A co do Bruce'a, to na ostatniej trasie było że nosił idiotyczna koszulkę z ufo, a teraz czapka. Mam to gdzieś. Po prostuje lansuje się gość
!!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: !!!!SPOILER >> Set lista 2008 < SPOILER!!!!
Nie mam zamiaru narzekać na set, choć wiadomo że przy okazji takiej trasy wolałbym usłyszeć zamiast Feara coś z SiT albo siódmego syna, bo repertuar z Powerslave choć wiadomo że taki miał być - miażdży.
A co do Bruce'a, to na ostatniej trasie było że nosił idiotyczna koszulkę z ufo, a teraz czapka. Mam to gdzieś. Po prostuje lansuje się gość
Why so serious?
Zgadzam sie ze z POWERSLAVE utwory bardzo mocne choc mozna je bylo przewidziec i wlasnie za malo 7th i SIT ale trudno jest chociaz MOONCHILD ktorego sie na pewno malo kto spodziewal na rozpoczecie bisow.
Czapka jest w porzadku, wystroj sceny nie najgorszy a spodnie nie sa z trasy BNW?
Czapka jest w porzadku, wystroj sceny nie najgorszy a spodnie nie sa z trasy BNW?
Z trasy
. Tutaj jest pare fotek jeszcze: http://www.flickr.com/photos/23416525@N ... 835479021/
scena choc schemat ten sam jednak niezle wystrojona podbnie jak i banery z tylu
Edek z SIT rzadzi, nadrabia brak kawalkow z tego albumu
Nie widac Jannicka koszulki, bo Dave ma jak plakat promujacy trase
w poniedzialek przekonamy sie czy dlaje graja FOTD
Co do sceny, Nicko w wywiadzie mówił iż scena i jej wystrój na pierwszej części tour będą skromniejsze, mega show pokażą u NAS - dziwi mnie brak 2giego Edka z Powerslave, poczekajmy na dalsze koncerty w tym te europejskieBudziol pisze:scena choc schemat ten sam jednak niezle wystrojona podbnie jak i banery z tylu
ale z tym FOTD rzeczywiście trochę dziwnie, ale aż tak bardzo mnie to nie razi... Edek z SiTa fajny :rocx , ale poza tym scena prezentuje się słabawo, mogliby dołożyć ze dwa posążki, czy inne figury, to by nie była taka pusta...
EDIT:
) A z tym Fearem to jeszcze wymyśliłem taką teorię, że oni chcą go specjalnie w Australii zagrać, bo tam chyba dawno nie grali, i dla rozgrzewki zagrali to w Indiach... W każdym razie poczekamy, zobaczymy... 
EDIT:
no właśnie poczekajmy i martwmy się "naszą" częścią trasy, bo przecież juz po paru koncertach chłopaki mogą stwierdzic, że FOTD to nie to i zamienią na Flight of... albo co innego (może Children of the Damnedfaust pisze:scena i jej wystrój na pierwszej części tour będą skromniejsze, mega show pokażą u NAS
FOTD niech wymienią w Europie na CSIT i będzie ekstra. W Australii grali ostatnio 15 lat temu więc może masz racje. Poczekamy, zobaczymy.
Set dobry brakuje tylko 1-2 kawałków zamiast np Troopera i FOTD. Najbardziej wkurza mnie to, że tyle było zapowiedzi o Ironi poszli na łatwiznę i wykonali absolutne minimum odświeżając tylko jeden kawałek czy może dodając Clairvoyant (nie wiem czy go grali na 3 gitary).
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Może chłopaki nie zdążyli przećwiczyć wszystkich kawałków :laugh Mam jednak cichą nadzieję, że w Warszawie wymienią FOTD na coś z SIT lub SSOASS. Dla mnie najlepiej jakby to było Infinite Dreams (Nie rozumiem dlaczego go nie grają. Przecież jest to dość spokojny kawałek i mogliby sobie nawet odpocząć grając go. Dla Bruce'a też nie powinien on stanowić większego problemu. Nie jest to taki Aces High). Oczywiście ucieszyłbym się też z Strangera. Jeśli chodzi o TETMD, to może go nie być. Słyszałem go już kilkakrotnie na koncertach.
- Metalophil
- -#Moonchild

ano grali - chociażby w Katowicach w 2003. Setlist hmmm faktycznie "taki se" - szczerze mówiąc zbyt duży nacisk położyli na Powerslave, a za mały na SiT. Strangera byłem pewien na 100%, a tu jednak zawód. Naprawdę mogliby już sobie odpuścić 2 minutes czy run, ale może setlist się zmieni...vyrus pisze:Set dobry brakuje tylko 1-2 kawałków zamiast np Troopera i FOTD. Najbardziej wkurza mnie to, że tyle było zapowiedzi o Ironi poszli na łatwiznę i wykonali absolutne minimum odświeżając tylko jeden kawałek czy może dodając Clairvoyant (nie wiem czy go grali na 3 gitary).
Szanse na wymiane 1-2 kawałków w Europie są dosyć spore. Historia pokazala ze Maiden dosc czesto zmienia jakis kawalek w stosunku do poczatku trasy. Taki set jak byl podany pewnie bedzie wlasnie na kilku pierwszych koncertach, potem cos zmienia, a w USA znowu beda grali wiecej "klasykow"
taaa wymienia fotd na cos innego i wtedy banda debili pod scena zas sie bedzie drzec fotd i zas bedzie wiocha jak w chorzowie......
Niech graja to co jest i bedzie git.........
Niech graja to co jest i bedzie git.........
-
Deleted User 2259
Janick ma t-shirt Aces Highfaust pisze:Nie widac Jannicka koszulki,
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Setlista mi się podoba. Osobiście odczuwam brak "Seventh Son...", ale może jeszcze dodadzą
Hail Maiden!
Nemesis...as one we stand!!
Zabawny ten wygląd Bruce'a ;f Może łysieje? ;d
no szaleństwo, sam się już doczekać nie mogę! Swoją drogą tak się darli, że Churchilla nawet nie było słychac (a tu pytanie, czy będąc na koncercie, w realu
To tylko taki efekt. Ludzie przy Tobie drą się do mikrofonu w telefonie dlatego tak to wychodzi czasami.
Przecież koncert z takim setem to będzie dla mnie ekstaza :rocx :rocx Już się doczekać nie mogę

Taaa, tylko żeby ludziska bilety kupili, w innych miejscach rewelacyjnie idą...balcerek pisze:Przecież koncert z takim setem to będzie dla mnie ekstaza :rocx :rocx Już się doczekać nie mogę![]()
![]()