpniu, mystic w czerwcu, albo to albo to, albo nic. 2 miesiace nie beda siedziec w Europie.
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

I git
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 8107
Petrucci zagrał Tunnel Vision, nigdy tego nie grał, niestety nie ma jeszcze nagrania na yt. Nie zdziwiłbym się jakby to był pomysł MP.
-
Deleted User 8107
Minął rok od wydania ostatniej płyty, dalej najgorszy knot (zaraz za The Astonishing)
Szybko zleciało. Imo dużo lepszy album od The Astonishing jednak. Tragedii nie ma, jednocześnie znacznie poniżej ich możliwości. Kolejny album z generatora DT - ja lubię ten generator, ale świeżości ewidentnie brakuje. Pamiętam, że całkiem mi się spodobała informacja, że Petrucci użyje 8-strunowej gitary - myślałem, że może właśnie coś świeżego się szykuje i cóż - Awaken the Master jakiś bardzo ciekawy nie jest.
-
Deleted User 8107
Imo to najlepszy numer na płycie, ale tylko dobry.Dejavu pisze: ↑sob paź 22, 2022 4:59 pmSzybko zleciało. Imo dużo lepszy album od The Astonishing jednak. Tragedii nie ma, jednocześnie znacznie poniżej ich możliwości. Kolejny album z generatora DT - ja lubię ten generator, ale świeżości ewidentnie brakuje. Pamiętam, że całkiem mi się spodobała informacja, że Petrucci użyje 8-strunowej gitary - myślałem, że może właśnie coś świeżego się szykuje i cóż - Awaken the Master jakiś bardzo ciekawy nie jest.
Sam numer jest w porządku, ale myślałem, że coś specjalnego pan Pietrucha tam porobi z tą ośmiostrunową gitarąScarred pisze: ↑sob paź 22, 2022 7:38 pmImo to najlepszy numer na płycie, ale tylko dobry.Dejavu pisze: ↑sob paź 22, 2022 4:59 pmSzybko zleciało. Imo dużo lepszy album od The Astonishing jednak. Tragedii nie ma, jednocześnie znacznie poniżej ich możliwości. Kolejny album z generatora DT - ja lubię ten generator, ale świeżości ewidentnie brakuje. Pamiętam, że całkiem mi się spodobała informacja, że Petrucci użyje 8-strunowej gitary - myślałem, że może właśnie coś świeżego się szykuje i cóż - Awaken the Master jakiś bardzo ciekawy nie jest.![]()
A tytulowy jak Ci siedzi? Bo ja mam duuuży problem z tym numerem.
-
Deleted User 8107
Chyba trzecie miejsce mu dałem w rankingu moim z najlepszych utworów z tej płyty, są dobre momenty, ale jako całość straszne nudny, wynudziłem sie okr\opnie na koncercie jak tego słuchałem.Dejavu pisze: ↑ndz paź 23, 2022 7:31 pmSam numer jest w porządku, ale myślałem, że coś specjalnego pan Pietrucha tam porobi z tą ośmiostrunową gitarąScarred pisze: ↑sob paź 22, 2022 7:38 pmImo to najlepszy numer na płycie, ale tylko dobry.Dejavu pisze: ↑sob paź 22, 2022 4:59 pm
Szybko zleciało. Imo dużo lepszy album od The Astonishing jednak. Tragedii nie ma, jednocześnie znacznie poniżej ich możliwości. Kolejny album z generatora DT - ja lubię ten generator, ale świeżości ewidentnie brakuje. Pamiętam, że całkiem mi się spodobała informacja, że Petrucci użyje 8-strunowej gitary - myślałem, że może właśnie coś świeżego się szykuje i cóż - Awaken the Master jakiś bardzo ciekawy nie jest.![]()
A tytulowy jak Ci siedzi? Bo ja mam duuuży problem z tym numerem.
Po dluzszej przerwie zapuscilem ADToE.
Znow poecial od dechy do dechy, chyba moj numer 3, zaraz za Images i Awake.
Znow poecial od dechy do dechy, chyba moj numer 3, zaraz za Images i Awake.
Czy mógłbyś podrzucić nazwy płyt, które są uznawane za najbliższe muzycznie klony DT z czasów Kevina Moore'a ?
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Deleted User 8107
Nie słucham raczej Prog Metalu (poza kilkoma zespołami), prędzej prog rock, zobacz Iluvatar - Children np, jeśli nie znasz
-
Deleted User 8281
Miłego niedzielnego koncertu dla wszystkich, którzy na nim będą.