Iron Maiden mnie zawiodło gdy...

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Iron Maiden mnie zawiodło gdy...

Post autor: Bon Dzosef »

Ale oni nawet jak byli młodzi to grali takiej dlugosci koncerty
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Jak byli młodzi, to tym bardziej nie grali po 2h, bo nie było takich zwyczajów.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Awatar użytkownika
Marcioch
-#Invader
-#Invader

Post autor: Marcioch »

Pink floyd w '87 grało po 2-2,5 godziny
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Omega Warrior
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Omega Warrior »

Zawiedli wszystkich gdy stali się multimiliarderami najpierw mentalnymi, a potem faktycznymi. To od początku nie była paczka kolegów tylko aspiranci do sławy. Dlatego musiał zostać wypierdolony Clive Burr bo wypijał kilka piwek za dużo po koncercie. Dlatego tak dobry wokalista jak Paul Day musiał ustąpić tak słabemu jak Kevin Wilcock bo tamten drugi dawał większe szanse na zrobienie dobrego show.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

O, i takie posty szanuję:D
Deleted User 5155

Post autor: Deleted User 5155 »

Omega Warrior pisze: sob sty 28, 2023 6:57 pm Zawiedli wszystkich (...).
Przeczytaj tytuł tematu i za siebie się wypowiadaj. Zwłaszcza jak pitolisz od rzeczy.
Omega Warrior
-#Charlotte
-#Charlotte

KFC to przy Iron Maiden niezależna restauracja serwująca jedzenie od regionalnych dostawców. Iron Maiden to najgorszy rodzaj komercji obok innych bubków typu Metallica i inni. Debilna popkulturwa poprawnie polityczna aż do wyżygania. Harris i Dickinson małolatom mogą pierdolić, że są buntownikami a tak naprawdę co tydzień składają raporty na 83 piętrze wielkich wieżowców gdzie mają siedzibę wytwórnie muzyczne. Zero miłości do muzyki, zero pasji, tylko robienie dzieciakom wody z mózgu. Heavymetal się kończy jak olewa się kumpli, odgradza ochroną od fanów i jest się miliarderem. To takie poprockowe kapele lat 80 jak The Cult czy Simple Minds są sto razy szczersze od tych farbowanych lisów bo chociaż nie było składanych żadnych deklaracji. I dziś wolę sobie posłuchać She Sells Sanctuary czy Don't You Forget About Me od Run to the Hills bo wolę dobry prawdziwy poprock od popu udajęcego metal.

A kolega jak taki nerwowy to proponuję dobre lekarstwo. Jeden burbon, jedna whisky i jedno piwko.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Kurwa... lochinvar wrócił...
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Pierre Dolinski pisze: sob sty 28, 2023 9:59 pm Kurwa... lochinvar wrócił...
Nie no, jeszcze nic o rerecordowaniu debiutu Maiden nie mówił :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

:lol:
Tak jest Omega Warrior! Na pohybel tym. co sprzedają swe płyty i łupią nas na kasę za bilety!

Obrazek
Omega Warrior
-#Charlotte
-#Charlotte

Poprostu nie lubię takiej gównianej komercji jaka jest u Iron Maiden. Pozują na gości co to w kolegami napiją sie w obskurnym hotelu motelu łyskacza a tak naprawdę goście funkcjonują jak korporacja . Harris jak był młody to był takim biedusem, że go nie stać było, zeby za własne pieniędze kupić kilku hotdogów i piw na jednej imprezie bo był biedusem tak samo jak reszta. Jak im wytwórnie pomachały dolarami i funciakami to ci goście stracili rozum. Tak samo jak ich kuledzy z zespołu Metalipa. Bieda uszlachetnia ale nie w takiej przesadzie. Chyba, że się jest twardzielem jak Iommi czy Lemmy. Harris to w ogóle w dupie miał stare zespoły. On i ten Debilson Dickinson. Jakby byli takimi kulegami to by się zrzucili dla Iommiego, który w 80 walczył o muzykę. Była taka bieda w obozie Black Sabbath, że Iommi musiał sprzedawać samochody. No tak, bo Rolling Stones i Kerrang już mieli nowych idoli bo dali w łapkę komu czeba. Harris i Pojebson Dickinson w ogóle nie cierpią heavy-metalu. Nie lubili nigdy Black Sabbath, Motorhead, Judas Priest czy Saxon. Korzenie Harrisa i Dickinsona to progresywniaki ala Genesis, Emerson Lake and Palmer, Yes i inne takie. To po co się brali za muzykę heavyrockową? Z dupy konia pomysł.

Fuck the Irons i tyle mam do powiedzenia. Fuck this commercial music. If you don't what i mean las vegas yeah. Ołki Dołki America. Hulaj dusza rock and roll. Ich koncerty to jest paranoja. Tak samo ubrani, te same ruchy, ta sama nawet mimika twarzy. To nie jest rock and roll tylko marionetkowo korporacyjne.

Patrzcie na video z tego koncertu

https://www.youtube.com/watch?v=bPtRQaK--J0

Idol oraz fan już muzyk na jednej scenie. Publiczność nic nie wie o pojawieniu się LEGENDY! Czysta radość, spontan, zabawa. To jest prawdziwy koncert ROCK AND ROLLOWy. Dziś jedynie honor Iron Maiden ratuje Paul Di Anno bo on kocha muzykę. Szkoda mi reszty chłopaków z Iron Maiden bo oni są normalnymi gościami, ale ich Harris i Kretynson omotali. Funciaki i dolary nie śmierdzą. Wszystko po to by na Fear of Dark i Run to the Hills nieszczera, nastoletnia publiczność tańcowała na grobie prawdziwego rock and rolla i hardrocka. Otwieram lodówkę a tam kto? Harris i Dureńson! Nie chcę was, wolę zjeść kanapkę z polędwicą i serem. Oni są wszędzie bo tam postanowiły poprawnie polityczne media. Oto NOWI IDOLE!
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Omega Warrior pisze: sob sty 28, 2023 11:21 pm Dziś jedynie honor Iron Maiden ratuje Paul Di Anno bo on kocha muzykę
zachlany ćpun najlepszy

https://www.youtube.com/watch?v=cejrdsJwEic

pełna zgoda, rock and roll po chuju
Korzenie Harrisa i Dickinsona to progresywniaki ala Genesis, Emerson Lake and Palmer, Yes i inne takie.
i chwała bogu :D
Omega Warrior
-#Charlotte
-#Charlotte

Na forach tych progresywniaków typu Genesis, Pink Flody, Yes to by wasze ulubione zespoły rockowe nazwali od idiotów i wieśniaków bez wykształcenia muzycznego. Motorhead, Black Sabbath, Iron Maiden też. Nawet Deep Purple. Nigdy nie ufałem kolesion co od bluesa bardziej skupiają się na nutach. Rzemieślnicy-wyrobnicy to są potrzebni w w rzemiośle a w rock and roll trzeba magików. Dlatego Harris zrobił z tego niegdyś niezłego zespołu kupę progresywnej nudy. Dlatego właśnie z Iron Maiden nikt nie chce grać i trzeba sobie na supporty dawać niemoty. Muzycy Judas Priest, Saxon, Deep Purple czy Scorpions trzymają się razem. Z Harrisem i Idiotsonem nikt nie chce trzymać. Ten zespół jedynie może zrobić kabarecik z Metalipą. Jedni warci drugich.
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Czy to lochinvar czy nie, to aż podziwiam że komuś chce się pisać ściany tekstu takich bredni
Forum internetowe to poważna sprawa.
Deleted User 5490

Cofam co powiedziałem. To nie lochinvar. On używał jednak innego języka, choć bredził straszliwie, to w inny sposób.

To ktoś znajomy ale nie on i jaja sobie robi.
Omega Warrior
-#Charlotte
-#Charlotte

Dlaczego oni was tam omotali? Ten zespół nie zasługuje na wasze cenne wsparcie. Lepiej dajcie Mietkowi co gra pod Dworcem Głównym na grzebyku piątaka bo on bardziej czuje muzę niż ta paskudna komeriada Iron Maiden. Nie dotujcie bogatych,farbowanych lisów. Oni już się nakradli dość. To są roboty, pierdolone roboty co nie potrafią zagrać jednego uczciwego koncertu. Ich trasy to nuda nieprawdopodobna. Przeciętny zespół z domu kultury z Ełku czy Piekar Śląskich by zagrał lepszą rock and rollową nutę.

Harris, Dureńson zejdźcie ze sceny. Kończ waść wstydu oszczędź. Jesteście beznadziejnymi wyrobnikami.
Deleted User 5490

Po jakich grzybkach takie jazdy?
U nas pewne rzeczy już dawno wiemy i nie trzeba nas nawracać. Są ciekawsze media fanowskie, gdzie jest absolutny kult. Koledzy wrzucą linki i pomogą naszemu gościowi. Niech wie gdzie apostołować. :lol:
Ostatnio zmieniony sob sty 28, 2023 11:54 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Znaczy akurat z tym że Dickinsonowi ego wywaliło w kosmos się zgodzę.

Harris wręcz przeciwnie, drugi zespół, rock and roll i spotkania z fanami po British Lion.
Deleted User 5490

Harris ma mózg zombie, bo galareta każe mu tworzyć arcydługie i monotonne kolosy.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Dobry trol, ale nie trafiony tutaj ;) Bardziej na grupki fb ;)
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ