Spokojnie Dzosef, bo się posmarkaszGuardianOfMetal pisze: ↑pt gru 16, 2022 7:25 pm Takie heheszki śmieszki to jest jawna kpina z metalu! To jest obrażanie starych klimaciarzy co w latach 80 i 90 robili heavy metal rozpierdol na Metalmanii i innych wydarzeniach. Mój starszy brachol wychował mnie w nienawiści do popu i rapu. To jest gówno i mam w dupie czy ktoś sprzedał miliony płyt.Abba to był zwykły produkt co powstał na setnym piętrze wielkiego wypasionego wieżowca rozpisany przez multimilionerów.Durnowata muzyka ogłupiająca młodzież.Niech popu słuchają "funi" popu, a fani metalu niech będą dumnymi twardymi metalowcami. Metal to nie zabawa dla chłopczyków tylko przekraczanie granic własnego szaleństwa za pomocą dźwięków.
Pop
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Pop
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
GuardianOfMetal
- -#Wrathchild

Niestety nie jestem twoim znajomym.Napisołem ciebie trochę prawdy.Metal to duma dla Polski i przede wszystkim dla Górnego Ślunska i tak zostanie po wsze czasy.
Six six six, the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released
29 kwietnia 1927 urodził się ON!
-
GuardianOfMetal
- -#Wrathchild

Timbergejka hłe hłe.
Six six six, the number of the beast
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Wpis na listę wrogów nie jest za lubienie popu a za słuchanie Senjutsu
Forum internetowe to poważna sprawa.
blackcocker pisze: ↑pt gru 16, 2022 7:31 pmSpokojnie Dzosef, bo się posmarkaszGuardianOfMetal pisze: ↑pt gru 16, 2022 7:25 pm Takie heheszki śmieszki to jest jawna kpina z metalu! To jest obrażanie starych klimaciarzy co w latach 80 i 90 robili heavy metal rozpierdol na Metalmanii i innych wydarzeniach. Mój starszy brachol wychował mnie w nienawiści do popu i rapu. To jest gówno i mam w dupie czy ktoś sprzedał miliony płyt.Abba to był zwykły produkt co powstał na setnym piętrze wielkiego wypasionego wieżowca rozpisany przez multimilionerów.Durnowata muzyka ogłupiająca młodzież.Niech popu słuchają "funi" popu, a fani metalu niech będą dumnymi twardymi metalowcami. Metal to nie zabawa dla chłopczyków tylko przekraczanie granic własnego szaleństwa za pomocą dźwięków.
www.MetalSide.pl
I szkalowanie Manowar! KILL!Żelazny pisze: ↑pt gru 16, 2022 8:38 pmWpis na listę wrogów nie jest za lubienie popu a za słuchanie Senjutsu
www.MetalSide.pl
To zależy, szkalowanie nowych płyt/epek Manowar jest jak najbardziej akceptowalne a wręcz zalecane
Forum internetowe to poważna sprawa.
METAL DLA POLAKÓW, METAL W KAŻDYM DOMU!GuardianOfMetal pisze: ↑pt gru 16, 2022 7:40 pm Niestety nie jestem twoim znajomym.Napisołem ciebie trochę prawdy.Metal to duma dla Polski i przede wszystkim dla Górnego Ślunska i tak zostanie po wsze czasy.
Ziemia dla ziemniaków!!widman pisze: ↑pn gru 19, 2022 6:51 pmMETAL DLA POLAKÓW, METAL W KAŻDYM DOMU!GuardianOfMetal pisze: ↑pt gru 16, 2022 7:40 pm Niestety nie jestem twoim znajomym.Napisołem ciebie trochę prawdy.Metal to duma dla Polski i przede wszystkim dla Górnego Ślunska i tak zostanie po wsze czasy.
www.MetalSide.pl
NIEMCY NA MADAGASKAR.gumbyy pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:09 pmZiemia dla ziemniaków!!widman pisze: ↑pn gru 19, 2022 6:51 pmMETAL DLA POLAKÓW, METAL W KAŻDYM DOMU!GuardianOfMetal pisze: ↑pt gru 16, 2022 7:40 pm Niestety nie jestem twoim znajomym.Napisołem ciebie trochę prawdy.Metal to duma dla Polski i przede wszystkim dla Górnego Ślunska i tak zostanie po wsze czasy.
Jesteśmy wolni, możemy iść.... na ławkę i wyciągnąć flaszki.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
TheMagican
- -#Prisoner

Np. ja to bardzo lubię INXS, wg. mnie super zespół i super klimat. Można to podpiąć pod taki romantyzm znając historie życia Hutchensa.
Mój ulubiony utwór może sztampowo (albo i nie) Disappear.
W ogóle to dla Czechów spory lans, że teledysk do Never Tear Us Apart u nich powstawał
W ogóle to dla Czechów spory lans, że teledysk do Never Tear Us Apart u nich powstawał
Along the coast road, by the headland
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.