In Extremo kiedys widziałem - padaka jakich mało
Wacken Open Air
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8107
Re: Koncertowe przewidywania
No ten Wacken chyba trwa 4 dni? to jeszcze 2 Headów, dziwne, ze ludzie się tak pokusili szybko. Ale Wacken chyba zawsze jest sold out
Tak, od tego roku 4 dni. Sold out szybko wpada od wielu edycji i po ogłoszeniu kilku zespołów w ostatnim dniu imprezy. Teraz wyjątkowo ogłosili aż 33 kapele na 33 edycję festiwalu.
W tym roku było Iron Maiden i trzech headów, więc można spodziewać się 1 większej nazwy... ale to się okaże
www.MetalSide.pl
No i po biletach na Wacken.
Czy jakiś miły mod mógłby przenieść ostatnie posty do tematu Wacken z tego roku i tam zmienić nazwę na ogólną "Wacken Open Air"? Tak chyba byłoby wygodniej?
Czy jakiś miły mod mógłby przenieść ostatnie posty do tematu Wacken z tego roku i tam zmienić nazwę na ogólną "Wacken Open Air"? Tak chyba byłoby wygodniej?
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Nie wiem czy się doczekasz
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Skoro jest już Scorpions, Amon Amarth i Blind Guardian to pewnie tym ostatnim headem będzie jakiś syf typu Parkway Drive, Volbeat albo Eskimo Callboy.gumbyy pisze: ↑pn sie 07, 2023 1:00 amTak, od tego roku 4 dni. Sold out szybko wpada od wielu edycji i po ogłoszeniu kilku zespołów w ostatnim dniu imprezy. Teraz wyjątkowo ogłosili aż 33 kapele na 33 edycję festiwalu.
W tym roku było Iron Maiden i trzech headów, więc można spodziewać się 1 większej nazwy... ale to się okaże![]()
I nie ma co panikować, w Maju-Czerwcu będzie można spokojnie odkupić bilet na ticket center oficjalnym za pośrednictwem Wacken.
www.last.fm/user/darkfuneral18
www.MetalSide.pl
"Czytaj" plakat. BG jest poniżej Scorpions i AA. Czyli nie jest brany jako headKevin18 pisze: ↑pn sie 07, 2023 9:32 amSkoro jest już Scorpions, Amon Amarth i Blind Guardian to pewnie tym ostatnim headem będzie jakiś syf typu Parkway Drive, Volbeat albo Eskimo Callboy.gumbyy pisze: ↑pn sie 07, 2023 1:00 amTak, od tego roku 4 dni. Sold out szybko wpada od wielu edycji i po ogłoszeniu kilku zespołów w ostatnim dniu imprezy. Teraz wyjątkowo ogłosili aż 33 kapele na 33 edycję festiwalu.
W tym roku było Iron Maiden i trzech headów, więc można spodziewać się 1 większej nazwy... ale to się okaże![]()
I nie ma co panikować, w Maju-Czerwcu będzie można spokojnie odkupić bilet na ticket center oficjalnym za pośrednictwem Wacken.
www.MetalSide.pl
No to tym gorzej. Wolałbym koncert headlinerski BG niż żeby głównego slota dostał jakiś szajs typu Parkway Drive, Eskimo czy Ghost.
Szkoda że Wacken nigdy nie pokusiło się o Królów Metalu
Szkoda że Wacken nigdy nie pokusiło się o Królów Metalu
www.last.fm/user/darkfuneral18
No mają braki... po cichu liczę na fajną dużą nazwę, ale z drugiej strony mam przekonanie, że to raczej będzie coś z nie mojej bajki
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Dmuchani Wikingowie jeździli też
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Niech Oliva wskrzesza zespół to i nawet ja mógłbym się wybrać na Wacken po 20 latach:)
Re: 2/08-5/08 2023 W:O:A
To chyba jakiś żart xD
https://www.facebook.com/WackenOpenAir. ... JXquyn5Lwl
https://www.facebook.com/WackenOpenAir. ... JXquyn5Lwl
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ego top
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Z drugiej strony - bilety mają wyprzedane w 5h mimo kolejnej podwyżki i składu standardowego festiwalowego - więc to ego nie dziwi. Kult i marka Wacken wiecznie żywa i jak widać nie ma widoków na to, żeby miało się to zmienić
Forum internetowe to poważna sprawa.
No dokładnie. Tam sold out wjechałby bez ogłoszenia jakiejkolwiek nazwy. Ludzie jeżdżą tam dla miejsca, klimatu, kapryśnej pogody
atmosfery itp.
35000 niezadowolonych ludzi? Na ich miejsce jest kolejnych 100000... można marudzić, narzekać, a karuzela kręci się dalej
35000 niezadowolonych ludzi? Na ich miejsce jest kolejnych 100000... można marudzić, narzekać, a karuzela kręci się dalej
www.MetalSide.pl
Mod może nie - choć na czas nieobecności pz mamy dwóch nowych
Słaby skład, bilety droższe bo muszą oddać za wtopę w tym roku
Super! To jeszcze podmianka tematu na ogólny "Wacken Open Air" i będzie idealnie
www.MetalSide.pl
Re: Wacken Open Air
Moja relacja z WOA 2023: https://metalside.pl/relacje/relacja.php?id=383
www.MetalSide.pl