BJ, dawaj,. jeśli to czytasz, to broń Szefa, że obronił solówkę
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
To byla jebana profanacja 
Nie wiem jak to można obronić 
Mustaine do dziś uważa, ze jest dobrym solowym. Występ z orkiestrą też pokazał, gdzie jest jego miejsce w wyczynowym graniu na gitarze.
To forum ma zdecydowanie jakiś problem z Davem. Wszyscy po nim jeżdżą.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Może jakby on nie był takim zadufanym w sobie dupkiem to by nie jeździli? 
Jest takie podejrzenie 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Jego psycho-wyznawcy też tacy bywają. Nie pytajcie, skad wiem 
-
Deleted User 5490
Fajny koleś. Super przerabia kawałki różnych zespołów na muzykę Slayera.
Gdyby King chciał kontynuować granie bez Toma, to już ma wokalistę.
https://www.youtube.com/watch?v=XyVK6oFBVas
Gdyby King chciał kontynuować granie bez Toma, to już ma wokalistę.
https://www.youtube.com/watch?v=XyVK6oFBVas
Wygląda na to, że Kerry Fuckin' King powróci w 2024. Na FB powstał profil "Kerry King Music" z nieco enigmatyczną zapowiedzią.
Nie spodziewam się cudów aczkolwiek posłucham. Tam z tego co gdzieś można doczytać Bostaph jest też w to zamieszany (też na swoim FB informował że zakończył nagrania ale nie może powiedzieć póki co czego).
Co do Kerrego - bardzo charyzmatyczna postać, niestety nie jest to tak zdolny kompozytor jak Jeff
Co do Kerrego - bardzo charyzmatyczna postać, niestety nie jest to tak zdolny kompozytor jak Jeff
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Uważam podobnie. Jeff napisał najlepsze rzeczy dla Slayer. Kerry'emu umniejszać nie będę, ale odpowiada z tego co wiem - może wiem źle - za dość zwałowy wizerunek na ostatnich płytach, taki gimbo-satanistyczny. Czaję, że gościu nie lubi tej religii, ale wyglądało to na moje trochę słabo, tym bardziej dlatego, że Slayer nie potrzebował pierdyliarda odwróconych krzyży żeby być wiarygodny.
Także oczekiwań co do projektu Kerry'ego nie mam żadnych, ale może się fajnie zaskoczę. Nie zdziwię się za to jeżeli dołączy też Gary Holt
Ciekawe tylko kto będzie na wokalu.
Także oczekiwań co do projektu Kerry'ego nie mam żadnych, ale może się fajnie zaskoczę. Nie zdziwię się za to jeżeli dołączy też Gary Holt
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Noo jego na wokal, Bostaph i Holt do składu, nazwa Slayerized. Ciekawe co Araya na to 
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
-
Deleted User 5490
Pewnie poszedłby na jakiś koncert, stanął z piwkiem pod sceną i wrzasnął NAPIERDALAĆ!!... a potem uśmiechnął się z zadowoleniem. 
Kerry leci solo jako "Kerry King". Ogłoszony na Rockville, maj 2024 w Stanach.
KERRY KING’s New Project Reveals Logo, Drummer PAUL BOSTAPH Confirms He’s Involved
-
Deleted User 5490
Trochę megalomanią zajechało, nazywać taki projekt swoim nazwiskiem. W końcu King ani jakiś super duper wirtuoz, ani kompozytor. Bez Jeffa na pokładzie gość nie był żadnym wielkim zjawiskiem. Ostatnia płyta Slayer to pokazuje. Nic wielkiego ten album.
A ja tam się nie dziwię, marketingowo sam Kerry ma o wiele większą siłę przebicia niż jakakolwiek nowa nazwa, jaką by wymyślił
Forum internetowe to poważna sprawa.