Saxon - Princess Of The Night (live Wacken)ttomasz pisze:Ja swoją przygodę z Saxon dopiero zaczynam, na razie jestem po trzech studyjnych i szukam czegoś live. Dzięki za propozycje, na pewno sprawdzę
o to lubie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Saxon - Princess Of The Night (live Wacken)ttomasz pisze:Ja swoją przygodę z Saxon dopiero zaczynam, na razie jestem po trzech studyjnych i szukam czegoś live. Dzięki za propozycje, na pewno sprawdzę
Bluźniszttomasz pisze:Koncertówki jeszcze nie dorwałem, ale przesłuchałem Into The Labyrinth i...coż gdybym miał rozpatrywać tylko pod względem pierwszego utworu śmiało dałbym 10/10, niestety poza genialnym Batallions Of Steel nic równie ciekawego dla siebie nie znalazłem. Wraz z kolejnym utworem poziom płyty niestety się obniża.
Ttomaszu, znów wykazujemy się podobnemi gustamittomasz pisze:Koncertówki jeszcze nie dorwałem, ale przesłuchałem Into The Labyrinth i...coż gdybym miał rozpatrywać tylko pod względem pierwszego utworu śmiało dałbym 10/10, niestety poza genialnym Batallions Of Steel nic równie ciekawego dla siebie nie znalazłem. Wraz z kolejnym utworem poziom płyty niestety się obniża.
Nie zapomniałem. Po prostu akurat ten utwory, które wymieniłem najbardziej zostają w pamięci, ale reszta jest niewiele słabsza. Oprócz Coming Home i Voice nie potrafię znaleźć słabych punktów.ttomasz pisze:Zapomniałeś o Live To Rock i The Letter, a niepotrzebnie hellcata wrzuciłeśDla mnie są to utwory dobre, ale nie zachwycają. Tylko pierwszy numer jest naprawdę mistrzowskiej klasy
Reszta niestety słaba.
Dla mnie po prostu są słabe, nie wiem jak to wytłumaczyćMr. M pisze:Może oświecisz?
Mam nadzieję, że im się uda, lubię gdy weterani metalu pokazują na co ich staćkrusejder pisze:Bardzo czekam na kolejny LP. Coś mi mówi, że Saxon znów da do pieca

Princess Of The NightZłapanyWCzasie pisze:a dajcie swoje Top 5
Strong Arm of the Law
Dallas 1 pm
And the Band Played On
Crusader
Broken Heroes
Pomysł mniej więcej taki, jak spytać o 5 ulubionych numerów Maiden, Dio czy AriiZłapanyWCzasie pisze:a dajcie swoje Top 5

Wake upIronCezarek pisze:Frozen Rainbow - najlepsza piosenka saxona, i najlepsza heavy metalowa piosenka wszechczasów \m/