28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena

Post autor: WICKER MAN »

beaviso --> Spox, nie rezerwuję biletów dla Ciebie. :)

Co do zwiedzania to i tak nie ma co liczyć, że uda nam się dużo zobaczyć. Po prostu zrobilibyśmy mały, niezobowiązujący sprint po Pradze. ;) Oczywiście na czas przybylibyśmy pod T-Mobile Arena. Mamy tam już upatrzone najlepsze wejścia więc sądzę, że nie będzie większych problemów ze zdobyciem barierki (byłem w tej hali 3 razy i zawsze w pierwszym rzędzie :D ).
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

WICKER MAN pisze: Po prostu zrobilibyśmy mały, niezobowiązujący sprint po Pradze. ;)

Jasne, najbardziej komercyjny ale naprawde warty zobaczenia. Czesc ekipy pewnie bedzie chciała robić coś na własną rękę czy to łazić czy wypoczywać :beer ale i tak najwazniejsze aby przybyć o umówionej porze...
WICKER MAN pisze: pod T-Mobile Arena. Mamy tam już upatrzone najlepsze wejścia więc sądzę, że nie będzie większych problemów ze zdobyciem barierki (byłem w tej hali 3 razy i zawsze w pierwszym rzędzie ).
Nio własnie :rocx, reszta wedle uznania. Zapewne ustalimy miejsce zbiórki po koncercie aby wszyscy dotarli do busików...albo zeby świetować koncert ! :)
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

Przed T-mobile znajduje się duzy parking ale gdy bylismy tam na DOD tour nasz autobus ostatecznie wylądował jakieś 1,5 kilosa od hali, mimo ze przez cały dzien stał własnie pod halą. Oczywiście nie wszyscy o tym wiedzieli stąd też pare osób szukało autokaru, a organizator szukał tych paru osób. Dlatego wydaje mi się że miejsce naszego stałego postoju także jest wazne ale to oczywiście kwestia do ustalenia pewnie juz na miejscu :rocx
zealot
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: zealot »

WICKER MAN pisze:
zealot pisze:Ja juz potwierdzilem swoj wyjazd do Pragi :lol:

Ze mna jedzie jeszcze moj kuzyn Lukasz, czyli razem jest juz nas dwoch na 100% :D
I tu pojawia się problem... Mianowicie zarezerwowałem wcześniej tylko jedno miejsce dla Ciebie... Może uda się jakoś wkręcić Twojego kuzyna - zobaczymy co da się zrobić...
Byloby super gdyby udalo sie go tez do busa "zapakowac". Ostatecznie moze siedziec u kogos na kolanach :wink: hehe...
Koles jest strasznie napalony, jednak wczesniej nie mogl potwierdzic na 100% dlatego nie chcialem robic zamotu na forum... no i ja wolalbym jechac do Katowic nie sam.
Gdyby byly szansa dla niego, prosze daj znac.

Pozdrawiam wszystkich!
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

zealot pisze:
moze siedziec u kogos na kolanach :wink: hehe...
Koles jest strasznie napalony
Zaklinam Cię Wicker, dla dobra Sanktuarian nie załatwiaj busa kuzynowi Zealota!! :lol: :wink:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

To jednak chyba nie o to chodzi ze sie ktos nie zmiesci, bo jezeli komus to nie przeszkadza to zawsze sie by zmiescil na podlodze czy cos takiego, ale chodzi o to ze w dowodzie rejestracyjnym jest wbita pojemnosc busa i w razie kontroli bedzie problem...
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

Dokładnie. Żaden kierowca nie weźmie więcej na ile zarejestrowany jest do przewozu pojazd, chyba że znajomy jakiś..
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

nawet znajomy mógłby się trochę obawiać konsekwencji
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Cybul pisze:Przed T-mobile znajduje się duzy parking ale gdy bylismy tam na DOD tour nasz autobus ostatecznie wylądował jakieś 1,5 kilosa od hali, mimo ze przez cały dzien stał własnie pod halą. Oczywiście nie wszyscy o tym wiedzieli stąd też pare osób szukało autokaru, a organizator szukał tych paru osób. Dlatego wydaje mi się że miejsce naszego stałego postoju także jest wazne ale to oczywiście kwestia do ustalenia pewnie juz na miejscu :rocx
Dokładnie. Po prostu wydaje mi się, że parking przed halą jest płatny, a ponieważ kierowca nie chciał płacić to przeparkował autokar. :) Ale teraz już przed koncertem możemy zaparkować te kilkaset (bez przesady - nie 1.5 km :) ) metrów od hali lub zrzucić się na parking... ;)
zealot pisze:Byloby super gdyby udalo sie go tez do busa "zapakowac". Ostatecznie moze siedziec u kogos na kolanach :wink: hehe...
Koles jest strasznie napalony, jednak wczesniej nie mogl potwierdzic na 100% dlatego nie chcialem robic zamotu na forum... no i ja wolalbym jechac do Katowic nie sam.
Gdyby byly szansa dla niego, prosze daj znac.

Pozdrawiam wszystkich!
Postaram się coś zrobić, ale nic nie mogę obiecać... Dam Ci znać jak będę coś wiedział!
Awatar użytkownika
Leon665
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Leon665 »

Inspekcja ruchu drogowego, zmora wszytskich przewoznikow, mandaty w tysiacach zlotych, to tyle co do przeladowania busa...
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

No to moje 3 szt. biletów "stani u podia" leżą sobie już bezpiecznie w szafie i czekają do maja :rocx Są takie same jak do Zlinu, tylko inny kolor. I napis: 28.05.2005. - 28. kvetna 2005. Albo pomyłka, albo wariacki kraj - język idiotyczny.

Tym samym na 100% potwierdzam rezerwację 3 miejsc w busiku.
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

to nie pomyłka....
kvetn to u Czechów maj.... głupi to język jest :mrgreen:
jak się mieszka blisko granicy z Czechami, to się taki rzeczy wie :P
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
von grunt
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: von grunt »

Mam propozycje dla tych, dla których zabraklo miejsca w busach :/
moze by tak pociagiem z wroclawia pojechac ??? wyjechalibysmy w nocy i 28 rano byli w pradze, a po koncercie do katowic od razu. Ktoś by reflektował, bo sam jechac nie bede ;)
"I love the smell of napalm in the morning.... It's smell's like victory"
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Pojawiła się pojawiła się plotka (informacja w wywiadzie z Dickinsonem w "The Daily Telegraph"), że Maideni zaczną trasę właśnie w Pradze! Jeśli to prawda to super, bo zobaczymy pierwszy koncert na trasie = nie będziemy znać setu, scenografii itp! Totalny szok (oczywiście pozytywny :D ). :rocx
Ciekawe jak będzie naprawdę i czy dodadzą jeszcze jakieś koncerty przed Pragą. Fakt, że Maideni lubili grać w praskiej T-Mobile Arena na początku trasy (3 koncert w Europie na trasach Brave New World i Dance Of Death) - Ross Halfin lubi tę halę i zawsze ich tam fotografuje (a fotki trafiają potem np. do oficjalnego programu czy na IronMaiden.com) - więc może by nas uwiecznił. :twisted: :D
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

farciarze :P :wink: wicker wysyłajcie komus z nas smsy co do setlisty :P bedziemy na swiezo uzupelniac ja... a kto nie bedzie chcial nie bedzie patrzyl :beer
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Ja lubię znać wcześniej setliste, lubie wiedzieć na jaki utwór mam czekac :twisted: Wiec licze na esemesy do kogoś zaprzyjaźnionego, kto nabierząco umieszczał ją bedzie na forum :P
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

S1MON pisze:farciarze :P :wink: wicker wysyłajcie komus z nas smsy co do setlisty :P bedziemy na swiezo uzupelniac ja... a kto nie bedzie chcial nie bedzie patrzyl :beer
SMS wyślę, ale nie wiem czy na bieżąco czy zaraz po koncercie, bo pod barierką może to być trudne. :P :wink:
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

hhe no domyslam sie że moze byc to utrudnione :wink: Ważne żeby przed wyjazdem do Chorzowa :P
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Pink pisze:hhe no domyslam sie że moze byc to utrudnione :wink: Ważne żeby przed wyjazdem do Chorzowa :P
To na pewno choć zależy kiedy chcesz wyjeżdżać. :P ;)
Ale nie ma co się martwić, bo mogą jeszcze dołożyć kilka koncertów przed Pragą. :P
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Bo narazie to cos mało tych koncertów - moim skromnym zdaniem, cieszę sie że koncert w Polsce potwierdzony został już jakiś czas temu, niewyobrażam sobie czekania teraz aż go ogłoszą :P
ODPOWIEDZ