13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków

Post autor: pz »

gumbyy pisze: śr cze 14, 2023 12:47 pm
ÓsmyUtwórNaBNW pisze: śr cze 14, 2023 12:39 pm i publiczność nieźle.
Oprócz Waszej grupki, która na początku CSiT zrobiła spore bydło wbijając z boku na środek. Widziałem nawet, że od jakiejs laski mało co po lbie nie dostałeś...
Agenci sanatorium czają się wszędzie i obserwują.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

barsiarz pisze: śr cze 14, 2023 12:55 pm Nie miałem wczoraj parcia aby być jak najbliżej i nie miałem ochoty na walkę o utrzymanie miejsca, więc przyszedłem przed 19 i zająłem, ja wiem, może 30 rząd od sceny - niedaleko środkowych barierek (były, ale boki oczywiście były otwarte). Ucieszyłem się zresztą jak je zobaczyłem bo to jednak oznaczało, że koledzy z FTTB będą mieć lżejsze 2 godzinki :wink:
2? Odkąd EE wbiegło to już była chujnia :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
d0c3n7
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: d0c3n7 »

blackcocker pisze: śr cze 14, 2023 1:14 pm
barsiarz pisze: śr cze 14, 2023 12:55 pm Nie miałem wczoraj parcia aby być jak najbliżej i nie miałem ochoty na walkę o utrzymanie miejsca, więc przyszedłem przed 19 i zająłem, ja wiem, może 30 rząd od sceny - niedaleko środkowych barierek (były, ale boki oczywiście były otwarte). Ucieszyłem się zresztą jak je zobaczyłem bo to jednak oznaczało, że koledzy z FTTB będą mieć lżejsze 2 godzinki :wink:
Nie gadaj bo z początku był luz i spokój dało się siedzieć, nikt się do nikogo nie przyklejał na supporcie podobnie, dopiero bydło na początku ironow dojebalo tak, ze się dech traciło momentami. Współczuje laskom które głowy miały na wysokości łokci tych knurów którzy dociskali nimi ludzi.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Tym łaskom zabrakło wyobraźni, skoro poszly do przodu z 160cm w kapeluszu. Wiadomo, każdy chce być jsk najbliżej, ale każdy płaci tego cenę indywidualnie, poza ceną biletu ;) W 2018 przynajmniej 5 półprzytonych wynosiliśmy na łapach w kierunk ochrony.
d0c3n7
-#Charlotte
-#Charlotte

nugz pisze: śr cze 14, 2023 1:25 pm Tym łaskom zabrakło wyobraźni, skoro poszly do przodu z 160cm w kapeluszu. Wiadomo, każdy chce być jsk najbliżej, ale każdy płaci tego cenę indywidualnie, poza ceną biletu ;) W 2018 przynajmniej 5 półprzytonych wynosiliśmy na łapach w kierunk ochrony.
No wiesz po to ktoś płacił 200 zł więcej żeby mieć to EE i bez spiny dostać się pod scenę i tak to wyglądało, bo ludzie jak weszli na spokojnie się rozstawili te kilka rzędów od sceny i była kultura. Problem jest w zjebach którzy przychodzą najebani kilkoma browarami i z drugiego końca GA jak dziki ryja pod scenę żeby później śmierdzieć w tej skórze potem i uprzykrzać innym odbiór koncertu. No ale cóż to jest chyba ta cecha polskiej społeczności gdzie za granica nie doświadczysz w takim stopniu. Szczerze to liczyłem ze ta bramka będzie wygrodzona dla EE i byłby spokój.
Ostatnio zmieniony śr cze 14, 2023 1:32 pm przez d0c3n7, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Awatar użytkownika
Psotnick
-#Invader
-#Invader

Post autor: Psotnick »

:(
d0c3n7 pisze: śr cze 14, 2023 1:32 pm
nugz pisze: śr cze 14, 2023 1:25 pm Tym łaskom zabrakło wyobraźni, skoro poszly do przodu z 160cm w kapeluszu. Wiadomo, każdy chce być jsk najbliżej, ale każdy płaci tego cenę indywidualnie, poza ceną biletu ;) W 2018 przynajmniej 5 półprzytonych wynosiliśmy na łapach w kierunk ochrony.
No wiesz po to ktoś płacił 200 zł więcej żeby mieć to EE i bez spiny dostać się pod scenę i tak to wyglądało, bo ludzie jak weszli na spokojnie się rozstawili te kilka rzędów od sceny i była kultura. Problem jest w zjebach którzy przychodzą najebani kilkoma browarami i z drugiego końca GA jak dziki ryja pod scenę żeby później śmierdzieć w tej skórze potem i uprzykrzać innym odbiór koncertu. No ale cóż to jest chyba ta cecha polskiej społeczności gdzie za granica nie doświadczysz w takim stopniu. Szczerze to liczyłem ze ta bramka będzie wygrodzona dla EE i byłby spokój.
Właśnie najgorsi są ci z EE bo nie mają świadomości że przed nimi wchodzi jeszcze fttb a potem zdziwienie że nie są na barierkach i robią rozpiezdziel z frustracji bo dali 200 zł więcej i nie mają barierek. Zapewne większość kupujących EE kupuje to z myślą by być w pierwszym rzędzie :)
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Na kolankach u mistrza Bruce'a. :lol:
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: śr cze 14, 2023 1:04 pm
gumbyy pisze: śr cze 14, 2023 12:47 pm
ÓsmyUtwórNaBNW pisze: śr cze 14, 2023 12:39 pm i publiczność nieźle.
Oprócz Waszej grupki, która na początku CSiT zrobiła spore bydło wbijając z boku na środek. Widziałem nawet, że od jakiejs laski mało co po lbie nie dostałeś...
Agenci sanatorium czają się wszędzie i obserwują.
Electric Eye... ;) Będą odpowiednie raporty i cofanie pakietów Premium+ na forum.

Adrian Król! Z wielką przyjemnością patrzylem na jego grę. Fajnie jak w ktorymś numerze pod koniec seta podszedł do odsluchu tego na skraju, przestał grać i oparł się o niego ze "zmęczoną" miną. Po sekundzie-dwóch zebrał się i wrócił za mikrofon dośpiewywać chórki :) Uwielbiam takie detale na koncertach.
www.MetalSide.pl
d0c3n7
-#Charlotte
-#Charlotte

Psotnick pisze: śr cze 14, 2023 1:44 pm :(
d0c3n7 pisze: śr cze 14, 2023 1:32 pm
Właśnie najgorsi są ci z EE bo nie mają świadomości że przed nimi wchodzi jeszcze fttb a potem zdziwienie że nie są na barierkach i robią rozpiezdziel z frustracji bo dali 200 zł więcej i nie mają barierek. Zapewne większość kupujących EE kupuje to z myślą by być w pierwszym rzędzie :)
Wczoraj nie zauważyłem żeby z EE jakieś bydło było, jak mówiłem ja bez spiny przyszedłem, sporo sie rozstawilo przy tylnich barierkach ja usiadłem w około 4 rzędzie i na spokojnie miałem sporo miejsca i tak było do 18 kiedy GA nie zaczęło przychodzić i tez jakiś szczególnie nie zauważyłem żeby dobijali i parli na przód. Dopiero z końcówka dr coraz więcej osób z tylu zaczęło przeć na przód a z początkiem CSIT to już był dramat. No nic dzisiaj na spokojnie z trybun popatrzę jak to z góry wyglada :)
nugz
SMERF MARUDA

Bronek ma pewnie tak samo obojętny stosunek do fana, niezależnie od ceny na tixie :lol:
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

ÓsmyUtwórNaBNW pisze: śr cze 14, 2023 12:51 pm Przeprosiłem ją za kilka sekund i to była kwestia chwilowego nieporozumienia, bez żadnego zagrożenia dla zdrowia czy coś.
Nieporozumienia :lol: raczej chamskiego wbicia w tłum wraz z poczatkiem koncertu.
www.MetalSide.pl
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

gumbyy pisze: śr cze 14, 2023 1:54 pm
ÓsmyUtwórNaBNW pisze: śr cze 14, 2023 12:51 pm Przeprosiłem ją za kilka sekund i to była kwestia chwilowego nieporozumienia, bez żadnego zagrożenia dla zdrowia czy coś.
Nieporozumienia :lol: raczej chamskiego wbicia w tłum wraz z poczatkiem koncertu.
Zero zaskoczenia, że to akurat Nomad zachowuje się jak bydlo
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

d0c3n7 pisze: śr cze 14, 2023 1:20 pm
blackcocker pisze: śr cze 14, 2023 1:14 pm
Nie gadaj bo z początku był luz i spokój dało się siedzieć, nikt się do nikogo nie przyklejał na supporcie podobnie, dopiero bydło na początku ironow dojebalo tak, ze się dech traciło momentami. Współczuje laskom które głowy miały na wysokości łokci tych knurów którzy dociskali nimi ludzi.
Gadam. Jak wbiegło EE to siedziałem. Ale dobili tak, że nie dało się na dole już oddychać i deptali już stopy. Jak wstałem to ledwo szło się obrócić. Oczywiście potem było tylko gorzej, ale od początku nie było luzu ani komfortu :P
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Ten Włoch koło Dzosefa i Thorgala, to wszedł z EE. Biegiem z rozpędu uderzył, od razu z wystawionym łokciem, żeby w barierkę wbijać i już nie odpuścił nawet na moment.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Dlatego raz ze EE powinno zostac zdelegalizowane, to takze debile kupujacy te bilety takze XD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Paralizator na takiego bydlaka.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Sardi z Batumi pisze: śr cze 14, 2023 2:16 pm Dlatego raz ze EE powinno zostac zdelegalizowane, to takze debile kupujacy te bilety takze XD
Taaa, wczoraj gadałem z jedną babką. Pyta jakie ma wejście, a ja pytam, że jaki ma bilet. A ona, że nie wie XD ludzie klikają chyba jak leci przy zakupie i nie wiedzą co biorą, bo nie jestem w stanie tego zrozumieć. I tak najlepsi są ci kupujący Platinum za siedzenie 1000+ i tuż przed koncertem, gdy te miejsca są za 400 zł w "nominalnej" cenie, próbują to opchnąć za cenę zakupu. Czy naprawdę nikomu nie zapala się lampka ostrzegawcza, gdy widzi taką cenę za bilet? No kurwa, bez jaj.
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

nugz
SMERF MARUDA

Nie dziwi dziwi mnie to. Przecież vspora częśc ludzi nawet nie wie, po co tam jest :)
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Ja stałem w kolejce na GA i widziałem niemców(?) z biletami EE.
A
B
C
D
E
ODPOWIEDZ