Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Sharon mi bardzo podwyższa poziom antysemityzmu
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
też prawidłowo
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Jedyna Sharon jaką uznaję w metalu to den Adel, tej nie trawię i niech spierdala. Ostatnia część jej wypowiedzi w ww. artykule jest żenująco nieprawdziwa - Bruce jest powszechnie znany z bardzo wielu rzeczy, sensowniejszych niż reality show i ogryzania głowy netoperkowi.
-
Deleted User 8107
W nowym metal hammerze (chyba angielska edycja) wszystko o World Slavery Tour (na okładce Ammy Lee i typ z Korn)
Ta cała jej wypowiedź tylko pokazuje jej niedowartościowanie. LIczy, że media są za Ozzy'm (bo jest "medialny" i "amerykański"), i cokolwiek kompromitującego ją i jej rodzinę by nie powiedziała (chyba nieświadomie), to przyznają jej rację.johnny_o pisze: ↑pt lis 11, 2022 9:55 am Jedyna Sharon jaką uznaję w metalu to den Adel, tej nie trawię i niech spierdala. Ostatnia część jej wypowiedzi w ww. artykule jest żenująco nieprawdziwa - Bruce jest powszechnie znany z bardzo wielu rzeczy, sensowniejszych niż reality show i ogryzania głowy netoperkowi.
Zawsze w tej sprawie najbardziej lubiłem czytać komunikat Rod'a na temat Ozzfestu i odpowiedzi tej piizdy na ten komunikat. Warto przeczytać.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Prawda jest taka, że Osbourne czy również Judas Priest ( w zasadzie byli podczas kariery z Downingiem) są chorobliwie zawistni o sukces Iron Maiden, który na dodatek sami sobie zbudowali MUZYKĄ a nie ustawkami pod media i skandalami rodzinnymi. Ozzy bez pomocy ludzi, którzy przez całe lata robili mu muzykę byłby nikim. Bez schedy po Black Sabbath za daleko by nie zajechał. No i to bezustanne pieprzenie o narkotykach i chorobach. Osbourne stał się kukiełką w rękach tej cwanej Żydówki. Kobieta zniszczyła wielu ludzi, zaszkodziła wielu zespołom... Przy Dickinsonie Osbourne jest skończonym narkomanem i bardzo średnim frontmanem oraz wokalistę z auto-tune i promptera. Menadżer tras Ozzyego ujawnił, iż ten od lat korzystał podczas koncertów z podkładów koncertowych, które były odtwarzane jako "jego śpiew". Żałosne, szkoda nerwów.remi pisze: ↑pt lis 11, 2022 6:51 pmTa cała jej wypowiedź tylko pokazuje jej niedowartościowanie. LIczy, że media są za Ozzy'm (bo jest "medialny" i "amerykański"), i cokolwiek kompromitującego ją i jej rodzinę by nie powiedziała (chyba nieświadomie), to przyznają jej rację.johnny_o pisze: ↑pt lis 11, 2022 9:55 am Jedyna Sharon jaką uznaję w metalu to den Adel, tej nie trawię i niech spierdala. Ostatnia część jej wypowiedzi w ww. artykule jest żenująco nieprawdziwa - Bruce jest powszechnie znany z bardzo wielu rzeczy, sensowniejszych niż reality show i ogryzania głowy netoperkowi.
Zawsze w tej sprawie najbardziej lubiłem czytać komunikat Rod'a na temat Ozzfestu i odpowiedzi tej piizdy na ten komunikat. Warto przeczytać.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ozzy mimo ogromnej machiny medialnej, cyrków z reality show, zrobieniem z siebie pośmiewiska wielokrotnie i tak gra w mniejszych obiektach niż Maiden. I tyle.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

O ile gra, bo coś ostatnio z tym ciężko. Pod względem komercyjnym Osbourne (poza USA) bardzo ustępuje Maidenom, którzy SAMI tworzą wszystko i nie dali się stłamsić mainstreamowi. Za to mają u mnie dozgonny szacun i kropka. Zachowanie Ozzyego i jego żonki - żałosne, oni takimi wypowiedziami tylko i wyłącznie uwiarygadniają Maidenów. Odnośnie OzzFest 2005 - może i Dickinson nie był wówczas miły, jednak generalnie miał rację - to co prezentują (i wciąż tak jest) Osbournowie jest cholernie sztuczne i wyrachowane. Przez lata na sukcesy OzzFestu pracowały całe zastępy zespołów, które na prawdę w danym czasie były na topie a do tego okazywały się awangardą gatunku, to one ciągnęły ten festiwal a nie Ozzy. W 2005 festiwal sprzedawał się kiepsko, dopiero kiedy jako drugą gwiazdę ogłoszono Maidenów, sprzedaż biletów znacznie przyspieszyła. Sami organizatorzy to potwierdzili.
Myśle, że 95% jego frekwencji to - warto zobaczyć z raz póki żyje. I tyle. I dlatego frekwencja spada. Poza tym denerwuje mnie u nich, że tak trochę byle jak traktują Black Sabbath. Niby wiadomo, że tam są kłótnie ale jeden gig na rok mógliby się zgrać.Bon Dzosef pisze: ↑sob lis 12, 2022 2:52 pm Ozzy mimo ogromnej machiny medialnej, cyrków z reality show, zrobieniem z siebie pośmiewiska wielokrotnie i tak gra w mniejszych obiektach niż Maiden. I tyle.
Do tego aż cud, że w końcu wydali reedycje płyt z Dio. Ciekawe jak to sharon klepnela.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Wiesz co, szkoda gadać. Nie warto tracić nerwów.
Tak, poodklejalo sie Szaron, ale lapiac ja za slowa, w sumie ma chyba sporo racji - Bronek do jednak buc 
Przynajmniej za takiego uchodzi wsrod wielu, i nie jest to persona pokroju Harrisa czy Nicko, ktorych praktycznie nie da sie nie lubic.
Przynajmniej za takiego uchodzi wsrod wielu, i nie jest to persona pokroju Harrisa czy Nicko, ktorych praktycznie nie da sie nie lubic.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Może i buc jednak przynajmniej jest sobą a nie kukłą z TV 
Dobrym zamknięciem tego tematu, będzie informacja, że dwa media (amerykańskie portale), mimo prób kontaktu z management'em Maiden - nie uzyskało żadnego komentarza ze strony Bruce'a. Amen.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dokładnie zamiast zajac się swoimi sprawami ból dupy 
-
Nomadosławski
- -#Invader

Ozzy to kukła głupiej żonki, ale Dickinson też klapie jęzorem na lewo i prawo i często niepotrzebnie. W wywiadach już atakował Halforda (który też swoją drogą czasem gada bzdury) za prompter, atakował stację MTV gdzie przecież występował itd. Facet gra na scenie i poza nią. W 93 r. jak heavy-metal szedł popularnością w dół nagle mu się odechciało tego stylu i zapragnął być grungowcem (Skunworks) a jak to okazało się klapą to jednak heavy-metal znów był w jego sercu. Jestem na 100% pewien, że gdyby reunion Iron Maiden nie zeżarł medialnie to szybko znalazłby sobie drogę ucieczki. Teraz to fajnie w wywiadach opowiadać bzdury o tym, żę oni nigdy nie przejdą na emeryturę kiedy każda trasa to dodatkowe miliony na koncie. Przestałem lubić tego człowieka poprostu. W 2018 r. widziałem w hotelu w Krakowie jak jego ochroniarz strzela młodemu chłopakowi w pysk tylko za to, że ten chciał z nim chwilę porozmawiać. Stałem 5 metrów obok więc wiem, że nie było tam mowy o żadnym agresywnym zachowaniu. Wiedziałem jaki on jest więc nawet nie podchodziłem, a do Nicko spokojnie podszedłem, zamieniłem kilka słów i podałem mu rękę. Zero gwiazdorzenia.Bon Dzosef pisze: ↑sob lis 12, 2022 2:52 pm Ozzy mimo ogromnej machiny medialnej, cyrków z reality show, zrobieniem z siebie pośmiewiska wielokrotnie i tak gra w mniejszych obiektach niż Maiden. I tyle.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Bruce zawsze taki był, to człek niskiego wzrostu, zatem jak każdy mikrus ma schizy i kompleksy. I zgadzam się, gdyby reunion nie zażarł komercyjnie, Bruce poszedłby w innym kierunku. Inna rzecz, nie warto się za bardzo przejmować tym, co on plecie. Jakież to plany i perspektywy rozwijał w minionych latach, jak zuchwale ogłaszał czego to IM nie zrobią... a rzeczywistość brawurowo zweryfikowała jego zapowiedzi i intencje. Nawet w ostatnim czasie - trasa Senjutsu z pełnym repertuarem albumu i koncerty w kameralnych salach. No i co?
-
Nomadosławski
- -#Invader

Nie będzie już nigdy koncertów w miejscach kameralnych i dających możliwość osobistego odbioru muzyki. Szkoda, ale im by się to nie opłacało finansowo. Można by było coś takiego zrobić. Starczyłoby, żeby zespół wszędzie gdzie tylko możliwe dał informacje, że set będzie pozbawiony jakiegokolwiek hitu typu Number of the Beast, Run to the Hills, Fear of the Dark, Evil that Man Do itd. Tylko i wyłącznie utwory grane tylko na 1-2 trasach lub niegrane w ogóle. Nie mówię kluby bo to przecież niemożliwe, ale małe hale na 3-4 tysiące ludzi ( w Polsce np. Torwar, Hala Wisły w Krakowie czy Hala Orbita we Wrocławiu). Trasa zagrana na pełnym luzie bez bycia zakładnikiem scenografii, bez jakichś specjalnych plakatów promujących itd.
1. Nie było mowy ze strony BD, że zagrają całą "S". Był tekst na zasadzie, że jest pomysł żeby o tym porozmawiać.
2. Małe hale? Jakby chcieli, to by zagrali w takich. Jaki problem obniżyć swoje oczekiwania finansowe i wpisać w umowie, że max publiki może być np. 5 tyś? Tylko po co mają to robić?
2. Małe hale? Jakby chcieli, to by zagrali w takich. Jaki problem obniżyć swoje oczekiwania finansowe i wpisać w umowie, że max publiki może być np. 5 tyś? Tylko po co mają to robić?
www.MetalSide.pl