13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
W takim wypadku, trzeba też okazać dokument tożsamości.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Ja zapłaciłem za kuriera więc jaj niech sobie nie robią
a serio to bez różnicy, byle by bilet był 
Night Mistress Fan Club Łódź
Tero płytę dodali he he he ... A tak miało nie być biletów...
Kurierem pół biedy, bo takie DPD/DHL/InPost działają dobrze. Ale Poczta Polska i jej listy to kpina i u mnie w dużym mieście listonosz chodzi jak mu się zbierze. A właśnie pocztą do skrzynki dostałem ostatnio bilety wysłane przez Ticketmastera.
Dzięki za odpowiedzi, mimo ich rozbieżności
M.
Ostatnio zmieniony wt maja 30, 2023 5:38 pm przez Siwy, łącznie zmieniany 1 raz.
A to Polska właśnie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
chciałem sobie kulturalnie kupić miejsce przy samym brzegu a tu chuj. musiałem kupić w środku rzędu, między jakimiś obcymi ludźmi... no nic... może się uda dojechać. kupiłem też ubezpieczenie, jak się nie uda, to będę prosić znajomego lekarza o potwierdzenie nagłej choroby 
a i jest coś takiego jak ticket fast i mam bilet w PDF-ie
a i jest coś takiego jak ticket fast i mam bilet w PDF-ie
To chyba teraz dodali, bo jak kupowałem na początku to nie było
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na trybuny od początku są w PDF, kupowałem tacie w przedsprzedaży dla FC i już to było. 
Na płytę tylko wysyłają.
Na płytę tylko wysyłają.
Potwierdzam, ja w 1. dniu kupowałem na oba koncerty na trybuny i mam na oba PDFy do ściągnięcia.
Ja mam na 1 dzień normalny bilet. A teraz udało mi się kupić A1 za 230 na drugi dzień . Git.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Siemka! Czy ktoś chciałby kupić razem ze mną bilet na trybuny za 345 zł? Bo zostały tylko takie, że trzeba wziąć 2 by nie zostawiać miejsca samemu. Ewentualnie kupię bilet na którąś z tych trybun albo płytę. Przy zakupie oczywiście dzielimy sie wysyłką i na miejscu przekazujemy sobie bilet. 
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Rozumiem takie ograniczenia na początku sprzedaży, ale praktycznie tydzień przed koncertem blokować możliwość kupna jednego biletu? Kiedy to się tak pojebało na świecie?
Ale trzeba przyznać,że są kreatywni.
To też temat dla Uokik powinien być
To też temat dla Uokik powinien być
Wczoraj przeglądałem mapkę na inny koncert organizowany przez LN i na trybunach same pojedyncze miejsca, osamotnione krzesełka - za wyjątkiem oczywiście miejsc PREMIUM których do wyboru do koloru. Jak to się stało, skoro nie można zostawiać pojedynczych wolnych miejsc? A biorąc pod uwagę, że na rzeczony koncert w większości przyjdą małoletni z opiekunem to czyste skurwysyństwo.
Ja nastawiałem się na c13 lub c24 ale dzięki kolego marekkraw za cynk w sprawie dolnej A1, dzięki Tobie właśnie kupiłem bilet w pierwszy rzędzie, rząd 5, miejsce 22 , za 230 zł plus 30 zł uj wie za co i następne 5 zł za płatność blikiem
Po raz pierwszy na jakimkolwiek koncercie będę na trybunach. Szok i niedowierzanie
Heh spoko to jesteśmy blisko bo ja rząd 6.
Kiedyś też zawsze płyta ale odkąd jeżdżę z żoną a ta niska jest to trybuny wygodniejsze. Plus te kilka godzin stania w plecach odczuwam
Kiedyś też zawsze płyta ale odkąd jeżdżę z żoną a ta niska jest to trybuny wygodniejsze. Plus te kilka godzin stania w plecach odczuwam
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.