Dobry pomysł!Szymon pisze:a moze sie wpakowac ostatnim busem na lotnisko i tam balowac??![]()
Akurat co do tego to mozna podjac decyzje dopiero w czerwcu. Bardziej sie zastanawiam nad tym jak rozwiazac sprawe z noclegami w Paryzu.
Nocuj z nami!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dobry pomysł!Szymon pisze:a moze sie wpakowac ostatnim busem na lotnisko i tam balowac??![]()
Akurat co do tego to mozna podjac decyzje dopiero w czerwcu. Bardziej sie zastanawiam nad tym jak rozwiazac sprawe z noclegami w Paryzu.

MaYeR pisze:Ok. Bilety zamowione
Mes commandes
Voici le détail de votre commande N° W4QBD19Y9YG :
Manifestation Date et heure Salle Catégorie Quantité Montant
IRON MAIDEN 25/06/05 ŕ 18:30 - Catégorie 2
H BLEU Bas PARIS 2 101,00 €
Catégorie 4
PELOUSE 18 810,00 €
Sous-Total 911,00 €
Envoi Etranger 10,00 €
TOTAL DE VOTRE COMMANDE 921,00 €
Mode de paiement choisi : Carte Bancaire
Mode d'obtention choisi : Envoi ŕ domicile
Adresse de livraison : MARTIN MAJCHER
UL. BESKIDZKA 101
20-869 POLAND
Votre paiement a bien été enregistré et vos billets sont en cours d'édition.
Kase z konta tez pobrali. Teraz trzeba czekac:beer

IMHO przed... Spędzałem kiedyś noc pod chmurką po koncercie Maiden w Zlinie i nie wspominam tego za dobrze...Szymon pisze:narazie mysle w kategoriach - jak najwiecej zaoszczedzic ( tzn jak najmniej wydac) na tym wyjezdzie. I moze jedna noc spedze sobie pod chmurka szwedajac sie po paryzu, wygod nie potrzebuje - jestem przywyczajony do takich akcji :] - tylko nie wiem czy lepiej noc przed koncertem czy po
Miasto podalem, nie wiem dlaczego tu go nie uwzgledniliMetalophil pisze:
nie chce sie wtracac(bo nie jade), ale nie powinienesbyl przypadkiem podac nazwy miasta?![]()
pozdrawiam i zycze udanej wyprawy :rocx

A który jest ładniejszy?Szymon pisze:w tym sek ze oba sa na plyte

Oby koncert był lepszy niż bilet.Szymon pisze:Oba sa jednakowo mało ciekaweKodu kreskowego nie widze, ma hologram ogolnie nie moze byc falszywy - kupowany w FNAC czy jak to sie tam zowie
troche lepiej te bilety wygadaja od tych biletów (jak do cyrku) na czeskie koncerty, ale nie wiele lepiej.