KOSZULKI MAIDEN POLAND POZNAŃ 2014 REAKTYWACJA
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI MAIDEN POLAND POZNAŃ 2014 REAKTYWACJA
Ja na Poznań chętny !!!!!!! Jak co to xl dla mnie. Pzdr
Rozumiem, że temat koszulki Poznaniowej z 2014 umarł? 
A właśnie nie. Jako że nie przewiduje żadnych innych projektów na ten rok myślę że warto odświeżyć temat koszulki poznańskiej i zrobić reedycją na 10 rocznicę.
Także przeglądnę starą listę chętnych i wyślę wiadomości z powtórnym zapytaniem kto jest chetny. Jak ktoś czyta ten post to również może odpowiedzieć jeśli jest chętny i powstanie nowa aktualna lista. Rozumiem Patryk że jesteś na TAK?
Także przeglądnę starą listę chętnych i wyślę wiadomości z powtórnym zapytaniem kto jest chetny. Jak ktoś czyta ten post to również może odpowiedzieć jeśli jest chętny i powstanie nowa aktualna lista. Rozumiem Patryk że jesteś na TAK?
Wysłałem wiadomości dla osób, które wcześniej wyraziły zainteresowanie projektem i powstaje nowa lista w drugim poście
Poznań 2014 reaktywacja - 1 x 3XL poproszę.
Oczywiście. 1xL na 100%.wydra77 pisze: ↑śr kwie 24, 2024 7:42 pm A właśnie nie. Jako że nie przewiduje żadnych innych projektów na ten rok myślę że warto odświeżyć temat koszulki poznańskiej i zrobić reedycją na 10 rocznicę.
Daj znać jakie plecki to podpytam jeszcze kolegów co byli że mną rok temu w Pradze i Krakowie
-
Deleted User 8263
Jak kosztowo?wydra77 pisze: ↑śr kwie 24, 2024 7:42 pm A właśnie nie. Jako że nie przewiduje żadnych innych projektów na ten rok myślę że warto odświeżyć temat koszulki poznańskiej i zrobić reedycją na 10 rocznicę.
3XL poproszę.
Te same co były 10 lat temuzgo pisze: ↑czw kwie 25, 2024 12:27 amOczywiście. 1xL na 100%.wydra77 pisze: ↑śr kwie 24, 2024 7:42 pm A właśnie nie. Jako że nie przewiduje żadnych innych projektów na ten rok myślę że warto odświeżyć temat koszulki poznańskiej i zrobić reedycją na 10 rocznicę.
Daj znać jakie plecki to podpytam jeszcze kolegów co byli że mną rok temu w Pradze i Krakowie![]()
Na razie musimy mieć listę 30 chętnych żeby można było zrobić projektDzosef pisze: ↑czw kwie 25, 2024 2:22 amJak kosztowo?wydra77 pisze: ↑śr kwie 24, 2024 7:42 pm A właśnie nie. Jako że nie przewiduje żadnych innych projektów na ten rok myślę że warto odświeżyć temat koszulki poznańskiej i zrobić reedycją na 10 rocznicę.
No to mały update ode mnie, poproszę dodatkowo 1xM oraz 1xXL, co daje razem:
1xM
1xL
1xXL

1xM
1xL
1xXL
-
Deleted User 8263
Ok to wstępnie Mwydra77 pisze: ↑czw kwie 25, 2024 8:33 amNa razie musimy mieć listę 30 chętnych żeby można było zrobić projektDzosef pisze: ↑czw kwie 25, 2024 2:22 amJak kosztowo?wydra77 pisze: ↑śr kwie 24, 2024 7:42 pm A właśnie nie. Jako że nie przewiduje żadnych innych projektów na ten rok myślę że warto odświeżyć temat koszulki poznańskiej i zrobić reedycją na 10 rocznicę.
Dzięki za powrót do tematu
Poproszę 1xL
Poproszę 1xL
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Jedynie podrzucę pewien podobny temat. A może koszulka fanowska na okoliczność trasy Dickinsona? Karykatura Bruce'a i charakterystyczne rzeczy Gdańska/ Stoczni na ten przykład?
Na razie bardzo luźny pomysł, zwłaszcza że nie mam talentu, by to wykonać
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Świetny pomysł, ale nie ma opcji żeby zdążyć przed MF. Może na jesienno-zimową trasę, jeśli będzie? A co z projektem na 80.-lecie PW?
Trudno by było zdążyć, realnie patrząc.
Sprawa koszulek dot. PW to projekt Kolegi Wydry - wstępnie zainteresowanie było niezłe, więc może coś się z tego wykluje
Sprawa koszulek dot. PW to projekt Kolegi Wydry - wstępnie zainteresowanie było niezłe, więc może coś się z tego wykluje
- blackcocker
- -#Moderator

Nadal jestem chętny.
1x L
1x XS
1x L
1x XS
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***