30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Za to płyta bez EE 390 - spodziewałem się około 500 zł. Ale jest ogromna różnica cenowa między GA a GAEE...
Bratysława wychodziła mniej niż 250, a do składu doszło tylko Uriah Heep. Niezły wzrost. Dobrze jednak, że tym razem koszty podróży odpadną. Wybiorę chyba tradycyjną płytę. Myślę, że termin + ceny sprawią, że nie będzie soldoutu w pierwszych miesiącach sprzedaży.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Bardzo duża. Ale i tak 2 bilety z opłatami wyjdą ponad 800
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
I znowu kur** bilety "mobilne".
- blackcocker
- -#Moderator

Nie no mordzia, a kiedy startowała sprzedaż na Braty? To była inna rzeczywistość...Max323 pisze: ↑śr maja 31, 2023 11:14 am Bratysława wychodziła mniej niż 250, a do składu doszło tylko Uriah Heep. Niezły wzrost. Dobrze jednak, że tym razem koszty podróży odpadną. Wybiorę chyba tradycyjną płytę. Myślę, że termin + ceny sprawią, że nie będzie soldoutu w pierwszych miesiącach sprzedaży.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

Śmiesznie. Płyta w Dublinie Z OPŁATAMI tańsza niż bazowy bilet na GA w Krk 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Ja wiem, że to był cennik sprzed pandemii, lockdownu, wojny czy inflacji. Nie zarzuciłem zespołowi/organizotorowi, że sobie ot tak zwiększyli ceny. Tylko podkreśliłem ich różnicę, bez wskazywania pomysłodawcy takiego zabiegu.blackcocker pisze: ↑śr maja 31, 2023 12:00 pmNie no mordzia, a kiedy startowała sprzedaż na Braty? To była inna rzeczywistość...Max323 pisze: ↑śr maja 31, 2023 11:14 am Bratysława wychodziła mniej niż 250, a do składu doszło tylko Uriah Heep. Niezły wzrost. Dobrze jednak, że tym razem koszty podróży odpadną. Wybiorę chyba tradycyjną płytę. Myślę, że termin + ceny sprawią, że nie będzie soldoutu w pierwszych miesiącach sprzedaży.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Podejrzanie niskie ceny mimo wszystko 
Zespół tych cen nie podyktował, bo jak pisał Blackcocker, za Dublin zapłaciliśmy mniej. Polskie LN znowu leci w chuja i się wydurnia. Przyznam, że za tym musi stać jakiś duży mózg. Koncert w Wielką Sobotę i z takimi cenami? Oni są zjebani po całości.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zasadniczo widziałem ostatnio JP oraz Saxon więc temat przekonuje mnie praktycznie zerowo 
Podobnie z M72. Polski koncert najdroższy na trasie. Może przynajmniej w przypadku kiepskiej frekwencji, excel LM się zapali na czerwono i następny koncert Priest sobie darują, a zrobi ich Metal Mind czy Knockout.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- blackcocker
- -#Moderator

MMP też niech sobie daruje, choćby ze względu na tragiczną stronę internetową
. KO kaman!
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
W sumie dowiedziałem się dziś przypadkiem o tym, że rusza sprzedaż. A że oba zespoły bardzo lubię, oba widziałem tylko raz (oba w 2011, więc już dawno temu), no to cyk - bilety kupione i wygląda na to, że Wielkanoc w Krakowie 
PS. a że to Wielka Sobota to właśnie od Was się dowiedziałem, bo mi nie przyszło nawet do głowy sprawdzać
trochę głupi termin, no ale cóż...
PS. a że to Wielka Sobota to właśnie od Was się dowiedziałem, bo mi nie przyszło nawet do głowy sprawdzać
Oba czyli które z trzech?wojteq pisze: ↑śr maja 31, 2023 11:23 pm W sumie dowiedziałem się dziś przypadkiem o tym, że rusza sprzedaż. A że oba zespoły bardzo lubię, oba widziałem tylko raz (oba w 2011, więc już dawno temu), no to cyk - bilety kupione i wygląda na to, że Wielkanoc w Krakowie
PS. a że to Wielka Sobota to właśnie od Was się dowiedziałem, bo mi nie przyszło nawet do głowy sprawdzaćtrochę głupi termin, no ale cóż...
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Takich dwóch jak ich troje nie ma ani jednego 
wojteq kupiłeś GA czy EE? Czy trybuny?
wojteq kupiłeś GA czy EE? Czy trybuny?
Tymczasem GC w Wiedniu 82 euro 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Do Wiednia kawałek, ale czemu nie. Nie byłem z 25 lat 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nieeee... To jakiś prima aprilis w lany poniedziałek.
Trzeba będzie chyba poczekać na rozkład lotów - może się do tego czasu GC nie wyprzeda.
Naprawdę czy nie kalkulowałoby im się bardziej zrobienie GC w Krakowie po stówce więcej niż GA - przecież efekt skali załatwiłby sprawę - dużo więcej ludzi kupiłoby GC nawet za 5 stów niż kupi EE za 620... Ten jeden rząd barierek i kilku ochroniarzy to taki wydatek dla LN?
Trzeba będzie chyba poczekać na rozkład lotów - może się do tego czasu GC nie wyprzeda.
Naprawdę czy nie kalkulowałoby im się bardziej zrobienie GC w Krakowie po stówce więcej niż GA - przecież efekt skali załatwiłby sprawę - dużo więcej ludzi kupiłoby GC nawet za 5 stów niż kupi EE za 620... Ten jeden rząd barierek i kilku ochroniarzy to taki wydatek dla LN?
Oczywiście nie, ale wówczas GC byłby na 3/4 płyty 
Forum internetowe to poważna sprawa.
No to tym bardziej by im się opłacało.