A co do teledysku: fajny komentarz na temat Kościoła
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Że mu się chce teraz wywiadów udzielać. No, ale po takiej wypowiedzi stwierdzam, że facet jest cholernie silny. Niełatwo będzie go złamać, nawet poważną chorobą.
. I celny do tego.
e tam, silny, szpanuje tylko. Pozer jeden. Jakby powiedział co innego, to by gówniarzerja nie kupiła więcej jego płytek. A tak - kupią
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Elevatorman
- -#Clansman

rzeczywiście bardzo fajny i Nerguś dosyć ciekawie mówi, bardzo dobra riposte na cytat LaVeya, ogólnie bardzo podobają mi się te jego odpowiedzi nie infantylne, bardzo dobrze tylko powinszowaćJaerdic pisze:Że mu się chce teraz wywiadów udzielać. No, ale po takiej wypowiedzi stwierdzam, że facet jest cholernie silny. Niełatwo będzie go złamać, nawet poważną chorobą.
e tam, silny, szpanuje tylko. Pozer jeden. Jakby powiedział co innego, to by gówniarzerja nie kupiła więcej jego płytek. A tak - kupią
czyli biegnij do sklepu
Ale chyba ma rację 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jakby mówił, że ma przejebane, smutno mu trochę i nie wie co teraz, to faktycznie byłoby to idealne podejściekrusejder pisze:e tam, silny, szpanuje tylko. Pozer jeden. Jakby powiedział co innego, to by gówniarzerja nie kupiła więcej jego płytek. A tak - kupią
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Elevatorman
- -#Clansman

no właśnieJakby mówił, że ma przejebane, smutno mu trochę i nie wie co teraz, to faktycznie byłoby to idealne podejście
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Co nie zmienia faktu, że krusejder ma rację 
Ja już etap zainteresowania behemothem i uważaniem Adasia za inteligentnego mam za sobą. Przyjął sobie pewną pozę, której broni przed kamerami...
Ja już etap zainteresowania behemothem i uważaniem Adasia za inteligentnego mam za sobą. Przyjął sobie pewną pozę, której broni przed kamerami...
... a ja mam gdzieś to co mówi w powyższej kwestii krusejder a także to co ma do powiedzenia Nergal, ważne aby chłopina wrócił do zdrowia 
a ja mam gdzieś, czy wróci do zdrowia, ważne, by się nawróciłjesper pisze:... a ja mam gdzieś to co mówi w powyższej kwestii krusejder a także to co ma do powiedzenia Nergal, ważne aby chłopina wrócił do zdrowia
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Mam nadzieję ,ze nie mówisz serio ,ze jakiekolwiek nawrócenie jest wazniejsze od zdrowia 
żeby było jasne: życzę Negalowi 1 i 2. Ale nawrócenie jest zdecydowanie ważniejsze
Jak dla kogo. moim zdaniem żadna wiara nie jest ważniejsza od zdrowia... ale to kwestia podejścia do świata chyba 
Tak, to kwestja podejścia do świata wynikająca z wiary. Jeśli kogoś z Was to interesuje ze szczegółami, proszę o wiadomość na PW.
-
Deleted User 622
Nie interesuje nas to, nie zaśmiecaj tematu o szatanistycznym Behemocie.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nauczasz przez internet?krusejder pisze:Tak, to kwestja podejścia do świata wynikająca z wiary. Jeśli kogoś z Was to interesuje ze szczegółami, proszę o wiadomość na PW.
raczej nie chcę zaśmiecac wątkupanzerschreck pisze:Nauczasz przez internet?krusejder pisze:Tak, to kwestja podejścia do świata wynikająca z wiary. Jeśli kogoś z Was to interesuje ze szczegółami, proszę o wiadomość na PW.
krusejder pisze:a ja mam gdzieś, czy wróci do zdrowia, ważne, by się nawrócił
Luzik, jak wyzdrowieje, ale się nie nawróci to zawsze będziesz miał czas spalić go na stosie. Myślę, że okolice Pałacu Prezydenckiego będą przyjęte z aprobatą. Albo lepiej! Ugadaj się z gdańskimi lekarzami: niech dziesięć razy dziennie serwują Nergalowi lewatywę. Wtedy dopiero uświadomi sobie jak pusty w środku jest człowiek bez Boga! Heretyk chędożony!krusejder pisze:żeby było jasne: życzę Negalowi 1 i 2. Ale nawrócenie jest zdecydowanie ważniejsze
Nie no, śmieszą mnie takie "uduchowione" posty. Są równie zabawne jak wymądrzanie się młodocianych ateistów, którzy traktują słowa Nergala jak świętość (a znam takich). Trochę rozsądku, ludzie. Ja uważam siebie za katolika, ale jakoś uszanowanie poglądów innych ludzi nie przychodzi mi specjalnie ciężko
A tak swoją drogą, mam dziwne wrażenie, że nadchodzące DVD sprzeda się nad wyraz dobrze
Edit: Biografia pewnie też ładnie zejdzie, bo zdaje się coś takiego ma/miało wyjść w najbliższym czasie.
Nie wiem, co Cię tu śmieszy. Skoro sam sobie życzyłbym raczej prawowierności (nawrócenia itp) bardziej niż zdrowia, bo w mojej hierarchji ważności dóbr dobra duchowe są wyżej od innych, to czemu miałbym życzyć czego innego Nergalowi ?Jaerdic pisze:krusejder pisze:a ja mam gdzieś, czy wróci do zdrowia, ważne, by się nawróciłNie no, śmieszą mnie takie "uduchowione" posty. Są równie zabawne jak wymądrzanie się młodocianych ateistów, którzy traktują słowa Nergala jak świętość (a znam takich). Trochę rozsądku, ludzie. Ja uważam siebie za katolika, ale jakoś uszanowanie poglądów innych ludzi nie przychodzi mi specjalnie ciężkokrusejder pisze:żeby było jasne: życzę Negalowi 1 i 2. Ale nawrócenie jest zdecydowanie ważniejszeNo, ale koniec OT z mojej strony.
Oznaczałoby to, że albo mu zyczę gorzej niż sobie albo że nie wiem, co jest najważniejsze.
Zwracam też Twą uwagę, że w ogóle nie odnoszę się tu do poglądów Nergala. Zasadniczo życzę tego samego i Papieżowi i Nergalowi - czyli przedewszystkiem zbawienia.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

I właśnie dlatego piszesz o tym, że niby jest pozerem?krusejder pisze:Nie wiem, co Cię tu śmieszy. Skoro sam sobie życzyłbym raczej prawowierności (nawrócenia itp) bardziej niż zdrowia, bo w mojej hierarchji ważności dóbr dobra duchowe są wyżej od innych, to czemu miałbym życzyć czego innego Nergalowi ?Jaerdic pisze:krusejder pisze:a ja mam gdzieś, czy wróci do zdrowia, ważne, by się nawróciłNie no, śmieszą mnie takie "uduchowione" posty. Są równie zabawne jak wymądrzanie się młodocianych ateistów, którzy traktują słowa Nergala jak świętość (a znam takich). Trochę rozsądku, ludzie. Ja uważam siebie za katolika, ale jakoś uszanowanie poglądów innych ludzi nie przychodzi mi specjalnie ciężkokrusejder pisze:żeby było jasne: życzę Negalowi 1 i 2. Ale nawrócenie jest zdecydowanie ważniejszeNo, ale koniec OT z mojej strony.
Jak już to z pielęgniarkami!Jaerdic pisze:Ugadaj się z gdańskimi lekarzami: niech dziesięć razy dziennie serwują Nergalowi lewatywę.