No i gratulacje, że nie musisz kupować.
Jak masz na miejsce siedzące to nie zajmuj komuś fttb
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No i gratulacje, że nie musisz kupować.

No tak, ale np juz w USA sprawdzali w tym roku bardzo skrupulatnie, takze nie ma reguły i lepiej jednak ten bilet mieć dla świetego spokoju.HAMMERS pisze: ↑wt lis 08, 2022 1:29 pmDlatego pisze, że posiadanie biletu na sektory pod scenę nie jest żadnym wyznacznikiem.Bon Dzosef pisze: ↑wt lis 08, 2022 1:12 pmTo, że ochrona to zazwyczaj nieogary to inna sprawa, ja sam wszedłem w tym roku chyba 6 razy bez skanowania.
To chyba nie jest tutaj wiedzą tajemną. Z listą to pewnie nie ma znaczenia, a z biletem teoretycznie chyba powinien być pod scenę. Co sprawdza ochrona, to zupełnie inny temat.
Dokładnie tak samo myślę, bez spiny panowie
Obecnie zwykła płyta jest sprzedawana z tego wejście, więc dziwna sprawa. Zaczynam się zastanawiać czy czekać na powrót tego fan pitu czy kupować jakies fajne trybuny póki są.

Wejście może być jedno. U nas też czasem było y tak, że wchodziłeś jednym i przychodziłeś przez płytę do gc
Nie to, żeby coś ale mi też nie sprawdzili kilka razy biletu przy wejściu - żeby nie było, nie robiłem nic "specjalnie".HAMMERS pisze: ↑wt lis 08, 2022 1:37 pmWielokrotnie z biletami dostawałem również opaski FTTB wiec nikomu miejsca nie zajmuje
Raz czy dwa razy barierka mi na trasie starcza![]()