Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
Eutanazja
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Szkoda... Chyba miał dosyć tej polityki w Kawiarni SanktuariuM. I kto tam teraz będzie bronił zdrowego, lewicowego podejścia do życia? 
Szkoda, że tak po angielsku, ale nie musiał się nikomu tłumaczyć.
-
Deleted User 4876
Jego ataki na czarnych sprawiły, że KK wysłął grupę specjalną - pinia porwali, a konto usunęli 
No jestem zaskoczony.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Każdy ma prawo mieć dość Sanatorium i każdy ma prawo do niego wrócić. Każdy ma prawo zamienić nasze sanatorium na inne.
Raczej nie spodziewałbym się po nim powrotów w stylu Nomada, ani tego, że wróci po tajniacku tym razem odmieniony, jako ks. Robak walczący o inne wartości.
Raczej nie spodziewałbym się po nim powrotów w stylu Nomada, ani tego, że wróci po tajniacku tym razem odmieniony, jako ks. Robak walczący o inne wartości.
Nie rozumiem takich akcji.
Przecież wystarczy się nie logować.
Przecież wystarczy się nie logować.
-
Deleted User 5490
Może chciał coś zamanifestować, ale mi na przykład z tego powodu jest bardzo wszystko jedno.
Trudno było do niego czuć sympatię.
-
Deleted User 8107
Odkryłem przez przypadek, bo na forum główne był temat kiedyś założony przez niego i było deleted user i tak się dowiedzieliście 
Zobaczył krzyże celtyckie na oprawie do Death of the Celts ...Pierre Dolinski pisze: ↑sob cze 03, 2023 9:59 am Może chciał coś zamanifestować, ale mi na przykład z tego powodu jest bardzo wszystko jedno.Trudno było do niego czuć sympatię.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 5490
Albo to jest niemy protest przeciwko sędziowaniu Marciniaka w finale Ligi Mistrzów. Nigdy Więcej okopują się na stanowisku, że nie donosili. Może poczuł się zdradzony? 
Dobra. Nie będę się wyzłośliwiał, bo jeszcze wróci.
Dobra. Nie będę się wyzłośliwiał, bo jeszcze wróci.
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Powiem szczerze. Tak Go lubiłem ,jak kamyka w bucie.
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
-
Deleted User 5490
W sumie z wyniku ostatnich Sanktuarianek wynika jedno. Dzban roku wrócił, a zastępca odszedł. Jest jakaś równowaga w przyrodzie.
Ostatnio zmieniony sob cze 03, 2023 12:52 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest taka że każde odejście aktywnego usera na tym jeszcze dychającym forum nie jest pozytywną rzeczą
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Pierre Dolinski pisze: ↑sob cze 03, 2023 12:51 pm W sumie z wyniku ostatnich Sanktuarianek wynika jedno. Dzban roku wrócił, a zastępca odszedł. Jest jakaś równowaga w przyrodzie.
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
Dokładnie... tym bardziej takiego z długim stażem...Sardi z Batumi pisze: ↑sob cze 03, 2023 12:52 pm Prawda jest taka że każde odejście aktywnego usera na tym jeszcze dychającym forum nie jest pozytywną rzeczą
www.MetalSide.pl
ponury żniwiarz pisze: ↑sob cze 03, 2023 1:24 pmPierre Dolinski pisze: ↑sob cze 03, 2023 12:51 pm W sumie z wyniku ostatnich Sanktuarianek wynika jedno. Dzban roku wrócił, a zastępca odszedł. Jest jakaś równowaga w przyrodzie.![]()
DR is back!!
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8107
Ja już wiem na kogo bede glosować w tym rokuPierre Dolinski pisze: ↑sob cze 03, 2023 12:51 pm W sumie z wyniku ostatnich Sanktuarianek wynika jedno. Dzban roku wrócił, a zastępca odszedł. Jest jakaś równowaga w przyrodzie.
-
Deleted User 8107
Nie no nie jest źle tak, mamy kilku nowych userów. Luka została zapełniona.Sardi z Batumi pisze: ↑sob cze 03, 2023 12:52 pm Prawda jest taka że każde odejście aktywnego usera na tym jeszcze dychającym forum nie jest pozytywną rzeczą