Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Jeśli uważasz, że należy komus jebnac za cokolwiek to znaczy że:
- masz slaba psyche, skoro wjezdza ci na nią post na forum
- jesteś patusem
Ale faktycznie przekroczyles poziom, w którym nie warto cie już ripostowac i wysmiewac, bo po prostu jesteś nudny.
- masz slaba psyche, skoro wjezdza ci na nią post na forum
- jesteś patusem
Ale faktycznie przekroczyles poziom, w którym nie warto cie już ripostowac i wysmiewac, bo po prostu jesteś nudny.
nugz - jakby tu rzec, aby boomerstwem za bardzo nie zajechało...
Nie mam ochoty wsadzać nosa w smrody między Wami. Nie jestem też w żadnej "paczce" - nikogo z Sanatorium nie znam osobiście, nikt też z forum nie zna osobiście mnie.
Po prostu nie mam nic przeciwko, by BJ relacjonował, co tam z Maiden w Nowym Świecie. A nuż, widelec Bronek coś więcej chlapnie miedzy wierszami o przyszłorocznej trasce
Nie mam ochoty wsadzać nosa w smrody między Wami. Nie jestem też w żadnej "paczce" - nikogo z Sanatorium nie znam osobiście, nikt też z forum nie zna osobiście mnie.
Po prostu nie mam nic przeciwko, by BJ relacjonował, co tam z Maiden w Nowym Świecie. A nuż, widelec Bronek coś więcej chlapnie miedzy wierszami o przyszłorocznej trasce
Ostatnio zmieniony ndz paź 09, 2022 4:36 pm przez Cold, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie, uwazam, ze powinno sie brac pewna odpowiedzialnosc za to, co pisze sie w sieci, na forum.
Ktos kiedys powinien Tobie jebnac, chociaz solidnego liscia, kiedy znow przekroczysz granice.
Cos dawno sie tobie w glowie popierdolilo, albo masz za duzo zelaza w organizmie
Znow mnie wyzywasz
pz, zrobicie cos z tym, czy znow dostane pw, zeby bylo spokojniej, a wy sobie przybijecie w okazji piatke?
Aha, tak myslalem
Ktos kiedys powinien Tobie jebnac, chociaz solidnego liscia, kiedy znow przekroczysz granice.
Cos dawno sie tobie w glowie popierdolilo, albo masz za duzo zelaza w organizmie
Znow mnie wyzywasz
pz, zrobicie cos z tym, czy znow dostane pw, zeby bylo spokojniej, a wy sobie przybijecie w okazji piatke?
Aha, tak myslalem
Czekam na relacje z koncertów @Dzosef
nugz pisze: ↑ndz paź 09, 2022 4:27 pm Nie, uwazam, ze powinno sie brac pewna odpowiedzialnosc za to, co pisze sie w sieci, na forum.
Znow mnie wyzywasz
Aha, tak myslalem![]()
O co Ci teraz chodzi? Wpadliście tu z Pierrem i najechaliście na Dzosefa, który tylko się chwalił wyjazdem, a teraz oczekujesz, że dostanie za to jakiegoś warna czy bana? Tak jak pisałem Wam poprzednio, jeżeli przyjdzie na to kiedyś czas, to dostaną wszyscy po równo.
W tym przypadku myślę, że jednak większość osób z chęcią przeczyta relacje Dzosefa i innych (bo kilku forumowiczów się za ocean wybiera/wybrało) z koncertów na północnoamerykańskiej części trasy. Udanej zabawy wszystkim, którzy polecieli.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Wkleiłem lalę, bo miałem na to ochotę, kiedy przeczytałem jak taki jeden chwali się, że przytulił dziewczynę, tak jakby to było coś niebywałego. Może i dla niego jest to wydarzenie 1000 lecia....
Nie wnikam w jego relacje korespondenta zagranicznego. Niech jeździ gdzie chce, na co chce i robi co chce. To jest zupełnie inny temat. Rozbawiła mnie otoczka i dobrotliwe robienie z siebie milusińskiego pysiaczka, choć wiemy, że wcale tak nie jest.
Tyle w temacie. Wcale nie przeszkadza mi, że sobie gdzieś jeździ i o tym pisze.
Nie wnikam w jego relacje korespondenta zagranicznego. Niech jeździ gdzie chce, na co chce i robi co chce. To jest zupełnie inny temat. Rozbawiła mnie otoczka i dobrotliwe robienie z siebie milusińskiego pysiaczka, choć wiemy, że wcale tak nie jest.
Tyle w temacie. Wcale nie przeszkadza mi, że sobie gdzieś jeździ i o tym pisze.
Domyślam się do czego "piłeś" wrzucając tą fotkę. Natomiast sam fakt, że Dzosef wzbogacił swój post o opis scen pożegnania nie jest zły. Jest to jakby nie patrzeć fragment "opowieści" o pierwszym (dziewiczym
) wyjeździe na Maiden za ocean. Wiele osób wzbogacało swoje opisy z różnych koncertowych wyjazdów o prywatne wstawki. Sam tak czasem robię. Moim zdaniem to dodaje po prostu klimatu opowieści. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Ditto.
Ale wiadomo, że jak trzeba zbic psa to zawsze znajdzie się kij. Wstawianie dmuchanych lal świadczy tylko i wyłącznie o wstawiającym.
Dzosef - szerokości i czekamy na relacje.
Ale wiadomo, że jak trzeba zbic psa to zawsze znajdzie się kij. Wstawianie dmuchanych lal świadczy tylko i wyłącznie o wstawiającym.
Dzosef - szerokości i czekamy na relacje.
-
Deleted User 5490
Powiedzmy sobie szczerze. Nie jest Markiem Twainem ani Ernestem Hemingwayem, ale niech Ci będzie.
-
Deleted User 5490
Oczywiście masz prawo tak sądzić. Ciekawe, że nigdy nie masz swojego zdania, kiedy to ta princessa jest stroną atakującą.
Zresztą mniejsza o to.
Wróćmy do tematu. Bardziej ciekawi mnie relacja z przytulania kanadyjskich Indianek i zdjęcie z tomahawkiem w anusie. Pewnie się nie doczekam.
To Cię pamięć zawodzi. Przypomnij sobie co pisałem jak Dz jechał kiedyś po Thorgalu. Albo sam thorgal może przypomni. Po prostu pamiętasz to, co chcesz pamiętać.Pierre Dolinski pisze: ↑ndz paź 09, 2022 5:37 pmOczywiście masz prawo tak sądzić. Ciekawe, że nigdy nie masz swojego zdania, kiedy to ta princessa jest stroną atakującą.
Zresztą mniejsza o to.
Ale racja - mniejsza o to.
Dodam tylko jak Pierre - kompletnie nie chodzi o bol dupy, czy problem z relacjami BJ, chuj mi do tego.
Czytam forum znaczenie wczesniej, niz data rejestracji, zanim przypierdalaianie sie do BJ stalo sie "modne".
Ale jak to sie mowi - nic sie nie dzieje bez powodu, c'nie???
Czytam forum znaczenie wczesniej, niz data rejestracji, zanim przypierdalaianie sie do BJ stalo sie "modne".
Ale jak to sie mowi - nic sie nie dzieje bez powodu, c'nie???
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Hahahaha ale tam musi być grubo xD.Wstawianie dmuchanych lal świadczy tylko i wyłącznie o wstawiającym.
Ciekawostka, już czterech pracowników lotniska zagadalo mnie o bluze Manowar. Ten zespol to jednak potęga w Niemczech.
Chicago, Columbus i Detroit bardzo spoko. Teraz prywatna otoczka:
Pozdrawiam Wickera ze śniadania w business lounge na lotnisku we Frankfurcie.
Nie pozdrawiam Hammersa ze śniadania w business lounge na lotnisku we Frankfurcie.

Pozdrawiam Wickera ze śniadania w business lounge na lotnisku we Frankfurcie.
Nie pozdrawiam Hammersa ze śniadania w business lounge na lotnisku we Frankfurcie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jako jedyny biały musiałem czekać 2h na przepytanke przez kandyjskiego urzedasa.
W US rozmowa trwała jakieś 40 sekund, tutaj nie wiem co im odjebalo. Powiedzenie że latam za Maiden po świecie ładnie popaliło babce styki, pytala ile mam kasy itd. Nie wiem czy mi zle z oczu patrze i wygladam jak imigrant?
Tak czy siak udało się. Dziś dystansowe bebny
W US rozmowa trwała jakieś 40 sekund, tutaj nie wiem co im odjebalo. Powiedzenie że latam za Maiden po świecie ładnie popaliło babce styki, pytala ile mam kasy itd. Nie wiem czy mi zle z oczu patrze i wygladam jak imigrant?
Wyglądasz jak uciekinier. Prosta sprawa. A jak jej powiedziałeś, że cię odległe bębny wzywają, to się ciesz, że nie dostałeś z paralizatora. 
Szymona w Kanadzie też chyba kiedyś dość długo przepytywali, bo nie mogli zrozumieć, że przyleciał na 2 dni na koncerty. 
Ale ten powód zawsze budzi zdziwienie, w US też, choć w Kanadzie bardziej jednak.
Ale ten powód zawsze budzi zdziwienie, w US też, choć w Kanadzie bardziej jednak.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A to pamietam, widać zakwalifikowali mnie do tej kategorii co Szymon
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Szaron nie zagrała Faster. Skandal
Było powiedzieć, że przyjechałeś zaopatrzyć się w kolorowe skarpetki w sklepie dla niebinarnych.Bon Dzosef pisze: ↑wt paź 11, 2022 4:21 pm Jako jedyny biały musiałem czekać 2h na przepytanke przez kandyjskiego urzedasa.
W US rozmowa trwała jakieś 40 sekund, tutaj nie wiem co im odjebalo. Powiedzenie że latam za Maiden po świecie ładnie popaliło babce styki, pytala ile mam kasy itd. Nie wiem czy mi zle z oczu patrze i wygladam jak imigrant?![]()
M.