Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Shedao Shai
- -#Nomad

Re: Slayer
Kuce jak słyszą "Slayer" to już im cieknie po nogawce, więc na spokojnie nazwisko gitarzysty pobudzi zainteresowanie tam gdzie potrzeba 
Lepiej niech sobie to tak nazwie jakby miał coś odwalić w stylu KK`s Slayer 
KFK brzmi lepiej.
Bardzo spoko numer. Czuć że odrzut z Repentless, tak jak mówił Kerry. Liczę na to że na trasie koncertowej będą 3-4 strzały z nowego albumu a pozostałe 75 % setu to będą utwory Slayera 
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 5490
Wokal momentami przypomina Toma. Kerry jest gorszym kompozytorem od zmarłego Jeffa i to właściwie Jeff stworzył najlepsze kawałki Slayera. Bez Jeffa Slayer zmienił się na gorsze, niestety. Może i będzie nawet dobra płyta, ale to co najlepsze i tak już nie wróci.
To niestety prawda. Kerry zawsze był tym gorszym. Nowego numeru jeszcze nie słuchałem, ale wiem, czego się po nim spodziewać
Z wokalistą na pewno trafił w 10, bo Marek to kapitalny wokalista, a barwę ma nie tak znowu odległą od Toma. Chyba lepsza opcja, niż nawet zregenerowany Anselmo, o którym tyle się mówiło w tym temacie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W ogóle to jest dobre, chłopy chyba faktycznie się nie trawią xD

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Numer jest dokładnie tym, czego można się spodziewać po Kerrym
Skład spoko, Demmel jednak wyrobił sobie szacunek u Szefa za szybkie zastępstwo Holta 
King ma chyba ogromny ból dupy, że Tom chciał iść na emeryturę, i pewnie obwinia go o koniec Selera.
Dlatego daje rok dwa i usłyszymy o trasie Kerry King Plays Slayer 
www.last.fm/user/darkfuneral18
Od początku KK marudził, że to jeszcze nie czas na emeryturę;)
Marek rzeczywiscie momentami Tomkowo brzmi w tym numerze.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
I nawet będzie sporo chętnych na Kerry King Plays Slayer. Na Death To All sporo osób chodzi.
Przecież ta wiosenna trasa to będzie Kerry King plays Slayer... Chyba nikt się nie łudzi, że on będzie na niej cisnął cały nowy materiał 
Swoją drogą Kerry przegapił zajebistą możliwość nazwania tego projektu Kingslayer
A oto jak Marek prezentuje się w repertuarze Zabójcy:
https://www.youtube.com/watch?v=W1Ty6U4_430
https://www.youtube.com/watch?v=WAL8EFbarYk
No akurat tutaj dokonano naprawdę dobrego wyboru - tego screamu w Postmortem Tomeczek z tego co kojarzę nie robił w ostatnich latach działalności grupy.
Myślę, że na żywo ta kapela może być bardzo dobra. I sam chętnie bym się przeszedł na taki gig, ale tbh wydaje mi się, że to będzie projekt głównie na festiwale i ew. jakieś co-heady.
Swoją drogą Kerry przegapił zajebistą możliwość nazwania tego projektu Kingslayer
A oto jak Marek prezentuje się w repertuarze Zabójcy:
https://www.youtube.com/watch?v=W1Ty6U4_430
https://www.youtube.com/watch?v=WAL8EFbarYk
No akurat tutaj dokonano naprawdę dobrego wyboru - tego screamu w Postmortem Tomeczek z tego co kojarzę nie robił w ostatnich latach działalności grupy.
Myślę, że na żywo ta kapela może być bardzo dobra. I sam chętnie bym się przeszedł na taki gig, ale tbh wydaje mi się, że to będzie projekt głównie na festiwale i ew. jakieś co-heady.
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2024 6:20 pm przez Schizoid, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno Tom i Kerry nie mieli kontaktu od ostatniej sztuki - żadnego.
Wklejałem dosłownie kilka postów wyżej