KOSZULKI MAIDEN POLAND POZNAŃ 2014 REAKTYWACJA
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI MAIDEN POLAND 2013 REAKTYWACJA
Chyba lepiej skupić się na wzorze na rok Pański 2022
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
jasne, mamy już 2023 od jakiegoś czasu
A byłoby optymalnie, jakby Wydra wykonał te koszulki na początek trasy, żeby każdy mógł w nich paradować na Słowenii lub w Czechach.
A byłoby optymalnie, jakby Wydra wykonał te koszulki na początek trasy, żeby każdy mógł w nich paradować na Słowenii lub w Czechach.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Jeśli chodzi o ilość zamówień to wiadomo, ze chodzi o jeden wzór koszulki a nie żeby dodać druga koszulkę i będzie 50 razem. Także oficjalnie zamykam temat i będzie można zacząć zapisy na Krakow 2023, tylko nie rozumiem czemu ludzie chcą paradować w niej na pierwszych koncertach? Przecież premiera powinna być w Krakowie. Widziałem już podobne akcje w poprzednich latach i trochę mnie to dziwiło. A wracając do cen to trzeba się liczyć, ze 100 zł które było do tej pory na pewno się nie utrzyma i można już w tym momencie brać pod uwagę ze będzie więcej. Nie wiem ile dokładnie, bo wszystko zależy od wyceny jak będzie już gotowy projekt. Może 130, może 150. Zobaczymy ile będzie chętnych, gdyż oczywiście to jest nowy projekt i sama grafika kosztuje mnie €500 i muszę to uwzględnić w cenie koszulki. Przy 100 koszulkach to jest to jedynie €5 od sztuki a Oczywiście im więcej zamówień, to koszt się stosunkowo zmniejsza bo bardziej się to rozkłada. Także mam nadzieje ze będzie ponad 120 a kiedy dokładnie poznamy projekt to nie wiem, bo mija graficzka jest bardzo zajęta i będzie rysować z doskoku między innymi zleceniami. Ale myśle ze dużo ludzi będzie zapisaywac się w ciemno bez podanej ceny i wzoru
Jest opcja ze może udałoby się wydrukować koszulki Gdańsk 2013 za 100 zł. Czyli co, robimy?
Wysłałem wiadomości do wszystkich, którzy potwierdzili zamówienie koszulek. Poproszę o przelewy/odpowiedz i będziemy mogli działać
Są pierwsze przelewy:
Data księgowania: 20/02
Przelew od: zgo, Zygi, barsiarz, Michał, Cold
Data księgowania: 20/02
Przelew od: zgo, Zygi, barsiarz, Michał, Cold
Data księgowania 21/02
Przelew od: pz, GREGORMAN
Przelew od: pz, GREGORMAN
Data księgowania 24/02
Przelew od Pati 0,5
Przelew od Pati 0,5
johnny_o
Tweener
Co z Wami? Podtrzymujecie zamówienie?
Tweener
Co z Wami? Podtrzymujecie zamówienie?
Tak, odpisałem Ci privem na priva.
Super. Dzieki
Szybko poszło. Dzieki wszystkim, za potwierdzenie i przelewy i za te które przyjdą w najbliższych dniach tez. Szybko będzie można ogarnąć druk i będę mógł się skoncentrować na krakowskiej
Data księgowania 27/02
Przelew od: Tweener i johnny_o
Przelew od: Tweener i johnny_o
Dzieki za szybkie ogarnięcie przelewów 
Dzięki również, tradycyjnie nie mogę się doczekać 
Zamówienie będzie wysłane do druku w tym tygodniu.
15 koszulek ostatecznie
15 koszulek ostatecznie