Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Re: Teraz słucham...

Nasty Savage - Psycho Psycho

Manbryne - Heilsweg: O udręce ciała i tułaczce duszy
Materiał potężny że ja pierdole
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Unborn Suffer - s/t
- Frank Drebin
- -#Clansman

- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Deleted User 8107
DT - Images (50 raz już chyba leci w ostatnich 2 tygodniach)
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Metallica - Kill`Em All
-
Dreamdeath
- -#Invader

Zgadza się. Niestety robienie bardziej chwytliwych i wpadających w ucho piosenek było tradycja na albumach UFO z lat osiemdziesiątych. Mechanix i Making Contact są nie za bardzo lubianymi albumami ale ja bym ich tak mocno nie skreślał. Są na Mechanix i Making numery które potrafią zwalić z nóg i przypominają jakie było stare dobre UFO (jak np otwieracze). Dalej tez nie jest najgorzej. Ale przyznam że utwory pokroju Let It Rain albo zdominowany przez klawisze You And Me to totalna porażka. O Misdemeanor także niestety nie warto przypominać. Zespół wtedy chciał podążać ścieżką wyznaczoną przez grupy typu Bon Jovi i UFO pogrążyło się na całego w tandecie i kiczuAdrian S.O.S. pisze: ↑pn paź 24, 2022 10:59 amLubie te płytę ale kiedy słyszę Let it Rain albo Terri to zaciskam ze złości zębyDrażni mnie piosenkowość i tandetność kilku utworów ale ogólnie często wrzucam na talerz Mechanix. Otwierający The Writer zwala z nóg!
-
Deleted User 8107
Ennio Morricone - składanka na 60 lecie pracy artystycznej
Oremus - Popioły
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ponownie grany jest materiał potężny że ja pierdole