Ekipa techniczna dba o jakąś różnorodność show
Nicko zagrał gęściej Troopera.
Czy to wystarczające, żeby tymczasowo zawiesic jego emeryturę?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Stawialbym jednak na Brucea solo w 2024Xardas2309 pisze: ↑ndz lip 09, 2023 11:14 amremi pisze: ↑ndz lip 09, 2023 9:31 am Wypad po raz piąty do o2 w dokach Londynu na podwójne Maiden w nieziemskiej hali/arenie/miasteczku o2 jak najbardziej na wielki plus.
Oba gigi wspaniałe (myśle że Krakowy ciut lepsze), ale za to Bruce dużo gadał i dało się odczuć, że to „hometown gig”. Oficjalnie będzie 2x sold out (ciekawe jak policzą te loże między trybunami).
Arena jak zawsze wybitna, dźwięk jak na barierki dobry. Ściski 7/10.
Robiliśmy z naszą polską ekipką „atmosferę” m.in. freedooomna Celtach
masa znajomych, na takie gigi warto się skusić.
W 2018 było tu wybitnie na Legacy. Kto wówczas by pomyślał, że w takiej formie padnie tu CSiT czy Stranger 5 (!) lat później. Chciałbym zacytować się tutaj za chociaż rok, dwa i móc napisać to samo![]()
Bruce coś napomknął, że do zobaczenia szybciej niż nam się wydaje. Ciekawe czy chodziło o solo czy Maiden London Stadium (?) w 2024? Słowo „sonner” interpretuje szybciej niż w 2025…![]()
No cóż, pandemia zrobiła co zrobiła, plus mają swoje lata a to powoduje że najprawdopodobniej będą się spieszyć z graniem. Nie zdziwił bym się w sumie jakby grali teraz co rok a na koniec się pożegnali.

Specyficzne pojęcie *normalności*… Ja mógłbym odwrotnie skwitować takich, co to dużo nagrywają.Sun Quench pisze: ↑pn lip 10, 2023 4:02 pm Żona dużo nagrywała i to jest teraz uczta sobie to wszystko posłuchać szczególnie że koło nas normalni ludzie siedzieli i za bardzo się nie darli i nie zagłuszali.
PozdrawiamFajnie było widzieć jak ktoś macha polską flagą przy barierkach na początku koncertu.

Ogólnie moja rodzinka mieszka w zachodnim Londynie, właśnie mają dom itd i okolica bardzo chilloutowa, ale z o2 wracałem stamtąd jakieś półtorej godzinySun Quench pisze: ↑pn lip 10, 2023 5:29 pm Da się jak się wszytko jakoś zaplanuje i ogarnie, ja do pracy mam jekieś 15 minut autem, do szkoły z synem 5 minut z buta. Córka sama jeżdzi autobusem do szkoły. Trochę tu sobie jak na wiosce żyjemy, da się tak mając dom z ogrodem. Do centrum jezdzimy kilka razy w roku głównie na koncerty a jest z tym super wybór i poza tym jak ktoś nas odwiedzi to coś tam pozwiedzać i pokazać, wiadomo.