Test wiedzy o Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Test wiedzy o Iron Maiden
Tylko 65 punktów. Jestem z siebie mocno niezadowolony.
-
poison-girl
- -#Invader

a wiesz ze ja tez.....Greddo pisze:Eeeee... i'm outta here - tylko 55pts.
chyba trzeba bedzie znowu i uwaznie przeczytac rtth
no to davaj Wicker, Ty jesteś tu spec od petycjiWICKER MAN pisze:Dokładnie!Ivona pisze:w pelni popieram , musimy to zminic w koncu w nasza wiedze o IM wlazylismy taka sama pasje jaka wklada ten husariiMan_Of_The_Edge pisze:
btw. swoją drogą świat jest niesprawiedliwie ułożony, czemu ja znając kawałek historii IM czy historię piłki nożnej nie jestem uznawany za mądrego, a taki co zna historię husarii w XVII w to geniusz? CZemu tak jest?
jaka refleksja
cholera tak dluzej byc nie moze :rocx:beer
To co, piszemy petycję do twórców "Wielkiej Gry"?![]()
A tam, po co tak na siłę... Wiedza niewyuczona to ta wiedza optymalna / realna - mogło być gorzej, a tak, bez żadnych pomagajek 55 p.poison-girl pisze:a wiesz ze ja tez.....Greddo pisze:Eeeee... i'm outta here - tylko 55pts.
chyba trzeba bedzie znowu i uwaznie przeczytac rtth
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Man_Of_The_Edge pisze:no to davaj Wicker, Ty jesteś tu spec od petycjiWICKER MAN pisze:Dokładnie!:beer
To co, piszemy petycję do twórców "Wielkiej Gry"?![]()
Może nie teraz - na razie mamy o wiele ważniejsze sprawy na głowie - choćby związane z wyjazdami i koncertem w Chorzowie.
spoko spoko
masz rację, teraz koncerty to priorytet
masz rację, teraz koncerty to priorytet
na szybko bez zastanowienia to 54 punkty. A RTTH czytałem kawałek i to po angielsku (co nie znaczy, że nie rozumiałem).
A Early Days nie oglądałem.
A Early Days nie oglądałem.
tylko 75pkt. usprawiedliwia mnie fakt że dawno nie czytałem RTTH, a Early days nie mam
-
brave new fan
- -#Charlotte

zdobyłem 70 pkt nie jest zle ale nie za dobrze
Tamta odnośnie koncertu w Poslce wyszła Ci całkiem nieźle, więc możesz zabierać się za następną, a my się będziemy podpisywaćWICKER MAN pisze:To co, piszemy petycję do twórców "Wielkiej Gry"?Ivona pisze:w pelni popieram , musimy to zminic w koncu w nasza wiedze o IM wlazylismy taka sama pasje jaka wklada ten husariiMan_Of_The_Edge pisze:
btw. swoją drogą świat jest niesprawiedliwie ułożony, czemu ja znając kawałek historii IM czy historię piłki nożnej nie jestem uznawany za mądrego, a taki co zna historię husarii w XVII w to geniusz? CZemu tak jest?
jaka refleksja
cholera tak dluzej byc nie moze :rocx![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie są ważniejsze rzeczy do roboty.

Spoko, ale może kiedyśWICKER MAN pisze:Na razie są ważniejsze rzeczy do roboty.![]()
Dobra, EOT (zawsze chciałem to napisać