Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
Boss oczywiście
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie no, dwie stówki w Budapeszcie jak najbardziej warty jest. Raczej faktycznie tam się wybiorę - dawno nie byłem, a w Berlinie co kilka miesięcy.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Budapeszt nie pasuje mi terminowo, więc odpada. Te 200 byłoby ok, ale Berlin ma przegiętą cenę
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Weź córki na wycieczkę z ojcem z okazji dnia dziecka 
Forum internetowe to poważna sprawa.
Za darmo to uczciwa cena 
-
MaidenZary
- -#Prisoner

https://www.youtube.com/watch?v=2GI_Ahm ... qE&index=2
coś takiego się pojawiło, nie słyszałem wcześniej
coś takiego się pojawiło, nie słyszałem wcześniej
No to przegrałeś prawie 30 lat życia, bo to b strona singla (i niedoszły numer) z Balls to Picasso.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 5490
To są singlowe numery dodane do drugiego CD z dwupłytowych reedycji płyt Dickinsona. Pełno tego hula na Youtube. A skąd się wzięło? Wystarczy poszperać w necie, albo po prostu mieć te płyty. 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Myślicie, że to już koniec koncertów, czy jeszcze będzie dokładał daty? W sumie ze Śląska to Gdańsk tak samo daleko jak Monachium, a liczyłem na coś bliżej mimo wszystko.
Na instagramie Bruce'a pisze, że będzie jeszcze kilka koncertów, ogłoszonych w późniejszym czasie
Jest duże ryzyko, że to też będą festiwale, bo niby czemu mieliby nie ogłaszać halówek?!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Album ukaże się 01.03.
-
Deleted User 8107
Tak, pewnie dopina festy; takie swoje halówki ma już pewnie wszystkie dogadane od dawna więc rzucił wszystko, co planował.
Kupiłem na razie Berlin i Paryż i docelowo dzień na Mysticu (Budapeszt - niestety termin nie pasuje), więc do zobaczenia z chętnymi na trójkącik weimarski z Bruce'em
Kupiłem na razie Berlin i Paryż i docelowo dzień na Mysticu (Budapeszt - niestety termin nie pasuje), więc do zobaczenia z chętnymi na trójkącik weimarski z Bruce'em
Nikomu ten Budapeszt przez DD nie pasi 
My z Zygim i Cybulem uderzamy na Londek \m/
Do zobaczyska!

My z Zygim i Cybulem uderzamy na Londek \m/
Do zobaczyska!
Właśnie przez to ze to sobota i dzieci nie idą do szkoły/przedszkola to idealna okazja na weekendowy wypad z okazji DD do Budapesztu, a koncert wieczorem 2h wyjście samotne jako dodatek. Moje dziewczyny szczesliwe:)
Budapeszt wypada w sobotę. Czwartek przed nią jest Boże Ciało. No to długi weekendzik u Orbana.
M.
M.