Dodane
KOSZULKI EVENT KRAKÓW 2023
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT KRAKÓW 2023
Wielkie dzięki.
Grafika wysłana do wyceny. Czekamy na moment prawdy. Zapisy jeszcze przez 2 tygodnie i drukujemy w połowie maja. Oczywiście jak tylko potwierdzę cenę poproszę o przelewy, bo czasu pozostało nie dużo
Co tu pisac Wydra....normalnie w PYTE !!! 
Rewelejszyns dys łan! 
Słuchajcie ludziska doszedłem do wniosku, ze nie ma co przedłużać. Temat był wałkowany wiele miesięcy i jak tylko miałem jakieś rysunki, szkice to wrzucałem na bierząco, wiec każdy mógł mieć jakieś wyobrażenie jak koszulka będzie się prezentować. Dlatego zapisy będą trwać jeszcze tylko z 10 dni i potem drukujemy. Cena będzie podana jutro/pojutrze i będę prosił o przelewy. Na razie jest to około 120 zł. Może uda się to zbić bo czekamy na jeszcze jedna wycenę z drugiej drukarni. Także prosiłbym o przygotowanie funduszy na przelewy żeby ogarnąć temat w przyszłym tygodniu i przyspieszyć druk koszulek
wydra77 - rozważałeś by napis Maiden Poland był umieszczony nad grafiką a nie na jej górnej części? Wydaje mi się, że przez to jest nieco słabo widoczny.
Trzeba by chyba było zmniejszyć grafikę, bo strasznie pod szyją by wypadał.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam czy będą koszulki na British Lion robione bo ja będę grać
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Muszę coś pokombinować bo tez miałem takie wrażenie ze jest taki jasny ale wynoszenie go do góry faktycznie wydłuży strasznie grafikę optycznie. Najprościej chyba będzie przyciemnić niebo
A nie brałeś pod uwagę zmiany koloru czcionki? Domyślam się, że stanowi on pewną kontynuację.
Jednakże wydaje się, że czerwień byłaby tu optymalna.
Z żółtym jest ten problem, że zlewa się zarówno z jasnym niebem jak i z błyskawicami.
Jednakże wydaje się, że czerwień byłaby tu optymalna.
Z żółtym jest ten problem, że zlewa się zarówno z jasnym niebem jak i z błyskawicami.
Tyle w kwestii wyjaśnienia. Każdy projekt od 2013 nawiązywał do bierzacego motywu z danej trasy. Postaram się przyciemnić niebo i może pogrubić kontury loga i powinno być git
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

To ile tam wyszło za sztukę?wydra77 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:50 pm Słuchajcie ludziska doszedłem do wniosku, ze nie ma co przedłużać. Temat był wałkowany wiele miesięcy i jak tylko miałem jakieś rysunki, szkice to wrzucałem na bierząco, wiec każdy mógł mieć jakieś wyobrażenie jak koszulka będzie się prezentować. Dlatego zapisy będą trwać jeszcze tylko z 10 dni i potem drukujemy. Cena będzie podana jutro/pojutrze i będę prosił o przelewy. Na razie jest to około 120 zł. Może uda się to zbić bo czekamy na jeszcze jedna wycenę z drugiej drukarni. Także prosiłbym o przygotowanie funduszy na przelewy żeby ogarnąć temat w przyszłym tygodniu i przyspieszyć druk koszulek
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
Dobra zaczynamy zbiorke.
120 PLN
Konto wciąż to samo. Jak ktoś wpłacal kiedykolwiek to zna. Postaram się wysłać wiadomości do wszystkich, którzy zamówili
120 PLN
Konto wciąż to samo. Jak ktoś wpłacal kiedykolwiek to zna. Postaram się wysłać wiadomości do wszystkich, którzy zamówili
Przelew poszedł. Wydra77 daj znać gdy dotrze.
Hei Wydra , mam u Ciebie w banku 120 z poprzedniej koszulki ? Norwegia .
Przyciemnilem niebo i od razu logo stało się widoczne
@Frost No muszę przeglądnąć nasza korespondencje ale coś kojarzę
@Frost No muszę przeglądnąć nasza korespondencje ale coś kojarzę
Kaska przelana 
- primemover
- -#Prisoner

Poproszę 3x L