Propozycja na zlot - Kraków 2023
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Re: Propozycja na zlot - Kraków 2023
Przyjdę,tylko gdzie ta miejscówka? 
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
-
Deleted User 8107
No tego jeszcze nie ustaliliśmy, Schizoid zaproponował Kulturalny na Szewskiej 25.
- blackcocker
- -#Moderator

Nawet kiedyś tam ktoś Moonchilda śpiewał pamiętamSchizoid pisze: ↑ndz paź 16, 2022 1:51 pm Była kiedyś taka retro knajpa na Kazimierzu, ale zamknęli ją kilka lat temu i obecnie raczej bieda z takimi miejscówkami. Tak naprawdę na tego typu spotkanie najlepiej byłoby iść do Kulturalnego na Szewskiej 25, tam często Maiden leci tak czy siak. Przy czym nie wiem, o której się to otwiera, bo zazwyczaj jestem tam w godzinach późnych.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Ktośblackcocker pisze: ↑ndz paź 16, 2022 2:42 pmNawet kiedyś tam ktoś Moonchilda śpiewał pamiętamSchizoid pisze: ↑ndz paź 16, 2022 1:51 pm Była kiedyś taka retro knajpa na Kazimierzu, ale zamknęli ją kilka lat temu i obecnie raczej bieda z takimi miejscówkami. Tak naprawdę na tego typu spotkanie najlepiej byłoby iść do Kulturalnego na Szewskiej 25, tam często Maiden leci tak czy siak. Przy czym nie wiem, o której się to otwiera, bo zazwyczaj jestem tam w godzinach późnych.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Lokal po fotkach wydaje się być klimatyczny.Otwarcie lokalu o g.15.00, koncert o 18.00( no chyba , że jest jakiś support?) Dotarcie z lokalu pod TA tramwajem to jakieś 30 minut.
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
-
Deleted User 8107
No tak, tylko plan jest taki żeby się ustawić po pierwszym koncercie. Nie przedponury żniwiarz pisze: ↑ndz paź 16, 2022 3:14 pmLokal po fotkach wydaje się być klimatyczny.Otwarcie lokalu o g.15.00, koncert o 18.00( no chyba , że jest jakiś support?) Dotarcie z lokalu pod TA tramwajem to jakieś 30 minut.
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

A,po koncercie.To będzie zależało,o której godzinie będę miał transport do siebie ,do wsi,bo ja przyjezdny jestem.Scarred pisze: ↑ndz paź 16, 2022 3:15 pmNo tak, tylko plan jest taki żeby się ustawić po pierwszym koncercie. Nie przedponury żniwiarz pisze: ↑ndz paź 16, 2022 3:14 pmLokal po fotkach wydaje się być klimatyczny.Otwarcie lokalu o g.15.00, koncert o 18.00( no chyba , że jest jakiś support?) Dotarcie z lokalu pod TA tramwajem to jakieś 30 minut.![]()
-
Deleted User 8107
No ja 4 lata temu piłem przed koncertem kilka piw z jednym z userów (pozdro Michał) tyle, że ta galeria koło Areny już zamknięta (teraz chyba uchodźcy tam siedzą i pełno obsranych pampersów jeszcze niedawno było) jakbyś nie mógł po gigu sie ustawić, to ja się mogę z Tobą ustawić, ale piwko trza gdzieś wcześniej kupić albo coś, bo najbliżej jest M1.
Planuje 2,5 dniowy trip do Kra, bez zony, wiec z dyspozycyjnoscia powinno byc u mnie niezle.
Jednak to nadal daleka perspektywa, wiec moge jedynie napisac teraz, ze chceci sa
Jednak to nadal daleka perspektywa, wiec moge jedynie napisac teraz, ze chceci sa
Mój pomysł na zlot jest taki:
Każdy będzie się spotykał z ludźmi, z którymi chce się spotkać - to oczywiste.
Natomiast dla wszelkich innych spotkań w ciągu obu dni przed koncertami (albo i od niedzieli ...) ustalmy jakiś lokal, gdzie każdy będzie mógł wpaść i liczyć, że pozna mniej znanych sobie forumowiczów
Natomiast dla wszelkich innych spotkań w ciągu obu dni przed koncertami (albo i od niedzieli ...) ustalmy jakiś lokal, gdzie każdy będzie mógł wpaść i liczyć, że pozna mniej znanych sobie forumowiczów
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
krusejder pisze: ↑ndz paź 16, 2022 5:56 pm Mój pomysł na zlot jest taki:
Wow, sam na to wpadłeś?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Przeczytaj wątek. Spróbuj ze zrozumieniem
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Oj chyba będę musiał wziąć urlopik XD

#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Spotkać się w większym towarzystwie - zawsze 
No, najlepiej PO pierwszym.
Juz mi wystarczy emocji w klimacie rozkmin nad tym, czy ochrona wpusci mnie na obiekt, bo dziabniety
Juz mi wystarczy emocji w klimacie rozkmin nad tym, czy ochrona wpusci mnie na obiekt, bo dziabniety
W 2018 fajnie wyszedł spontan i spacery w centrum z kubeczkami... 
Ja przyjechalem z ekipa blabla, bylo zdecydowanie wesolo w aucie, zal bylo jedynie kierowcy 
Z samochodu wychodzilem juz fajnie nagrzany
Z samochodu wychodzilem juz fajnie nagrzany
-
Nomaosławski
- -#Prisoner

W Kulturalnym zdaję się w dni powszechnie jest o 23 zamykane. Jedyne w weekendy jest do 4 rano otwarte. Swoją drogą beznadziejne miejsce. Kraków to w ogóle miasto bez duszy i bez historii. Do Wrocławia bez podjazdu. 80% dzielnic to blokowiska, 3/4 miasta dobudowane 30 lat temu. Nie lubią Warszawki a tak samo korpo klimacik. Jedyne fajne są Ogród Jordana i Park Lotników Polskich.
GLORY MAN UNITED
ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
ALEX FERGUSSON IS MASTER OF FOOTBALL!!!!
Nomaosławski pisze: ↑pt paź 21, 2022 9:00 pm W Kulturalnym zdaję się w dni powszechnie jest o 23 zamykane. Jedyne w weekendy jest do 4 rano otwarte. Swoją drogą beznadziejne miejsce. Kraków to w ogóle miasto bez duszy i bez historii. Do Wrocławia bez podjazdu. 80% dzielnic to blokowiska, 3/4 miasta dobudowane 30 lat temu. Nie lubią Warszawki a tak samo korpo klimacik. Jedyne fajne są Ogród Jordana i Park Lotników Polskich.