13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/06/2023 - Kraków, Tauron Arena
SOBER, swietne wyjasnienie opcji platinum - tylko dla nieswiadomych jeleni/desperatow.
To była ironia. Ja pier... pojechali po bandzie.
To ride the storm to an empire of the clouds...
No jest to chujowe, ale nie nielegalne. Oni sprzedają wcześniejsze wejście na GA - i posiadacze biletów EE faktycznie mają możliwość wejścia na płytę przed resztą. Ale to nie znaczy, że mają zagwarantowane miejsca w pierwszym rzędzie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

Nie no, a jakich cen się spodziewałeś biorąc pod uwagę to co się dzieje wokół? Ja spodziewałem się i tak droższych biletów
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 357
Myślę że można to podciągnąć pod niedoinformowanie/zatajenie informacji
Ja srednio chętnie ale zapłacę 575 zł za ulubiony sektor ale nie w sytuacji gdy najlepsze krzesełka są albo wyłączone albo za 1055 za jedno. 575 to już za wysokie rzędy jak dla mnie. Mam nadzieje ze te kropki włącza po presalech.
A jak nie to wale to i idę na płytę a następny dzień może będzie mniejsze zainteresowanie - dorwę ulubione krzesełka.
Git, płyta i najtańsza trybuna kupione.
A3 za 230 zł, na przeciw sceny - dobre miejsca.
A3 za 230 zł, na przeciw sceny - dobre miejsca.
Miśki.
Czy komuś chciałoby się podesłać mi mapkę areny i opisać (interesuje mnie tylko trybuna), które miejsca są za te 575 zł, które za 1000 zł itp? Mam dylemat. Chętnie bym kupił te za 575 zł, ale martwię się, że będą za daleko. Jednocześnie może być tak, że kupię za 575 zł daleko, po czym te za 1000 zł stanieją.. Z jeszcze innej strony tamte mogą nie stanieć, a te za 575 zł mogą zostać wykupione
Co za farsa. Człowiek nie może po prostu normalnie kupić biletów.
Czy komuś chciałoby się podesłać mi mapkę areny i opisać (interesuje mnie tylko trybuna), które miejsca są za te 575 zł, które za 1000 zł itp? Mam dylemat. Chętnie bym kupił te za 575 zł, ale martwię się, że będą za daleko. Jednocześnie może być tak, że kupię za 575 zł daleko, po czym te za 1000 zł stanieją.. Z jeszcze innej strony tamte mogą nie stanieć, a te za 575 zł mogą zostać wykupione
Co za farsa. Człowiek nie może po prostu normalnie kupić biletów.
-
Lonerunner
- -#Prisoner

O ile dodatkowy koncert jest przewidywany. Moim zdaniem w przyszłym roku tylko pojawią się w wybranych arenach aby narobić ludziom smaku, zaś w 2025 wrócą na stadiony i festiwale w Europie.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Czyli co? Płyta 350?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

370 około z oplatami i wysyłka
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Bilety zakupione i na trybunki i na plyte
Znajomy mi klepal ale bylem z nim na laczach,mowil ze mial lekkie problemy.Serwery chyba byly przeciazazone bo wyskakiwal mu blad.Wiec mysle ze dzisiaj juz zainteresowanie bylo spore.
- Iron fan Śląsk
- -#Charlotte

Wiecie ile kosztują bilety na A10.
No przecież stronę wcześniej było pisane
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
A sektory C?
-
Deleted User 626
Sektorów już nie ma! Jezus MAria!!! Wszystko wykupili klienci Citi a jutro jak wejdą klienci Ticketa to w nie będzie w ogóle biletów. Jezus. Tylko koniki nas uratują żeby kupić bileciki??? 
C6 / C7 (na wprost sceny) - 345,00 zł, przy przejściu 400,00 zł. Nie wiem czy wcześniej było coś dostępne na bocznych, pewnie wlecą w południe w przedsprzedaży TM.
Generalnie jeśli chcecie podejrzeć ceny na tej przedsprzedaży Citi oraz każdej następnej, to ten super "tajny" kod odblokowujący (aka 1sze 6 cyfr z nr karty Citi), to nic innego jak identyfikator banku
Bez trudu do znalezienia w sieci - 412541. Nie zapłacicie niestety żadną inną kartą, ale przynajmniej można zrobić rozeznanie.