Możemy się zgadać. Też chętnie postawię kupsztala. Może na CeltachGeri666 pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:43 pmjasne mordo nakurwiajmy pogo w końcu Iron Maiden to jak death metal, sciany śmierci i inne cuda. Małpy wypuszczone z klatki by się lepiej zachowywały od tych tłustych, grubych, spoconych knurów.
ja kupiłem bilet to może nasram w 5 rzędzie, jak Ci sie nie podoba to możesz wypierdalać, wiadomo. KUPIŁEM BILET.
13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Widzę potencjał na wiekszą akcję...pz pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:51 pmMożemy się zgadać. Też chętnie postawię kupsztala. Może na CeltachGeri666 pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:43 pmjasne mordo nakurwiajmy pogo w końcu Iron Maiden to jak death metal, sciany śmierci i inne cuda. Małpy wypuszczone z klatki by się lepiej zachowywały od tych tłustych, grubych, spoconych knurów.
ja kupiłem bilet to może nasram w 5 rzędzie, jak Ci sie nie podoba to możesz wypierdalać, wiadomo. KUPIŁEM BILET.
www.MetalSide.pl
Z pozytywnych trendów - jak kolesie na płycie tuż przed startem gigu, a więc jak było już gęsto, zaczęli jarać (zwykłe pety), to inni od razu ich zjebali za smrodzenie i ci musieli zgasić
Poza tym palących nie widziałem.
Rok temu w Hiszpanii i Portugalii śmierdzieli było niestety sporo, jarają tam jak smoki.
M.
Rok temu w Hiszpanii i Portugalii śmierdzieli było niestety sporo, jarają tam jak smoki.
M.
Yeah... nie ma nic lepszego niż taki zżulony i zapocony knur śmierdzący fajami, który po 2 numerach opada z sił i pokłada się na plecachbeaviso pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:53 pm Z pozytywnych trendów - jak kolesie na płycie tuż przed startem gigu, a więc jak było już gęsto, zaczęli jarać (zwykłe pety), to inni od razu ich zjebali za smrodzenie i ci musieli zgasićPoza tym palących nie widziałem.
Rok temu w Hiszpanii i Portugalii śmierdzieli była niestety sporo, jarają tam jak smoki.
M.
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Brzmi prawie jak ten co na mnie wczoraj leżałgumbyy pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:57 pmYeah... nie ma nic lepszego niż taki zżulony i zapocony knur śmierdzący fajami, który po 2 numerach opada z sił i pokłada się na plecachbeaviso pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:53 pm Z pozytywnych trendów - jak kolesie na płycie tuż przed startem gigu, a więc jak było już gęsto, zaczęli jarać (zwykłe pety), to inni od razu ich zjebali za smrodzenie i ci musieli zgasićPoza tym palących nie widziałem.
Rok temu w Hiszpanii i Portugalii śmierdzieli była niestety sporo, jarają tam jak smoki.
M.![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Jeszcze jak machnie grzywą i te zlepione potem kudły trafią Cię w twarz. Do tego ten octowy odór, który się od niego unosi.gumbyy pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:57 pmYeah... nie ma nic lepszego niż taki zżulony i zapocony knur śmierdzący fajami, który po 2 numerach opada z sił i pokłada się na plecachbeaviso pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:53 pm Z pozytywnych trendów - jak kolesie na płycie tuż przed startem gigu, a więc jak było już gęsto, zaczęli jarać (zwykłe pety), to inni od razu ich zjebali za smrodzenie i ci musieli zgasićPoza tym palących nie widziałem.
M.![]()
W Czechach też zazwyczaj kopcą jak lokomotywy.beaviso pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:53 pm Z pozytywnych trendów - jak kolesie na płycie tuż przed startem gigu, a więc jak było już gęsto, zaczęli jarać (zwykłe pety), to inni od razu ich zjebali za smrodzenie i ci musieli zgasićPoza tym palących nie widziałem.
M.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
To był ONblackcocker pisze: ↑śr cze 14, 2023 4:01 pmBrzmi prawie jak ten co na mnie wczoraj leżałgumbyy pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:57 pmYeah... nie ma nic lepszego niż taki zżulony i zapocony knur śmierdzący fajami, który po 2 numerach opada z sił i pokłada się na plecachbeaviso pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:53 pm Z pozytywnych trendów - jak kolesie na płycie tuż przed startem gigu, a więc jak było już gęsto, zaczęli jarać (zwykłe pety), to inni od razu ich zjebali za smrodzenie i ci musieli zgasićPoza tym palących nie widziałem.
M.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.MetalSide.pl
No właśnie zwróciłeś uwagę tworząc podwójny standard - niektórzy zachowują się jakby pierwszy raz byli na koncercie. W ogóle to pierwsze rzędy na płycie to nie miejsce dla drobnych dziewczyn i chłopaczków tym bardziej dla rodziców z dziećmi - jak ktoś się pcha w te rejony to musi być świadomy co tam się będzie działo - ostatni koncert we Wrocławiu jest idealnym przykładem, że może się to skończyć co najmniej uszczerbkiem na zdrowiu. Heavy metal to nie rurki z kremem zawsze można wziąć trąbkę i jechać pierdzieć dla Małysza czy tam innych stochow - to też ogromne emocje wg jakiejś rzeszy ludzigumbyy pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:50 pmŚmieszne, że pijane bydło wjeżdza w innych bez patrzenia, czy to kobiety, czy rodzice z dziećmi. "JA mam ochote być blisko, a inni wypierdalać...".
Bo ci inni to nie kupili biletów za swoje pieniądze i nie mają prawa bawić się po swojemu, no nie? Bo pan pijany ma pierwszestwo...
Ale to, ze co jest jakaś spisana zasada ze przód płyty jest zarezerwowany dla napierdalajacych się pijanych świń? To czyni z fana zespołu lepszym?:)Steve pisze: ↑śr cze 14, 2023 4:06 pmNo właśnie zwróciłeś uwagę tworząc podwójny standard - niektórzy zachowują się jakby pierwszy raz byli na koncercie. W ogóle to pierwsze rzędy na płycie to nie miejsce dla drobnych dziewczyn i chłopaczków tym bardziej dla rodziców z dziećmi - jak ktoś się pcha w te rejony to musi być świadomy co tam się będzie działo - ostatni koncert we Wrocławiu jest idealnym przykładem, że może się to skończyć co najmniej uszczerbkiem na zdrowiu. Heavy metal to nie rurki z kremem zawsze można wziąć trąbkę i jechać pierdzieć dla Małysza czy tam innych stochow - to też ogromne emocje wg jakiejś rzeszy ludzigumbyy pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:50 pmŚmieszne, że pijane bydło wjeżdza w innych bez patrzenia, czy to kobiety, czy rodzice z dziećmi. "JA mam ochote być blisko, a inni wypierdalać...".
Bo ci inni to nie kupili biletów za swoje pieniądze i nie mają prawa bawić się po swojemu, no nie? Bo pan pijany ma pierwszestwo...a o alkoholu? Nikt trzeźwości nie sprawdzał przy wchodzeniu na obiekt...
Cześć, mam pytanie, o co chodziło z barierką w GA? Czy to była strefa EE, po zapełnieniu odgrodzona barierką , do której "nie ma powrotu" po wyjściu? Pytam bo jeszcze jestem z czasów klasycznego GC i z taką barierką spotkałem się pierwszy raz.
Dzięki za odp.!
Dzięki za odp.!
Co Wy tam wspominacie o udziale Janicka w dalszej części sola Strangera? Nie wyłapałem tego. Może udawał mistrza Adriana, chciał się nim poczuć i markował grę?
Muszę zobaczyć dzisiaj. W ogóle Jan był jakiś nabrzmiały i czerwony na twarzy, jakby zmęczony
WOTW dobrze przyjęte przez ludzi, jak na nowy utwór.
Time Machine broni się tą szybką patatajką, Bruce zachęcał do skakania, ludzie się posłuchali.
Celtowie kupa niebywała, Stefan pewnie sam męczy się graniem tego i zastanawia kto mógł z siebie wydać ten produkt… Może dlatego nie szalał jakoś niesamowicie, bo przeżywał rozczarowanie graniem tych Celtów… Dzień wcześniej na Lionie pot zalewał mu oczy, a on dawał z siebie zwyczajowe 100% normy i do tego z wyraźną radością na twarzy, łapaliśmy świetny kontakt.
Prisoner i CIPWM przyjęte też nieźle przez ludzi dookoła. Lepiej niż Alexander, którego wielu wolało nagrywać.
Adrian mistrz nad mistrzów. Chociaż solo na CSIT wczoraj ciut za bardzo sobie od ręki pozmieniał, ja akurat kocham je takim jak jest w oryginale.
Troopera mogliby już sobie podarować, skoro Nicko zaczął na nim odpuszczać. I tak na 3 gitary Trooper nie brzmi „symetrycznie” w riffie. Można powiedzieć, że Trooper zużył się jak koń pod Lordem Cardiganem w bitwie pod Bałakławą.
Dzisiaj z trybuny A10, po emerycku. Mimo wszystko liczę na barierkę ;D bo siedzenia mamy na samym skraju sektora i wolę postać przy niej, a nie siedzieć bez ruchu.
Aha, wejście na płytę chore. Jakieś kluczenie dookoła hali, wpuszczali jakby od wjazdu technicznego, po drodze między plytą a toi toiami wąskie drzwi. Bajzel.
M.
WOTW dobrze przyjęte przez ludzi, jak na nowy utwór.
Time Machine broni się tą szybką patatajką, Bruce zachęcał do skakania, ludzie się posłuchali.
Celtowie kupa niebywała, Stefan pewnie sam męczy się graniem tego i zastanawia kto mógł z siebie wydać ten produkt… Może dlatego nie szalał jakoś niesamowicie, bo przeżywał rozczarowanie graniem tych Celtów… Dzień wcześniej na Lionie pot zalewał mu oczy, a on dawał z siebie zwyczajowe 100% normy i do tego z wyraźną radością na twarzy, łapaliśmy świetny kontakt.
Prisoner i CIPWM przyjęte też nieźle przez ludzi dookoła. Lepiej niż Alexander, którego wielu wolało nagrywać.
Adrian mistrz nad mistrzów. Chociaż solo na CSIT wczoraj ciut za bardzo sobie od ręki pozmieniał, ja akurat kocham je takim jak jest w oryginale.
Troopera mogliby już sobie podarować, skoro Nicko zaczął na nim odpuszczać. I tak na 3 gitary Trooper nie brzmi „symetrycznie” w riffie. Można powiedzieć, że Trooper zużył się jak koń pod Lordem Cardiganem w bitwie pod Bałakławą.
Dzisiaj z trybuny A10, po emerycku. Mimo wszystko liczę na barierkę ;D bo siedzenia mamy na samym skraju sektora i wolę postać przy niej, a nie siedzieć bez ruchu.
Aha, wejście na płytę chore. Jakieś kluczenie dookoła hali, wpuszczali jakby od wjazdu technicznego, po drodze między plytą a toi toiami wąskie drzwi. Bajzel.
M.
Ostatnio zmieniony śr cze 14, 2023 4:17 pm przez beaviso, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie, każdy może za nią przejść, pewnie kwestia bezpieczenstwa, żeby barierka przednia nie miała aż takiego naporu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
No tak bydło będzie bydłem... bez patrzenia na innych. Szkoda gadać.Steve pisze: ↑śr cze 14, 2023 4:06 pmNo właśnie zwróciłeś uwagę tworząc podwójny standard - niektórzy zachowują się jakby pierwszy raz byli na koncercie. W ogóle to pierwsze rzędy na płycie to nie miejsce dla drobnych dziewczyn i chłopaczków tym bardziej dla rodziców z dziećmi - jak ktoś się pcha w te rejony to musi być świadomy co tam się będzie działo - ostatni koncert we Wrocławiu jest idealnym przykładem, że może się to skończyć co najmniej uszczerbkiem na zdrowiu. Heavy metal to nie rurki z kremem zawsze można wziąć trąbkę i jechać pierdzieć dla Małysza czy tam innych stochow - to też ogromne emocje wg jakiejś rzeszy ludzigumbyy pisze: ↑śr cze 14, 2023 3:50 pmŚmieszne, że pijane bydło wjeżdza w innych bez patrzenia, czy to kobiety, czy rodzice z dziećmi. "JA mam ochote być blisko, a inni wypierdalać...".
Bo ci inni to nie kupili biletów za swoje pieniądze i nie mają prawa bawić się po swojemu, no nie? Bo pan pijany ma pierwszestwo...a o alkoholu? Nikt trzeźwości nie sprawdzał przy wchodzeniu na obiekt...
Jakimś cudem jak przeszliście do końca koncertu ludzie bawili się normalnie i nikt na nikogo nie właził.
Ostatnio zmieniony śr cze 14, 2023 4:28 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
Mam do oddania przejazd flixem z Krakowa do Wrocławia o 0:10. Zapłaciłem 50 zł, a nie potrzebuję, bo mam ogarnięty przejazd samochodem. Jak coś to pisać, do tej 20-tej przetrzymam. Może komuś sie przyda...
www.MetalSide.pl
Rzucili bilety, ale ceny jak na początku, nic taniej.
Przedwczoraj dorwałem dobre siedzenia w A10 na granicy z A11, tylko po 230 zł, a w tej chwili w tym sektorze dali miejsca za 575 zł…
M.
Przedwczoraj dorwałem dobre siedzenia w A10 na granicy z A11, tylko po 230 zł, a w tej chwili w tym sektorze dali miejsca za 575 zł…
M.
- Metalophil
- -#Moonchild

Nie wiem czy ktoś to już odnotował, ale na Hutniku od 12.00 był meczyk z udziałem Harrisa. Co ciekawe, pełny 90-minutowy. Kurde, ale ten gość ma kondycję.
-
Deleted User 5490
Rozwaliło mnie jak ta cała chamska ciemnota, która się zjechała na koncert przy wyjściu zaczęła skandować "jebać PiS". Skurwysyny nie mogą się powstrzymać od polityki nawet w święto muzyki. Zawsze trzeba się zmasturbować swoim najgorszym syfem z głębi pustego łba i psuć ludziom nastrój.
Przecież to nie był wiec partyjny. No ale śmieć jeden z drugim tego nie zrozumie, a drugi debil się dołącza i kolejny debil....itd.
Przyjechałem słuchać muzyki z najlepszych lat Iron Maiden a na bis dostałem "jebać PiS". Mimo wszystko wolę "Always Look on the Bright Side of Life"
Pierdolcie się pseudo politykierzy.
Przecież to nie był wiec partyjny. No ale śmieć jeden z drugim tego nie zrozumie, a drugi debil się dołącza i kolejny debil....itd.
Przyjechałem słuchać muzyki z najlepszych lat Iron Maiden a na bis dostałem "jebać PiS". Mimo wszystko wolę "Always Look on the Bright Side of Life"
Pierdolcie się pseudo politykierzy.
Zawsze i wszędzie PiS jebany będzie 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jebać PiS. Słusznie! Jakby to była nieprawda, to by ich zaraz inni uciszyli, ale widocznie coś jest na rzeczy z tym jebaniem
Popularne zawołanie ostatnio. Widać chamska ciemnota ma dość kultury oświeconych.
M.
M.
- dostoevsky
- -#Assassin

To ja dorzucę do pieca: ***** sprzedawczyka Tuska. 
Ostatnio zmieniony śr cze 14, 2023 5:24 pm przez dostoevsky, łącznie zmieniany 1 raz.