Pomysł na trasę super, ale nie rozumiem niektórych przerw w rozpisce. Przylot na 2 koncerty do Holandii, po to, aby potem mieć 3 tygodnie przerwy i koncerty we Francji? O ile sam zespół to sobie może prywatnym odrzutowcem podróżować ile chce, ale scenografia i ekipa techniczna będzie też co chwilę przewożona przez ocean? Albo będzie się obijać przez 3 tygodnie na starym kontynencie? Niech mi jakiś ekspert forumowy to rozpisze
05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Nie spodziewałem się tego newsa, ale o ile bilety nie będą w jakichś przejebanych cenach, to oczywiście będę.
Pomysł na trasę super, ale nie rozumiem niektórych przerw w rozpisce. Przylot na 2 koncerty do Holandii, po to, aby potem mieć 3 tygodnie przerwy i koncerty we Francji? O ile sam zespół to sobie może prywatnym odrzutowcem podróżować ile chce, ale scenografia i ekipa techniczna będzie też co chwilę przewożona przez ocean? Albo będzie się obijać przez 3 tygodnie na starym kontynencie? Niech mi jakiś ekspert forumowy to rozpisze
Snake Pit nie bedzie losowany, rly?
W sumie taz mi sie udalo, nie liczylbym na wiecej
W sumie taz mi sie udalo, nie liczylbym na wiecej
A jakie były zasady losowania pita? Jakiś specjalny bilet + fanklub? Sam fanklub?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Podejrzewam, że część załogi można wymieniać. Goście od dźwięku, światła i kluczowych elementów scenografii to jedno, ale pewnie mając plany produkcji, taki delikwent jest w stanie dość szybko ogarnąć, jak to wszystko wygląda. Zresztą przy scenie 360 całość może być dość ascetyczna.Mr. M pisze: ↑pn lis 28, 2022 10:20 pm Nie spodziewałem się tego newsa, ale o ile bilety nie będą w jakichś przejebanych cenach, to oczywiście będę.![]()
Pomysł na trasę super, ale nie rozumiem niektórych przerw w rozpisce. Przylot na 2 koncerty do Holandii, po to, aby potem mieć 3 tygodnie przerwy i koncerty we Francji? O ile sam zespół to sobie może prywatnym odrzutowcem podróżować ile chce, ale scenografia i ekipa techniczna będzie też co chwilę przewożona przez ocean? Albo będzie się obijać przez 3 tygodnie na starym kontynencie? Niech mi jakiś ekspert forumowy to rozpisze![]()
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dowolny bilet, tylko musisz byc przynajmniej jako 5th Member zalogowany na oficjalnej stronce. Wtedy wybierasz show, rejestrujesz chec udzialu i czekasz na wyniki. Mozesz wziac ze soba jednego goscia, tylko musi miec bilet.
A co to jest 5th Member? Sorki, jeżeli pytania proste, ale nigdy się tym nie interesowałem, a teraz mnie zaciekawiło 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Tak ale teraz masz jakieś pakiety za tysiąc dolków na dwa koncerty
Ok, dzięki za info.
1000$ na dwa koncerty = 5000PLNów x 2 = dużo
1000$ na dwa koncerty = 5000PLNów x 2 = dużo
Snake pit będzie też losowany, nie siejcie fermentu. Dawniej też dało się go "wykupić". Całe info jest na metallica.com
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Założyłem sobie, że na Metę chętnie bym poszedł. No ale na 1,5 roku przed mam bilety kupować? I jeszcze na Narodowy? Oj raczej nie.
Nie no, ja kupię jakoś na tydzien przed, jak zawsze, nie widze powodu do pośpiechu 
Ja wawkę odpuszczam, bo termin mocno średni, jest plan przyatakować Amsterdam - start trasy, data dobra, nic tylko lecieć 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Gdzie znalazłeś takie info?Sardi z Batumi pisze: ↑pn lis 28, 2022 11:31 pm Snake pit będzie też losowany, nie siejcie fermentu. Dawniej też dało się go "wykupić". Całe info jest na metallica.com
Może coś przeoczyłem ale naprawdę nie widziałem informacji o losowaniu SP ...
Tez nie widzialem, moze cos przeoczylem. Mam nadzieje, ze bedzie opcja w zakladce CONTESTS 
W planach Hamburg i Wawa.
W planach Hamburg i Wawa.
- blackcocker
- -#Moderator

PodobnieSardi z Batumi pisze: ↑wt lis 29, 2022 12:12 am Ja wawkę odpuszczam, bo termin mocno średni, jest plan przyatakować Amsterdam - start trasy, data dobra, nic tylko lecieć![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Tylko patrzyłem właśnie loty do Amsterdamu i nie wygląda to za różowo.
- blackcocker
- -#Moderator

Do eindhoven lot i do amsterdamu ciapong/flix
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jak zrobią estradę 360 w stylu tego, co zaprezentował ostatnio Ed Sheeran to na Narodowy ponad 70k wejdzie. Ogrom.