The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
TRA usypia ale przynajmniej nie kaleczą uszu. Nie znam KSE ale od przegrywów z eurokurwizji LOTL są na pewno mniej źli
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Wcisnę swoje trzy grosze, czy tam wetknę kij w mrowisko 
Po zeszłorocznym Maiden brat wyciągnął mnie na koncert LOTL, który był jakoś w listopadzie. Byłem sceptyczny, ale skoro ja go ciągam na IM, to dałem się wyciągnąć na tych przebierańców. Po lipcowym koncercie byłem nastawiony obojętnie, bo w czasie pierwszego supportu byłem bardziej skupiony na podziwianiu stadionu i obserwowaniu ludzi wokół. Słuchanie w domu też obojętnie - ot, grają poprawnie, jakieś kolorowe wdzianka, niespecjalnie mnie to grzało.
No ale dobra, wybraliśmy się na koncert, grali w Hydrozagadce. I powiem tak - jeden z lepszych koncertów w życiu
Takie gulity pleasure. Muszę powiedzieć, że na żywo naprawdę dają radę, kontakt z publiką, wszystko elegancko, no udźwignęli samodzielny występ, chociaż nadal uważam, że za dużo w tym pajacowania i przebieranek, niż konkretnej muzyki
Organizacja koncertu - tragedia. Sala bardzo mała, bardzo niska. Ludzi było zdecydowanie za dużo jak na tę salę, a sufit był pół metra nad głową, więc szybko zabrakło powietrza do oddychania. Sauna, duszność. No cóż, było mokro. Niektórzy ludzie wychodzili w trakcie, brat pod koniec prawie zemdlał i też wyszedł, ogólnie było mega ciężko. Ale z drugiej strony miało to swój garażowy urok, czego nie można doświadczyć na dużych koncertach.
Więc nie wiem, może to ograniczony dostęp do tlenu, ale koncert uważam za bardzo udany.
Po zeszłorocznym Maiden brat wyciągnął mnie na koncert LOTL, który był jakoś w listopadzie. Byłem sceptyczny, ale skoro ja go ciągam na IM, to dałem się wyciągnąć na tych przebierańców. Po lipcowym koncercie byłem nastawiony obojętnie, bo w czasie pierwszego supportu byłem bardziej skupiony na podziwianiu stadionu i obserwowaniu ludzi wokół. Słuchanie w domu też obojętnie - ot, grają poprawnie, jakieś kolorowe wdzianka, niespecjalnie mnie to grzało.
No ale dobra, wybraliśmy się na koncert, grali w Hydrozagadce. I powiem tak - jeden z lepszych koncertów w życiu
Organizacja koncertu - tragedia. Sala bardzo mała, bardzo niska. Ludzi było zdecydowanie za dużo jak na tę salę, a sufit był pół metra nad głową, więc szybko zabrakło powietrza do oddychania. Sauna, duszność. No cóż, było mokro. Niektórzy ludzie wychodzili w trakcie, brat pod koniec prawie zemdlał i też wyszedł, ogólnie było mega ciężko. Ale z drugiej strony miało to swój garażowy urok, czego nie można doświadczyć na dużych koncertach.
Więc nie wiem, może to ograniczony dostęp do tlenu, ale koncert uważam za bardzo udany.
-
Deleted User 8107
A jest w merchu zwykła koszulka okładki SiT?
Jeszcze odnośnie Nicko i wieku - obejrzyjcie, jak OBIJA bębny np. Tommy Aldrich
Wiadomo, każdy jest inny, ale 70+ to jeszcze nie musi być schyłek możliwości organizmu 
Nicko ponoc ma zapalenie stawów nadgarstków, tylko to nie wyjaśnia czemu jego signature single foot napierdol też jest ograniczony
Od razu jak posłuchałem tego jak omija pewne charakterystyczne partie (on zawsze improwizował live - niestety w studio ostatnimi czasy też
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Jeśli ktoś miałby zastąpić Nicko, to tylko mój zdolny pierworodny dziedzic, czyli @Sardi z Batumi.
Na pewno jest we mnie więcej heavy metalowej krwi niż w jakimś Józku Łazarzu, dzięki za referencjeWładysław_Warneńczyk pisze: ↑czw cze 01, 2023 3:24 pm Jeśli ktoś miałby zastąpić Nicko, to tylko mój zdolny pierworodny dziedzic, czyli @Sardi z Batumi.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

bardzo proszę, wyszedłeś jednak z artystycznego domu, nie mogło zatem być inaczej.Sardi z Batumi pisze: ↑czw cze 01, 2023 3:25 pmNa pewno jest we mnie więcej heavy metalowej krwi niż w jakimś Józku Łazarzu, dzięki za referencjeWładysław_Warneńczyk pisze: ↑czw cze 01, 2023 3:24 pm Jeśli ktoś miałby zastąpić Nicko, to tylko mój zdolny pierworodny dziedzic, czyli @Sardi z Batumi.![]()
Jest, z rozpiską trasy 86 cz 87.
Za skromne 220 zł
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Czy ktoś z Was myśli o wyjeździe do Barcelony czy innego Dortmundu - na koncert w miesiąc po Krakowie?
Ja trochę myślałem o tych niemieckich. Dortmund czy Monachium. Ale to bardzo mgliste, możliwe, że będę wtedy na wakacjach
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
-
Deleted User 8263
Ciekawostka: trasa pierwotnie miała wystartować w Grecji, w Thessalonikach.
^^^ A masz bilet na Dortmund? Od dawna wyprzedane, podobnie jak na Monachium i Frankfurt. Mi też po kawie szalona myśl po głowie chodzi, zwłaszcza że zawsze chciałem zobaczyć Feldherrnhalle i wypić Schneidera Aventinusa w firmowym lokalu...
M.
M.
-
Deleted User 8263
Greccy promotorzy niby się obawiali nacjo rozpierdolu po zagraniu Aleksandra. Tak przynajmniej slyszalem, ale nie mam powodu nie wierzyć
-
Deleted User 8263
Na luzie się załatwi, ja do USA bookowalem loty mając 2/7 tixow. W tym roku też nie wszystkie kupilem od razu i się ogarnęło w międzyczasie
No to w Salonikach Olka by nie zagrali. Tak jak w Irlandii nie grali Troopera, by nie machać flagą niedawnych okupantów
To uporządkowanie w kolejności od najbardziej do najmniej gównianego? Dla mnie już to Shinedown było najlepsze z tej czwórki, a może czas zamazał złe wspomnienia
Na Lionie jest niezły support (nie na każdym koncercie) - Darktribe. Nawet mnie to ich granie nie denerwuje, a to już dużo
https://www.youtube.com/watch?v=gFGOOF5taxU
M.