13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Gdyby ktoś chciał autograf albo foto z Janem to poszedł na spacer na starówkę. Kilku osobom odmówił i powiedział że będzie podpisywał przy powrocie. Więc jak ktoś chce to nie ma szans na niego nie wpaść jak będzie wracał do Sheratona. Bruce pojechał na piętro. Reszta zespołu chyba zaszyta w pokojach
- blackcocker
- -#Moderator

Dajcie tym ludziom odpocząć XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Bilet na jutro kupiony
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Szalony! Co tak szybko?! 
A trafił się Włoch i sprzedawał za pół ceny
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Słuchajcie, w życiu nie byłem w Tauron Arenie. Po koncercie jakieś tramwaje w kierunku centrum wracają ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
Nie. W Krakowie jeżdżą tylko do 20
Gdyby tylko istniały internetowe rozkłady jazdy, można by było to szybko sprawdzić :/ Eh, co za niefart
Po koncercie na Narodowym ruch w kierunku centrum byl zablokowany, stad pytanie.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Albo na stronie TA jakby napisali... echh...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4876
A propos koszulek, takiej z 2008 mnie wpuszczą?
Na starówkę? Do Warszawy pojechał?brezdi pisze: ↑wt cze 13, 2023 1:03 pm Gdyby ktoś chciał autograf albo foto z Janem to poszedł na spacer na starówkę. Kilku osobom odmówił i powiedział że będzie podpisywał przy powrocie. Więc jak ktoś chce to nie ma szans na niego nie wpaść jak będzie wracał do Sheratona. Bruce pojechał na piętro. Reszta zespołu chyba zaszyta w pokojach
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Słyszałem że na FTTB wpuszczają tylko w koszulkach The Raven Age, żeby młodemu Harrisowi było miło
Ciekawe ile ludu bedzie na tych koncertach. Jadę pociągiem z Poznania i praktycznie brak fanów (chyba, że ukryta opcja pozerów bez koszulek Maiden).
Jeszcze parę lat temu to pół pociągu byłoby już pijane, a szatańskie wersety niosłyby się radośnie po przedziałach.
Kiedyś to było a teraz to nie ma
Jeszcze parę lat temu to pół pociągu byłoby już pijane, a szatańskie wersety niosłyby się radośnie po przedziałach.
Kiedyś to było a teraz to nie ma
Też ciapągiem jadę właśnie IC Piast, pojedyncze koszulki Maiden widziałem. Teraz w pociągach generalnie jest większy spokój i porządek niż kiedyś.
To ze mnie turbo -pozer, bo już prawie w ogóle nie noszę szmat zespołów, a nawet kiedyś na koncercie zespołu x wcale nie miałem jego koszulki 
Ja to w ogóle nie noszę koszulek zespołów. z Z Iron Maiden miałem jedną w gimnazjum, ale brat mi ją rozciągnął jak się z nim biłem.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Ja tam zwykle noszę "czyste" koszulki a na to katanę. A koszulki Maiden wszystkie są o rozmiar za małe już, ledwo się zmiescilem dziś w jedną.
U mnie jakieś 95% koszulek to zespołowe/festiwalowe 
Maiden mam 3, a na teraz wziąłem dwie białe
Maiden mam 3, a na teraz wziąłem dwie białe
www.MetalSide.pl