Był tu już taki co nie mieszkał na stałe w Polsce i nie mia pojęcia co w kraju i na forum się dzieje. Ksywa "Młodziak".
13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 626
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Był tu już taki co nie mieszkał na stałe w Polsce i nie mia pojęcia co w kraju i na forum się dzieje. Ksywa "Młodziak".
- blackcocker
- -#Moderator

O kurwancka, to nie troll? 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wino białe i czerwone, piwo - pewnie jakieś Tyskie, ewentualnie Heineken. Innych alkoholi nie będzie. Na jakieś wymyślne dania też bym nie liczył

-
Deleted User 626
No weź nie wiem. Ale jak ty wiesz to gratuluję Tobie i temu forum.
-
Deleted User 5490
Żeby kupić taki bilet, to musiałbym się chyba pierdolnąć w prącie młotkiem na odlew a mdlejąc z bólu upaść głową na muszlę klozetową rozbijając ją doszczętnie. 
Tak!Zdobywca Oskara pisze: ↑ndz sty 08, 2023 8:02 pm Witam serdecznie!
W życiu mam jedną zasadę, płacę i wymagam. Zapłaciłem 1060 zł za bilet Premium Vip i chciałbym dzięki temu w najwyżym komforcie obejrzeć wydarzenie muzyczne. Pisałem w tej sprawie do organizatorów ale nie są w stanie dać mi szczegółowych odpowiedzi. Interesuje mnie najwyższy standard gastronomiczny z dwudaniowym posiłkiem oraz dostępem do najbardziej luksusowych napojów. Żadnego dziadostwa i cebulactwa typu hamburger i żywczyk. Preferuję makarony i liczę na Spaghetti Carbonara z kozim serem oraz osiemnastoletnią Whisky Chivas Regal. Niech mnie nawet nie denerwują jakimś blended whisky. Oczywiście przed daniem głównym zupa i przystawki. Piwo tylko i wyłącznie krafty bo innych nie pijam i do tego dobre, najlepiej włoskie słone zakąski. Liczę na inwencję organizatorów.
Więc pytanie do Was czy nie wiecie jak to wygląda w hali Tauron Arena i czy mówiąc wprost się nie rozczaruję tradycyjnym olewanckim podejściem na koncertach w Polsce. Mam nadzieję, że nie. Ilu z Was kupiło właśnie taki bilet?
www.MetalSide.pl
Nie odnalazłbym sie na takiej loży vip
z cateringiem na rockowym/metalowym koncercie
z cateringiem na rockowym/metalowym koncercie
Fajna rzecz
Tam tez stołowała się ekipa techniczna i chwilę z nimi pogadaliśmy. Jeden gość był od piro i pokazał nam rozpiskę setlisty z opisanymi efektami które będą użyte
www.MetalSide.pl
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Super wspomnienie
Pomyśleć że człowiek wtedy był pod sceną za te 130 zł, szaleństwo. Ja tylko raz z ciekawości spróbowałem VIPa i nigdy więcej, ale to było na Maiden w Poznaniu i bilet dorwany za 200 zł zamiast 699 zł.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tak źle było?
Przody mają walczyć o życie, a ja miałbym zajadać miesiwo i przepijać luksusowe driny? Nie wiem, czy sumienie pozwoliłoby mi 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie, nie i nieZakkahletz pisze: ↑pn sty 09, 2023 8:59 am Tak źle było?Nigdy więcej nie spróbowałeś od tamtej pory? W przyszłości też nie spróbujesz?
Jedyny VIP w życiu to byl koncert G3 na Torwarze. Z tym że nie było żadnych udogodnień, po prostu niby loża. Siedzenia tak samo tragicznie niewygodne jak na całej hali
Żałowałem, bo wolałbym wtedy postać 
Byłem kiedyś w strefie VIP na Narodowym. Generalnie kulturka, danie ciepłe, przekąski, jakieś słąbe piwo z nalewaka i tak cienkie drinki, że szkoda było na nie miejsca w żołądku. Zdecydowanie wolę walnąć 200 ml przed wejściem i poskakać pod sceną.
Odpalili płytę GA po 2 miesiącach niedostępności - dotyczy pierwszego koncertu (Wt. 13/06)
M.
M.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Chcą wyprzedać trybuny na 14-ego a potem otworzą płytę, do koncertu prawie pięć miesięcy - zatem cierpliwości