The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Można zobaczyć gdzieś zdjęcie tego typa co tak rządzi pod barierkami?
Ciekawość mnie zżera co to za Prigożyn barierkowy, że wszyscy są mu tak posłuszni. 
Myślę, że bez problemu na jakichś ujęciach z barierek z koncertów da się go wypatrzeć.Pierre Dolinski pisze: ↑śr cze 28, 2023 5:24 pm Można zobaczyć gdzieś zdjęcie tego typa co tak rządzi pod barierkami?Ciekawość mnie zżera co to za Prigożyn barierkowy, że wszyscy są mu tak posłuszni.
![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
No ale na barierkach jesteście wszyscy a nie tylko Prigożyn z Kanady. 
Na OFC dużo osób za nim jest niestety..
-
Deleted User 8263
Nawet jak go nie ma to jest jak jest. Po prostu obecnie żeby być na barierce trzeba być od 6-7 pod hala + wygrać fttb
Chyba już jestem za stary ( i za madry
)na takie poświęcenia dla jakiegoś bandu 
Kurwa, np. w 2018 wchodziłem z GCEE i z kulturą miałem barierkę/2 rzad, bo później ustąpiłem parze, bo laska byla niska i zmęczona. Niewiele straciłem.
Jebać ten system
Nie chce byc numerowany jaki
jakieś bydło, mimo że to Polska
Kurwa, np. w 2018 wchodziłem z GCEE i z kulturą miałem barierkę/2 rzad, bo później ustąpiłem parze, bo laska byla niska i zmęczona. Niewiele straciłem.
Jebać ten system
Nie chce byc numerowany jaki
jakieś bydło, mimo że to Polska
Ja na Wacken mam zamiar być na barierce i żadne FTTB ani nawiedzony Kanadyjczyk mi w tym nie przeszkodzą.
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 8263
Wacken to mega chujowa barierka bo sa az dwie fosy. No i stracisz Megadeth
-
Deleted User 5490
Trzymam Cię za słowo, że dasz mu popalić..... no ale ludzie obiecują a później nic....
Obiecywałeś mi, że w Warszawie mnie znajdziesz. Napaliłem się i nic. Może byśmy się trochę polubili, a tak? Trzeba czekać do następnej trasy o ile będzie.
Na Wacken to jakaś mega ogromnie wysoka scena jest. Zastanawia mnie jak foterzy mogą robić tam zdjęcia jeśli z fosy widzą muzyków zaledwie od pasa w górę albo jeszcze mniej, jeśli ci stoją dalej od skraju sceny. Nie wiem czy te barierki na Wacken to dobra opcja dla wzrokowców.
-
Deleted User 8263
Jest barierka miedzy H i Murrayem, tak jak lubię. Raczej pierwsza i ostatnia w UK. Na każdy koncert aplikuje ponad 1000 osób :/
Na którymś wackeńskim Maiden byłem na barierce, ale nie wiem czy tam było FTTB, bo nie stałem tam od rana 
www.MetalSide.pl
Wacken to festiwal, więc chyba FTTB nie powinno być.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
Nie ma fttb na festach ale zazwyczaj trzeba być od otwarcia bram, czasem na bokach cos się później trafi.
Ale wacken to najgorszy fest do barierek, kilometry do sceny.
Ale wacken to najgorszy fest do barierek, kilometry do sceny.
-
Deleted User 8263
Lord gowno jest tak glosny, że nawet Galaxy Buds Pro 2 mają wyzwanie i slysze tych zjebow trochę 
Testowałem Galaxy Buds Pro 2 i moim zdaniem lepiej wyciszają Air Podsy Pro 2 generacji
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 8263
Na koncercie testowales? 
Nie miałem zadnej stycznosci z applami, ale jak się pobawiłem korektorem to Galaxy Buds Pro 2 obronily mnie przed chujowum supportem
Nie miałem zadnej stycznosci z applami, ale jak się pobawiłem korektorem to Galaxy Buds Pro 2 obronily mnie przed chujowum supportem
- blackcocker
- -#Moderator

Fiksacje seksualne prawicy, once againPierre Dolinski pisze: ↑śr cze 28, 2023 8:05 pmTrzymam Cię za słowo, że dasz mu popalić..... no ale ludzie obiecują a później nic....
Obiecywałeś mi, że w Warszawie mnie znajdziesz. Napaliłem się i nic. Może byśmy się trochę polubili, a tak? Trzeba czekać do następnej trasy o ile będzie.![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 8263
Kurwa chlopy co tu nocowali każdego ochroniarza zagaduja o kostki, gang thorgali. Co ktoś przejdzie to eee bo my z argentynyy eee dej kostke eeee. Ale mam dziś motywację żeby im zabierac 
Nie trzeba, jak ja byłem to koncert wcześniej wystarczylo być
Fakt, daleko te barierki od scen, nawet muzycy nie rzucają fantów, bo daleko
www.MetalSide.pl
No jak z Argentyny, to mu na pewno Brytyjczyk-ochroniarz da!
Nie kostkę, ale kuksańca za Falklandy.
M.
M.