The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
To dlaczego zmienł gitarę? 
Nie zakodowałem tego że zmieniłl, przepraszam ale wszystko wskazywało ze to głosnik albo kabel. Wiadomo wszystko się psuje ale aż dziw bierze że tego typu gitara może nawalić oczywiście zdarza się ale naprawdę sporadycznie
IRON MAIDEN
Nie no, sprzęt ulega awarii, to żadna nowość.
Pewnie poszła struna po ciosie Jana, przecież dużo ich wyrowadza
Pewnie poszła struna po ciosie Jana, przecież dużo ich wyrowadza
To nie struna na bank
IRON MAIDEN
-
Deleted User 8263
Pierwszy Londyn koncert prawie idealny.
Dużo energii, śpiewania, trochę pchania i walki, ale w rozsądnych proporcjach. Koncert na mocnym pierdolnieciu, zespół w super formie. Adrian zepsuł solo Strangera i się trochę przejął, ale potem już bez wyjebek. Traktowałem ten gig jak każdy inny, ale jednak Maiden w Londynie to coś szczegolnego. Znajomi na każdym kroku, nie da się przejść koło areny kilku kroków bez spotkania znajomej mordy, mega atmosfera przed po i w trakcie. Jaram się
Dużo energii, śpiewania, trochę pchania i walki, ale w rozsądnych proporcjach. Koncert na mocnym pierdolnieciu, zespół w super formie. Adrian zepsuł solo Strangera i się trochę przejął, ale potem już bez wyjebek. Traktowałem ten gig jak każdy inny, ale jednak Maiden w Londynie to coś szczegolnego. Znajomi na każdym kroku, nie da się przejść koło areny kilku kroków bez spotkania znajomej mordy, mega atmosfera przed po i w trakcie. Jaram się
-
Deleted User 8263
Przychodzi chlop, mówi że ma spare i mogę z nim wbic.
Znika.
Udaje mi się dostać opaske.
1750 zaraz wchodzimy.
Chlop się pojawia.
Był w kinie XDDD
Wszedl bez biletu, bez opaski, nic.
Poszedl spytac o opaske.
Wyjebali go.
Ja z nr 30 robię bieg życia i wbijam na barierkę na Adrianie.
Znika.
Udaje mi się dostać opaske.
1750 zaraz wchodzimy.
Chlop się pojawia.
Był w kinie XDDD
Wszedl bez biletu, bez opaski, nic.
Poszedl spytac o opaske.
Wyjebali go.
Ja z nr 30 robię bieg życia i wbijam na barierkę na Adrianie.
Jesteś jednak?? Wydawało mi się, że pisałeś, że Cię nie bedzie. Ja już w okolicach 4tego rzędu na wysokości Janka się zasadzilem i czekam. FTTB ogarnąłeś??Dzosef pisze: ↑sob lip 08, 2023 6:26 pm Pierwszy Londyn koncert prawie idealny.
-
Deleted User 8263
Ja teraz to jestem troche jak laska z borderline, tyle że mniej atrakcyjna, więc rozne rzeczy mówię
Ale jestem, jest zajebiscie. Mam barierke przy Adrianie.
-
Deleted User 8263
Czas na Galaxy Buds 2 Pro. Oby spoznienie raven gowna oznaczało, że skroca set.
Może jeszcze ich trzyma po czwartkowej imprezie.
-
Deleted User 8263
Murray się spóźnił i zaczeli z opoznieniem
Bruce smial się z tego sporo na Time Machine. Do tego koncert na mniejszym pierdolnieciu, za to trochę wiekszym ludzie. Nicko zagral Troopera prawie po bozemu, solowki Murray bardzo dobry, Bruce sporo się wygłupiał, Steve się zapomniał i został po lewej na HWC. Koncert bardzo dobry, ale moim zdaniem dwa oczka niżej niż ten wczoraj. Warto było się tu tłuc, mimo że ceny i ogólnie rozmiar tego miasta jest kurwa niedorzeczny. Nie wyobrazam sobie tu żyć.
I nie było płachty na Trooperze 
Wypad po raz piąty do o2 w dokach Londynu na podwójne Maiden w nieziemskiej hali/arenie/miasteczku o2 jak najbardziej na wielki plus.
Oba gigi wspaniałe (myśle że Krakowy ciut lepsze), ale za to Bruce dużo gadał i dało się odczuć, że to „hometown gig”. Oficjalnie będzie 2x sold out (ciekawe jak policzą te loże między trybunami).
Arena jak zawsze wybitna, dźwięk jak na barierki dobry. Ściski 7/10.
Robiliśmy z naszą polską ekipką „atmosferę” m.in. freedooom
na Celtach
masa znajomych, na takie gigi warto się skusić.
W 2018 było tu wybitnie na Legacy. Kto wówczas by pomyślał, że w takiej formie padnie tu CSiT czy Stranger 5 (!) lat później. Chciałbym zacytować się tutaj za chociaż rok, dwa i móc napisać to samo
Bruce coś napomknął, że do zobaczenia szybciej niż nam się wydaje. Ciekawe czy chodziło o solo czy Maiden London Stadium (?) w 2024? Słowo „sonner” interpretuje szybciej niż w 2025…
Oba gigi wspaniałe (myśle że Krakowy ciut lepsze), ale za to Bruce dużo gadał i dało się odczuć, że to „hometown gig”. Oficjalnie będzie 2x sold out (ciekawe jak policzą te loże między trybunami).
Robiliśmy z naszą polską ekipką „atmosferę” m.in. freedooom
W 2018 było tu wybitnie na Legacy. Kto wówczas by pomyślał, że w takiej formie padnie tu CSiT czy Stranger 5 (!) lat później. Chciałbym zacytować się tutaj za chociaż rok, dwa i móc napisać to samo
Bruce coś napomknął, że do zobaczenia szybciej niż nam się wydaje. Ciekawe czy chodziło o solo czy Maiden London Stadium (?) w 2024? Słowo „sonner” interpretuje szybciej niż w 2025…
-
Xardas2309
- -#Invader

remi pisze: ↑ndz lip 09, 2023 9:31 am Wypad po raz piąty do o2 w dokach Londynu na podwójne Maiden w nieziemskiej hali/arenie/miasteczku o2 jak najbardziej na wielki plus.
Robiliśmy z naszą polską ekipką „atmosferę” m.in. freedooomna Celtach
W 2018 było tu wybitnie na Legacy. Kto wówczas by pomyślał, że w takiej formie padnie tu CSiT czy Stranger 5 (!) lat później. Chciałbym zacytować się tutaj za chociaż rok, dwa i móc napisać to samo![]()
Bruce coś napomknął, że do zobaczenia szybciej niż nam się wydaje. Ciekawe czy chodziło o solo czy Maiden London Stadium (?) w 2024? Słowo „sonner” interpretuje szybciej niż w 2025…![]()
No cóż, pandemia zrobiła co zrobiła, plus mają swoje lata a to powoduje że najprawdopodobniej będą się spieszyć z graniem. Nie zdziwił bym się w sumie jakby grali teraz co rok a na koniec się pożegnali.
Pewnie dużo więcej fani myślą o ich emeryturze niz Oni sami 
- blackcocker
- -#Moderator

Tak jak homofobowie o homoseksualistach
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Koncerty europejskie ponoć dopiero w 2025 i raczej stawiam na Donn.remi pisze: ↑ndz lip 09, 2023 9:31 am Wypad po raz piąty do o2 w dokach Londynu na podwójne Maiden w nieziemskiej hali/arenie/miasteczku o2 jak najbardziej na wielki plus.
Robiliśmy z naszą polską ekipką „atmosferę” m.in. freedooomna Celtach
W 2018 było tu wybitnie na Legacy. Kto wówczas by pomyślał, że w takiej formie padnie tu CSiT czy Stranger 5 (!) lat później. Chciałbym zacytować się tutaj za chociaż rok, dwa i móc napisać to samo![]()
Bruce coś napomknął, że do zobaczenia szybciej niż nam się wydaje. Ciekawe czy chodziło o solo czy Maiden London Stadium (?) w 2024? Słowo „sonner” interpretuje szybciej niż w 2025…![]()
Heh... coś w tym jest. Nie ma co "planować" zespołowi kolejnych lat. Życie pokaże co i jak.
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Dokładnie. Szkoda czasugumbyy pisze: ↑ndz lip 09, 2023 12:20 pmHeh... coś w tym jest. Nie ma co "planować" zespołowi kolejnych lat. Życie pokaże co i jak.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Dopóki nie będzie jakichkolwiek przesłanek, będzie to pierdoleniem.
I nie, oszczędniejsza gra Nicko to żadna przesłanka
I nie, oszczędniejsza gra Nicko to żadna przesłanka