Widzialem w paru miejscach Maidankow...Najbardziej piknikowo bylo w NL na Fields of Rock w 2007 roku,bez problemu pod barierki.Podobnie bylo w Dessel na Graspop z tym ze tam juz luda bylo zdecydowanie wiecej.Kowno...na luzie 4-5 rzad bez spinki.W PL bywalo juz roznie....
The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Kraków 2018.... To było piekło. Ochrona mnie spod barierek musiała wyciągać (kloca 100kg) Współczuję chłopakom 
Już kiedyś pisałem - takiego gówna nigdy nie doświadczyłem jak na Maiden w Kra 2018. Jakoś sobie poradziłem, niski i ultra-szczuply nie jestem, ale koło mnie bywało dość dramatycznie. Niektórym brak wyobraźni.
-
ÓsmyUtwórNaBNW
- -#Invader

Set był mocno dla sezonów, teraz jednak co by o słabiznach z Senjutsu nie mówić; ludzie nie będą tego kojarzyć. Utwory z Somewhere in Time poza może Wasted Years też praktycznie nie są powszechnie znane. Jedyne co im zostało teraz to Fear i Trooper. Także liczę na ten aspekt. Wiadomo, że dla 3/4 ludzi co będą w Tauron to znane jest 10-15 najbardziej znanych utworów Iron Maiden, a dla całkiem niemałej części z tej 3/4 to może z 5. Przy stadionie te proporcje by były jeszcze gorsze i tam przy dowolnym secie zrobi się mega bydło. Taki mamy klimat wokół Iron Maiden od lat. Pomyśleć, że 20-25 lat temu oni grali w halach typu Hala Ludowa czy Torwar.
Akurat ja Kraków 2018 wspominam dobrze, ale to pewnie zależy gdzie kto stał. To czasem jest kwestia kilku metrów i w jednym miejscu jest dobrze, a w drugim bardzo źle.
Akurat ja Kraków 2018 wspominam dobrze, ale to pewnie zależy gdzie kto stał. To czasem jest kwestia kilku metrów i w jednym miejscu jest dobrze, a w drugim bardzo źle.
-
Deleted User 8263
Na Sign of the Cross dociskali jak na Aces, polskie bydlo po prostu musi się pchac.
Sam planuje iść mocno na bok barierki i jakby co to po prostu spierdalac.
Sam planuje iść mocno na bok barierki i jakby co to po prostu spierdalac.
Karków 2018 to dla mnie 2x barierka. Dramat. Poza Genewą najcięższe koncerty.
-
Deleted User 8263
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Mnie wyciągali w Krakowie z drugiego rzędu...
-
Deleted User 8263
Krk wystałem, chociaz było ciężko. Za to Wrocław... ewakuowalem się w trakcie IM, a od Powerslave już nie miałem gruntu pod stopami
Ja w Warszawie byłem przekonany, że początek koncertu będzie w miarę spokojny, bo przecież Senjutsu to taki lekki zamulacz. Zapomniałem kompletnie, że najpierw leci Doctor i wtedy już poszła pierwsza salwa moshowców.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Kraków #1 2018 naprzeciwko Dejwa - najgorsze wspomnienie. Wisieli na plecach już od wpuszczenia GCEE, a od Doctora szturm, no i indywidualny incydent z chamem. Kraków #2 w tym samym miejscu już sporo łatwiej, choć i tak beznadzieja. A może garść Ibupromu robiła tę różnicę.
Genewa miała ciulowe barierki, dla mnie za niskie, myślałem, że fiknę przez nie na ryj. Jakieś ciapate żabojady cisnęły, ale przy Krakowie to było najwyżej 50% tej mocy.
5 lat później nie mam FTTB i w sumie trochę mnie to smuci, bo człowiek ambitny i zawsze chciałby być na pierwszej linii, ale z drugiej strony czuję ulgę, że nie muszę i mogę sobie przyjść po 20. Nie wspominając o tym, że teraz przyjście na FTTB o godz. 15, tak jak przed 5 laty, w zasadzie nie gwarantuje już fajnego spotu. Sam w sumie nie mam problemu, żeby ponacierać i dotrzeć do 4-5. rzędu, stamtąd świetnie widzę, no ale moje Panie nie mają tego komfortu. Plus 25 cm robi różnicę w życiu.
M.
Genewa miała ciulowe barierki, dla mnie za niskie, myślałem, że fiknę przez nie na ryj. Jakieś ciapate żabojady cisnęły, ale przy Krakowie to było najwyżej 50% tej mocy.
5 lat później nie mam FTTB i w sumie trochę mnie to smuci, bo człowiek ambitny i zawsze chciałby być na pierwszej linii, ale z drugiej strony czuję ulgę, że nie muszę i mogę sobie przyjść po 20. Nie wspominając o tym, że teraz przyjście na FTTB o godz. 15, tak jak przed 5 laty, w zasadzie nie gwarantuje już fajnego spotu. Sam w sumie nie mam problemu, żeby ponacierać i dotrzeć do 4-5. rzędu, stamtąd świetnie widzę, no ale moje Panie nie mają tego komfortu. Plus 25 cm robi różnicę w życiu.
M.
Widzę nadal te laski wymalowane po 160cm, które walczyły o tlen, kolesia z dzieciakiem na ramionach... No ludziom niektórym wyłączyło wtedy mózgi. Na Eagles było juz krytycznie 
I ten płacz i panika tych młodych lasek które były mocno zdziwione tym co się zaczęło dziać
Dokładnie. Nie zatrzyma się tłumu, a tak naprawdę wystarczy jeden cwiercmozg i nieszczęście gotowe.
-
Deleted User 8107
Ja nie wiem co w tym jest fajnego, że można zemdleć albo coś. Biorę trybuny (zresztą ostatnio jak zawsze) i mam spokój. Miłego gnicia na płycie
Barierki jeszcze spoko, bo można się na czymś podeprzeć, ale reszta to już nieciekawie. Pewnie będzie takie bydlo jak ostatnio, pamiętam jak oglądałem to co się tam dzieje z trybun wtedy, niezbyt ciekawie to wyglądało.
Barierki jeszcze spoko, bo można się na czymś podeprzeć, ale reszta to już nieciekawie. Pewnie będzie takie bydlo jak ostatnio, pamiętam jak oglądałem to co się tam dzieje z trybun wtedy, niezbyt ciekawie to wyglądało.
Ja już się nawsciekalem na froncie, coraz bardziej odchodzę od parcia na przod i bardziej cenię wygodę i spokój
Nie muszę sobie i komuś czegoś udowadniać, fana też to nie uczyni ze mnie mniejszego. A jeśli ktoś ma mental, że trybuny to tylko przypadkowe leszcze, to graty dojrzałości 
-
Deleted User 8263
Jak będzie za ostro to ewakuacja, szkoda zdrowia. Zwłaszcza, że będę z Ladydzosef.
Smutne, że Polska to w zasadzie jedno z nielicznych miejsc, gdzie przed koncertem zastanawiasz się czy jakieś bydło ci go nie zepsuje
Smutne, że Polska to w zasadzie jedno z nielicznych miejsc, gdzie przed koncertem zastanawiasz się czy jakieś bydło ci go nie zepsuje
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Kupiłem na płytę,na pierwszy dzień. Będę zabezpieczał tyły.nie mam zamiaru pchać się ani kroku do przodu.
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
W Polsce nie wyobrażam sobie pójścia do przodu na płytę ważąc mniej niż 90 kg. 
- blackcocker
- -#Moderator

Oj po urlopie chyba przekroczyłem, więc jest git XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***