https://youtu.be/-sSW_hR-ScI?si=m-ZVTgBzrMEdznCf
Iron Maiden Big Survivor 2023 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Big Survivor 2023 - Komentarze
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Ty jesteś podróba nie Drebin. Prawdziwy Frank nigdy by nie głosował na najlepsze single Maidenów, wstyd!
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

No pewno. Ed i Nordberg są tego samego zdania!Daveastate pisze: ↑wt paź 03, 2023 10:33 amTy jesteś podróba nie Drebin. Prawdziwy Frank nigdy by nie głosował na najlepsze single Maidenów, wstyd!
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Frank Drebin
- -#Clansman

Dobra, dobra, dajcie lepiej tę jedyną, prawdziwą listę "najlepszych singli Maiden", żebym mógł w każdej kolejce głosować dokładnie tak samo jak Wy. Bo musi być jakaś lista, skoro 8 czy 7 osób w każdej kolejce głosuje identycznieDaveastate pisze: ↑wt paź 03, 2023 10:33 amTy jesteś podróba nie Drebin. Prawdziwy Frank nigdy by nie głosował na najlepsze single Maidenów, wstyd!
FotD = TOP5 albumów Maiden
Nie rób z kota młota, bo przecież w drugą stronę jest to samo, też się zmawiacie bo było ileś tych samych głosów na inny utwór.Frank Drebin pisze: ↑wt paź 03, 2023 5:13 pmDobra, dobra, dajcie lepiej tę jedyną, prawdziwą listę "najlepszych singli Maiden", żebym mógł w każdej kolejce głosować dokładnie tak samo jak Wy. Bo musi być jakaś lista, skoro 8 czy 7 osób w każdej kolejce głosuje identycznieDaveastate pisze: ↑wt paź 03, 2023 10:33 amTy jesteś podróba nie Drebin. Prawdziwy Frank nigdy by nie głosował na najlepsze single Maidenów, wstyd!![]()
Tak sie właśnie zastanawiam czy nie zamknąć tego tematu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Piaskownica, jak Was brać na powaznie i w tym uczestniczyć? 
- Frank Drebin
- -#Clansman

Jak to "zmawiacie"? Ja tam się z nikim nigdy nie zmawiałem.widman pisze: ↑śr paź 04, 2023 11:20 amNie rób z kota młota, bo przecież w drugą stronę jest to samo, też się zmawiacie bo było ileś tych samych głosów na inny utwór.Frank Drebin pisze: ↑wt paź 03, 2023 5:13 pmDobra, dobra, dajcie lepiej tę jedyną, prawdziwą listę "najlepszych singli Maiden", żebym mógł w każdej kolejce głosować dokładnie tak samo jak Wy. Bo musi być jakaś lista, skoro 8 czy 7 osób w każdej kolejce głosuje identycznieDaveastate pisze: ↑wt paź 03, 2023 10:33 am
Ty jesteś podróba nie Drebin. Prawdziwy Frank nigdy by nie głosował na najlepsze single Maidenów, wstyd!![]()
No ja rozumiem, że takie maidenowe ankiety to bardzo ważna sprawa, ale "zmawianie się" to już lekkie przegięcie
Jeśli głosuje 7-8 osób identycznie, to znaczy, że są w jednej grupie. Druga grupa głosuje przeciwnie, bo przecież też padają głosy na te same utwory.Frank Drebin pisze: ↑śr paź 04, 2023 12:45 pmJak to "zmawiacie"? Ja tam się z nikim nigdy nie zmawiałem.widman pisze: ↑śr paź 04, 2023 11:20 amNie rób z kota młota, bo przecież w drugą stronę jest to samo, też się zmawiacie bo było ileś tych samych głosów na inny utwór.Frank Drebin pisze: ↑wt paź 03, 2023 5:13 pm
Dobra, dobra, dajcie lepiej tę jedyną, prawdziwą listę "najlepszych singli Maiden", żebym mógł w każdej kolejce głosować dokładnie tak samo jak Wy. Bo musi być jakaś lista, skoro 8 czy 7 osób w każdej kolejce głosuje identycznie![]()
No ja rozumiem, że takie maidenowe ankiety to bardzo ważna sprawa, ale "zmawianie się" to już lekkie przegięcie![]()
- Frank Drebin
- -#Clansman

Nie no, ja rozumiem ten skomplikowany mechanizm układów i rywalizacji, pytanie brzmi: "po jaką cholerę to robicie?"
Zresztą Wasz "team" wykazuje znacznie większą konsekwencję w tym "zmawianiu się".
Zresztą Wasz "team" wykazuje znacznie większą konsekwencję w tym "zmawianiu się".
Rozumiem robienie multikont i głosowanie na wiadomo kogo, w widomej kategorii, w wiadomym plebiscycie, ale tutaj to juz przegięcie: 
- Frank Drebin
- -#Clansman

Akurat tego też nie rozumiem.
To była ironia 
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Cholera napisałbym coś o tych grupkach i układach ale to może z mojwgo drugiego konta, albo i trzeciego 
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Dobra już się zamknij gościu, idź tam dalej zmawiać się z kolegami na te wasze najlepsze single!Daveastate pisze: ↑śr paź 04, 2023 2:37 pm Cholera napisałbym coś o tych grupkach i układach ale to może z mojwgo drugiego konta, albo i trzeciego![]()
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Sam się zamknij pajacu! Dwie pierwsze płyty najlepsze!Daveastate pisze: ↑śr paź 04, 2023 2:40 pmDobra już się zamknij gościu, idź tam dalej zmawiać się z kolegami na te wasze najlepsze single!Daveastate pisze: ↑śr paź 04, 2023 2:37 pm Cholera napisałbym coś o tych grupkach i układach ale to może z mojwgo drugiego konta, albo i trzeciego![]()
- Daveastate
- -#Clairvoyant

A nie prawda bo dwie kolejne!!!Daveastate pisze: ↑śr paź 04, 2023 2:40 pmSam się zamknij pajacu! Dwie pierwsze płyty najlepsze!Daveastate pisze: ↑śr paź 04, 2023 2:40 pmDobra już się zamknij gościu, idź tam dalej zmawiać się z kolegami na te wasze najlepsze single!Daveastate pisze: ↑śr paź 04, 2023 2:37 pm Cholera napisałbym coś o tych grupkach i układach ale to może z mojwgo drugiego konta, albo i trzeciego![]()
- AncientMariner
- -#Clansman

Jako bracia Maidensi w zmowie powinni być wszyscy. Bo jak na braci Maidensów przystało należałoby trzymać się razem niczym jedna wielka rodzina 
To już lepiej zamknij temat z głosowaniem, a najlepiej wyjaśnij temat multikont, jeśli faktycznie jest coś na rzeczy
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller