Kurde, może nawet dwie Poznańskie bym wziął bo to mój ulubiony wzór... Byłoby na zmianę za kilka lat x)
KOSZULKI MAIDEN POLAND POZNAŃ 2014 REAKTYWACJA
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI MAIDEN POLAND 2013 REAKTYWACJA
Poznań już odpadł na 100%? 
Kurde, może nawet dwie Poznańskie bym wziął bo to mój ulubiony wzór... Byłoby na zmianę za kilka lat x)
Poznań jeśli będzie w dalszym ciągu zainteresowanie tez się zrobi. Nie chciałem rzucać wszystkiego na raz
Do kiedy zbierasz zamówienia?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Na co? Gdańsk będzie drukowany w przyszłym tygodniu
Kurcze, nie w tym temacie napisałem
Chodziło mi oczywiście o tą nową na Kraków 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
- blackcocker
- -#Moderator

Offtop
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Koszulki będą drukowane w tym tygodniu.
Dystrybucja będzie się zajmował kolega Saul.
Na pewno napisze co i jak, jak będzie już miał gotowe koszulki
Dystrybucja będzie się zajmował kolega Saul.
Na pewno napisze co i jak, jak będzie już miał gotowe koszulki
Słuchajcie ludziska. Jest problem, który musimy wspólnie rozwiązać. Drukarnia z ktora współpracował Saul, która zaproponowała tańszy nadruk, okazało się nie jest w stanie zrobić dużego druku, tylko pomniejszony o kilka cm. Ja osobiście nie chciałbym czegoś takiego drukować wiec od razu napisałem ponownie do moje drukarni, w której powstały wszystkie do tej pory koszulki. Nowa cena która zaproponowali to 120 zł. I teraz jest pytanie czy wszyscy którzy są zainteresowani i wpłacili już po 100 zł będą chcieli dopłacić 20 zł czy rezygnujemy z projektu raz na zawsze? Jeśli tylko czesc ludzi wyrazi chęć dopłaty to niestety projekt upadnie, gdyż jest to cena dla określonej ilości wydruków. Także mamy pewien orzech do zgryzienia i decyzje do podjęcia
Ps. Osób jest nie dużo, wiec chyba wyślę wiadomość do każdego
Jestem za dopłatąwydra77 pisze: ↑pn mar 27, 2023 12:11 pm Słuchajcie ludziska. Jest problem, który musimy wspólnie rozwiązać. Drukarnia z ktora współpracował Saul, która zaproponowała tańszy nadruk, okazało się nie jest w stanie zrobić dużego druku, tylko pomniejszony o kilka cm. Ja osobiście nie chciałbym czegoś takiego drukować wiec od razu napisałem ponownie do moje drukarni, w której powstały wszystkie do tej pory koszulki. Nowa cena która zaproponowali to 120 zł. I teraz jest pytanie czy wszyscy którzy są zainteresowani i wpłacili już po 100 zł będą chcieli dopłacić 20 zł czy rezygnujemy z projektu raz na zawsze? Jeśli tylko czesc ludzi wyrazi chęć dopłaty to niestety projekt upadnie, gdyż jest to cena dla określonej ilości wydruków. Także mamy pewien orzech do zgryzienia i decyzje do podjęcia
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Mogę dorzucić 20
Negocjacje z drukarnia trwają. Jeśli projekt upadnie to wszystkie wpłaty przejdą jako przedpłaty na koszulki Krakowskie, chyba ze ktoś sobie zażyczy zwrotu to wtedy dostanie przelew zwrotny
Dla mnie sprawa prosta, z pocałowaniem ręki dopłacam 20 zł.
Jestem za dopłatą!
Jestem za dopłatą
Dzieki za szybki odzew. Jeśli każdy mógłby przelać po te dodatkowe 20 zeta byłoby super. Wydaje mi się ze jednak druk pójdzie większy w starej cenie. W takim wypadku nie byłoby już dodatkowych przelewów za wysyłkę te te dwie dyszki pokryłyby juz dystrybucje koszulek. Jeśli pasuje to poproszę o przelewy. I jeszcze raz Dzieki za szybki odzew w sprawie. Druk koszulek powinienem nastąpić w tym tygodniu
I ode mnie!