Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Księga Skarg i wniosków
Jak to co się odpierdala? Clanowy chyba znów za dużo wypił i wypisuje jakieś smuty
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Słuchajcie, mam coś do wyznania. Clanowy to moje drugie konto. Jak się mocno najebię, tak naprawdę mocno, że już nie umiem pisać z sensem, ale jeszcze nie na tyle mocno żeby złapać zgona i odpaść, to się na nie loguję i zaczynam pisać. Czasem cisnę na dwa kompy, na jednym jako Clanowy a na drugim jako Shedao. I gadam sam ze sobą. Liczę na łagodną reakcję naszej moderacji jako że się sam przyznałem.
Ej... nie odgapiajShedao Shai pisze: ↑wt lis 07, 2023 9:56 am Słuchajcie, mam coś do wyznania. Clanowy to moje drugie konto.
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Po banie dla obu kontShedao Shai pisze: ↑wt lis 07, 2023 9:56 am Słuchajcie, mam coś do wyznania. Clanowy to moje drugie konto. Jak się mocno najebię, tak naprawdę mocno, że już nie umiem pisać z sensem, ale jeszcze nie na tyle mocno żeby złapać zgona i odpaść, to się na nie loguję i zaczynam pisać. Czasem cisnę na dwa kompy, na jednym jako Clanowy a na drugim jako Shedao. I gadam sam ze sobą. Liczę na łagodną reakcję naszej moderacji jako że się sam przyznałem.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Jako wywołany do tablicy chciałbym się dowiedzieć, które konto jest wskazane jako moje drugie
Chętnie bym poznał kogoś podobnie popieprzonego 
BTW, Clanowy, jeżeli potrzebujesz pomocy medycznej to nie siedź na forum, tylko udaj się do lekarza. Zdrowie nie poczeka, działaj.
BTW, Clanowy, jeżeli potrzebujesz pomocy medycznej to nie siedź na forum, tylko udaj się do lekarza. Zdrowie nie poczeka, działaj.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
-
Deleted User 626
Poproszę. Jak mawiał Maciuś "Liga będzie ciekawsza".blackcocker pisze: ↑wt lis 07, 2023 11:48 amPo banie dla obu kontShedao Shai pisze: ↑wt lis 07, 2023 9:56 am Słuchajcie, mam coś do wyznania. Clanowy to moje drugie konto. Jak się mocno najebię, tak naprawdę mocno, że już nie umiem pisać z sensem, ale jeszcze nie na tyle mocno żeby złapać zgona i odpaść, to się na nie loguję i zaczynam pisać. Czasem cisnę na dwa kompy, na jednym jako Clanowy a na drugim jako Shedao. I gadam sam ze sobą. Liczę na łagodną reakcję naszej moderacji jako że się sam przyznałem.![]()
Dziękuję za troskę. Wizytę już umówiłem u dr Kosiniaka. Obiecał, że skonsultuje mój przypadek ze swoim wspólnikiem, z którym prowadzi praktykę lekarską doktorem Szymonem. BTW, kto Cię wywołał do tablicy? Koledzy z "koalicji"?Recit The Thornographer pisze: Jako wywołany do tablicy chciałbym się dowiedzieć, które konto jest wskazane jako moje drugieChętnie bym poznał kogoś podobnie popieprzonego
Ostatnio zmieniony wt lis 07, 2023 11:23 pm przez Deleted User 626, łącznie zmieniany 1 raz.
- -#Assassin

Byku, nie sil się na riposty z promocji tylko powiedz zgromadzonym czemu opowiadasz kłamstwa na mój temat.
-
Deleted User 626
Jakie kłamstwa? Zgłosiłem swoje wątpliwości, moderatorzy uznali je za nieuprawnione. Pozostałem przy swoim zdaniu. Koniec tematu.Recit The Thornographer pisze: ↑wt lis 07, 2023 11:19 pm Byku, nie sil się na riposty z promocji tylko powiedz zgromadzonym czemu opowiadasz kłamstwa na mój temat.
PS: "Riposty z promocji"? Mało elokwentne te moje riposty?
PS2: "Byku"?
Załóż stosowny wątek "Recitgate"
A tym drugim kontem jest kto? Bo ja bym chciał wiedzieć, jeżeli to może być prawda i np taki Blackcocker i Recit to ta sama osoba, nie lubię jak się mnie robi w balona
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- -#Assassin

Nie zgłosiłeś wątpliwość tylko stwierdziłeś. Do tego przerabiając mój nick w sposób nieprzypadkowo złośliwy (chociaż nie powiem, śmiechłem
). A teraz język się Szanownemu Panu nie podoba?
Ponawiam pytanie kłamco. Dlaczego piszesz kłamstwa na mój temat? Dawaj jakieś dowody, cokolwiek tam masz poza złośliwością.
BTW, tak offtopem zajadę. Okazało się, że na Waszym forum mam znajomego z mojego forum Cradle ze starych czasów, mniej więcej z tak starych jak moje konto tutaj
Świat Internetu bywa mały.
Racja, przepraszam. Kłamco będzie bardziej adekwatne.
Ponawiam pytanie kłamco. Dlaczego piszesz kłamstwa na mój temat? Dawaj jakieś dowody, cokolwiek tam masz poza złośliwością.
Też chcę wiedzieć kim jest ten drugi!
BTW, tak offtopem zajadę. Okazało się, że na Waszym forum mam znajomego z mojego forum Cradle ze starych czasów, mniej więcej z tak starych jak moje konto tutaj
- blackcocker
- -#Moderator

Clanowy, jeśli wiesz i masz podejrzenia, napisz administratorowi na priv jakie masz podejrzenia - podaj konkretny nick z drugiego konta i uzasadnij te podejrzenia. Jeśli cię na to nie stać, koniec tematu. I proszę polityki nie wylewać poza stosowny do tego dział, w którym się można napierdalać praktycznie do woli (ale oczywiście są granice, jak w przypadku jakiegoś trollkonta wyzywającego jednego z userów w sierpniu).
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- -#Assassin

Clanowy, Szanowny Kłamco, czytasz to forum jak pokazuje Twój profil więc miej odwagę napisać o co Ci chodzi i które konto jest niby moim drugim.
Jeżeli napisałeś to kłamliwe oskarżenie w stanie zamroczenia to po prostu napisz jak porządny człowiek, że sorry, to przybijamy wirtualną pionę i jest po sprawie. A nie, że puściłeś smolistego gaza, zwiałeś, a teraz cichaczem zaglądasz sprawdzić, czy jeszcze śmierdzi.
Jeżeli napisałeś to kłamliwe oskarżenie w stanie zamroczenia to po prostu napisz jak porządny człowiek, że sorry, to przybijamy wirtualną pionę i jest po sprawie. A nie, że puściłeś smolistego gaza, zwiałeś, a teraz cichaczem zaglądasz sprawdzić, czy jeszcze śmierdzi.
Akurat takie pomówienia na podstawie danych z kompletnej dupy są naprawdę arcy-chujowe.
Niektórzy dzisiaj za bardzo popłynęli w wątku o trasie. Spam, obrażanie innych użytkowników, brak reakcji na uwagi od administracji. W związku w powyższym
- użytkownicy: Pierre, marekraw, nugz i dzosef otrzymują warna za spamowanie i obrażanie innych użytkowników
- użytkownicy: blackcocker (wstyd, zamiast posprzątać wątek) i gumbyy słowną reprymendę za niezaprzestanie offtopa, to uwadze od administracji
- użytkownik manichean zaraz też dostanie warna za dalsze śmiecenie w temacie
Następnym razem takie dyskusje prowadźcie sobie na priv albo w offtopowni.
- użytkownicy: Pierre, marekraw, nugz i dzosef otrzymują warna za spamowanie i obrażanie innych użytkowników
- użytkownicy: blackcocker (wstyd, zamiast posprzątać wątek) i gumbyy słowną reprymendę za niezaprzestanie offtopa, to uwadze od administracji
- użytkownik manichean zaraz też dostanie warna za dalsze śmiecenie w temacie
Następnym razem takie dyskusje prowadźcie sobie na priv albo w offtopowni.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Słuchajcie się pz-ta bo jak nie to zadzwoni do Krzysia Jarzyny ze Szczecina, a wtedy to już zabawnie nie będzie.
Krzysio to mi mieszkanie sprząta.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 5490
Taki jeden tajemniczy Krzysio to już rozdaje ostrzeżenia.
Nie spodziewałem się, że się tego doczekam....
Nie dziękuj, uczciwie zapracowaliściePierre Dolinski pisze: ↑czw lis 09, 2023 8:33 pm Taki jeden tajemniczy Krzysio to już rozdaje ostrzeżenia.