Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Ja też nie spodziewam się fajerwerków, ale ciężko wyobrazić sobie gorszy set. Może mamy tu różne perspektywy, bo usłyszenie raz takiego zestawu : 5 z SIT, 5 kotletów i 5 z ostatniego LP jest do przełknięcia, ale jakbym miał spędzać 4 takie wieczory, to zwątpiłbym.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ciekawe czy Stranger będzie
No te 5:5 było by najciekawsze.krusejder pisze: ↑wt maja 23, 2023 10:10 pm Ja też nie spodziewam się fajerwerków, ale ciężko wyobrazić sobie gorszy set. Może mamy tu różne perspektywy, bo usłyszenie raz takiego zestawu : 5 z SIT, 5 kotletów i 5 z ostatniego LP jest do przełknięcia, ale jakbym miał spędzać 4 takie wieczory, to zwątpiłbym.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Chodzą ploty, że The Prisoner w secie. W sumie prawdopodobne, jeśli brać pod uwagę fakt, że Bruce mówił, że by chciał jeszcze zagrać.
Prisoner i Phantom - 10 lat niegrane
Heaven Can Wait, Mariner - 15 lat niegrane
Acacia Av i Bring Your Daughter - 20 lat niegrane
...
Infinite Dreams - 35 lat niegrane
....
Olek - nigdy niegrany
Heaven Can Wait, Mariner - 15 lat niegrane
Acacia Av i Bring Your Daughter - 20 lat niegrane
...
Infinite Dreams - 35 lat niegrane
....
Olek - nigdy niegrany
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
W Ljublanie leje. I to tak, że wycieraczki ledwo dawały rade zbierać. Chodzą głosy,, że to aniołki płaczą, bo już wiedzą jaki będzie set. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ale w najbliższych dniach już ma być lepiej, a w niedziele 25 stopni i słonecznie czyli idealna pogoda
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Dzosef może sprowadzić Wam deszcz, bo dzban lubi być napełniony wodą, to naturalne 
-
Deleted User 4876
Czy ja wiem? W ciągu dnia raz mocniej popadało, potem ledwo kropiło. Dziś rano jak wychodziłem na busa do Triestu nie było jakichś śladów wielkiej ulewy.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Dzisiaj w Ljubljanie pada.
W niedzielę w Ljubljanie upadnie Egipt pod butem macedońskiego króla. Albo nadzieja naiwnych fanów IM (ja z tych naiwnych)
M.
W niedzielę w Ljubljanie upadnie Egipt pod butem macedońskiego króla. Albo nadzieja naiwnych fanów IM (ja z tych naiwnych)
M.
Spokojnie usłyszysz w niedziele Alexandra.
Dla mnie najbardziej niedorzeczne jest to, że faktycznie może i wzięli pod uwagę te łata żebrania fanów, przeanalizowali okoliczności i przyszłe możliwości zespołu, i daję 50/50, co i tak już jest dla mnie abstrakcją
Trzymam kciuki za tego Aleksandra że względu na wszystkie zakłady i obietnice pt."jeśli go zagrają to zrobię to i to". xD
A ja osobiście jestem wewnętrznie przekonany, że w secie będzie Death Of The Celts
przeczucie oczywiście totalnie z czapy i niepodparte absolutnie niczym, ale jestem wręcz niemożliwie pewny wewnątrz siebie, że będzie 
Nie no, umówmy się - jeśli nie zagrają, to będą totalnymi dziadami, mimo że Adrian naprawdę dobrze się trzyma 
-
Deleted User 5155
Być może Olek objawi się jeszcze przed koncertem - np. jeśli na jakiejś koszulce będzie coś w miarę jednoznacznego.