The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Piotr, niewątpliwie jestes największym pesymistą na forum 
Oby nie on strasznie mnie irytuje jego styl gry.Piotr Lange pisze: ↑śr maja 31, 2023 10:36 am Nie da się ukryć, że to dla Nicko ostatnie koncerty - sądzę, że za dwa lata oficjalnie zastąpi go Lazarus.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Wydaje mi się, że całkiem sprawnie radzi sobie z kawałkami Ironów.marekkraw pisze: ↑śr maja 31, 2023 10:44 amOby nie on strasznie mnie irytuje jego styl gry.Piotr Lange pisze: ↑śr maja 31, 2023 10:36 am Nie da się ukryć, że to dla Nicko ostatnie koncerty - sądzę, że za dwa lata oficjalnie zastąpi go Lazarus.
Mi nie chodzi o poprawność ( Ta jest spoko aczkolwiek czasem lubi przekombinować)a sam styl gry , po prostu mnie gość drażni.
Dla mnie gość v malunki idealnie by pasował.
Dla mnie gość v malunki idealnie by pasował.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Może się rozkręci na trasie. A może go czymś wkurzyli i to wyraz buntu
nie wyglada by go gra męczyła a bardziej obawiałem się przerwy covidowej co do niego - w 2022 było całkiem spoko.
Benante gra thrash od lat z zespołem cieśni nadgarstka. Nie skreslajcie jeszcze Nicka 
Strasznie mnie wkurza to gadanie o zastępowaniu Nicko przez Lazarusa albo kogokolwiek. Skąd takie przesłanki? Ktoś z zespołu coś takiego kiedyś napomknął? Na ten moment polityka jest chyba taka ze jak ktoś będzie miał dość, to wszyscy zejda ze sceny chyba nie?
Najlepsze, że teraz Lazarus jest zupełnie gdzie indziej w Europie i nie wygląda by tam siedział za sceną i czekał na "wszelki". Nicko na bank gdyby nie dał rady - nie wyruszyłby w trasę. Takie decyzje zapadają wcześniej.
Tu nie chodzi o trasę, tylko totalne zastępstwo. Ale to wróżenie z fusów i wielokrotnie powtarzana mantra
www.MetalSide.pl
Tyle slow (słusznych) padlo w tym poście, a wystarczyło jedno określenie tych rozkmin - pierdolenie
-
Deleted User 8263
Na pewno mają plan b.
Harris mówił kiedyś, że Faulkner był rezerwowym gdyby któryś gitarzysta wypadl na dłużej
Harris mówił kiedyś, że Faulkner był rezerwowym gdyby któryś gitarzysta wypadl na dłużej
Dzosef będzie miał jeszcze niejedną okazję w tym roku posłuchać swojego ulubionego TRA 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
Oni i tak sa w topce supportow Maiden, w Tampere pierwsze spotkanie z pedałami z rotfl czy tam lotl
A jakbyś ich porównał z Killswitch Encośtam?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Na 7 koncertów w tygodniu z zestawu Maiden/KSE, bez wahania wybralbym układ 5/2 dla Killswitch - absolutna rozwałka na żywo, oczywiście najlepiej w ciasnym klubie 
E.... nie. Killswitch to gówno na poziomie zbliżonym do Raven Age. Czyli standardowy poziomu supportów Maiden. 
-
Deleted User 8263
W Proximie KSE dali taki koncert, po wyjściu z którego, na świeżo, pewnie nie kojarzylem, co to Megadeth