30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Też ustawią krzesła ci idioci z livenation na płycie?
Aaa sorry, wydało mi się oczywiste, w sumie nie wiem czemuSardi z Batumi pisze: ↑śr maja 31, 2023 11:44 pmOba czyli które z trzech?wojteq pisze: ↑śr maja 31, 2023 11:23 pm W sumie dowiedziałem się dziś przypadkiem o tym, że rusza sprzedaż. A że oba zespoły bardzo lubię, oba widziałem tylko raz (oba w 2011, więc już dawno temu), no to cyk - bilety kupione i wygląda na to, że Wielkanoc w Krakowie
PS. a że to Wielka Sobota to właśnie od Was się dowiedziałem, bo mi nie przyszło nawet do głowy sprawdzaćtrochę głupi termin, no ale cóż...
![]()
trybunybarsiarz pisze:Takich dwóch jak ich troje nie ma ani jednego
wojteq kupiłeś GA czy EE? Czy trybuny?
Chętnie wybiorę się na ten koncert ale bilet kupię miesiąc przed lub jak wleci jakaś promka 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja chyba też zaczekam z zakupem, sporo czasu jeszcze a sold out raczej nie grozi 
Night Mistress Fan Club Łódź
Sold-przepraszam-co??
Takie historie jak już tylko w klubach, i to też z reguły kłamstwo
Takie historie jak już tylko w klubach, i to też z reguły kłamstwo
-
ÓsmyUtwórNaBNW
- -#Invader

390 zł za GC. No to mnie przekonało Live Nation jak nic. Do tego termin. Ktoś przykładowo jedzie na święta z Wrocławia czy Poznania na północ Polski. To wręcz wymarzony termin dla niego. W sumie to klapa frekwencyjna byłaby fajną karą dla tych oszustów.
Wiadoma sprawa, a można zaoszczędzić trochę złota
www.MetalSide.pl
Też planuję poczekać z zakupem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Z takim zestawem to nie ma chooya we wsi, trzeba się pojawić. Saxon i Uriah Heep nawet bardziej kuszą niż sam Priest.
Ostatnim razem jak kupowałam bilety na JP to była promka 2 w cenie 1 
Ciekawe jak idą bilety? Rozważam zakup po nowym roku. Ale jeszcze się nie zdecydowałem. Same JP to bym olał, ale te supporty + JP to już kuszą... 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 8107
No ja właśnie też kminię żeby się wybrać, tylko te bilety elektroniczne mnie odstraszają, bo się nigdy nie bawiłem w takie rzeczy. Ja tylko na Judasów bym poszedł, tamte zespoły mnie nie interesują.
Ebilet chyba ma normalne tixy
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
Okazało się, że dostałem "pod choinkę" bilet na ten koncert, trybuny. Do zobaczenia zatem w mieście poetów, Krakowie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Xardas2309
- -#Invader

Czy mi się wydaje czy oni coś pozmieniali. Bo otwarcie drzwi chyba było o 16. A teraz widzę 18 albo mi się coś pomyliło.
Więc nawet jak o 18 by otwierali to o której oni zagrają. O 22 ?
Więc nawet jak o 18 by otwierali to o której oni zagrają. O 22 ?
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No na to właśnie wychodzi. Info o 16 znalazłem tylko tu - swoją drogą to chyba najbardziej chujowy VIP ever, cena kosmiczna i ledwo cokolwiek w zamian.
https://www.eventbrite.com/e/judas-prie ... tdtcreator
Nie no... fota z motorem i katana Roba do przymierzenia to nie w kij dmuchałjohnny_o pisze: ↑pt mar 01, 2024 12:15 pm No na to właśnie wychodzi. Info o 16 znalazłem tylko tu - swoją drogą to chyba najbardziej chujowy VIP ever, cena kosmiczna i ledwo cokolwiek w zamian.
www.MetalSide.pl
18:00 to może być godzina na całą trasę, bo już dawno temu dostałem maila w sprawie koncertu w Dublinie: "the doors for the show on 15 March 2024 will now be opening at 18:00, rather than 18:30"
Mam nadzieję, że wobec tego o 18:30 to na scenie będzie już działało Uriah Heep, bo nienawidzę tego sterczenia na barierce.
Mam nadzieję, że wobec tego o 18:30 to na scenie będzie już działało Uriah Heep, bo nienawidzę tego sterczenia na barierce.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller