AC/DC - Europa 2024
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
metallic66
- -#Wrathchild

Re: AC/DC - Europa 2024
O której startuje support?
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

O 19.
AC/DC zaczyna 20:30.
AC/DC zaczyna 20:30.
-
metallic66
- -#Wrathchild

Dzięki za info:)
Najlepszy koncert na trasie jak do tej pory - Angus wrócił do formy, duckwalkuje jak 10 lat temu 
Jutro powtórka
Jutro powtórka
-
metallic66
- -#Wrathchild

Koncert świetny no i słychać co śpiewa Brian nie jak w 2015 na Narodowym.
Fajnie słyszeć że chłopaki się rozkrecają 
Myślicie że jest szansa na Polskę za rok ? Czy raczej to jest Europejski Farewell ?
Myślicie że jest szansa na Polskę za rok ? Czy raczej to jest Europejski Farewell ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
Pytanie, czy ktoś w PL odważy się wyłożyć taką kasę - IMO, nie.
Celowałbym w podwójny olimpijski w Berlinie, jeżeli bęzie drugi leg to na 100% tam będą
A to aż taka kasa za to AC/DC ? Myślałem że Evil Nation mogloby zorganizować, rzucić ceny w przedziale 499-799 i jakoś by się to spięło
Niedzielny koncert w Wiedniu to była absolutna petarda. Pierwszy raz widziałem AC/DC na żywo (w końcu!) i po prostu zmiażdżyli, co tu dużo mówić. To była potężna dwugodzinna rockowa impreza, która rozbujała wszystkich na stadionie. Zespół przeszedł moje oczekiwania. To co Angus wyprawia to głowa mała, miałem obawy czy on na tej scenie nie skona, chyba sami bogowie rocka zsyłają mu energię. Świetne wrażenie zrobił też Brian, widać było wielką radochę na jego twarzy i w ruchach. Tak wymiatać w wieku 86 lat to czapki z głów, on nawet nie schodził ze sceny w przerwach tylko cały czas się tam bujał pod kolumnami. Do tego zespół brzmi fenomenalnie i jest niesamowicie zgrany jak na swoje lata. Chciałem z ciekawości ich odhaczyć, a tymczasem niedzielny wieczór był dla mnie tak wielce emocjonalny, że teraz cholernie żałuję że miałem bilety tylko na jeden koncert! Mam przeogromną nadzieję, że chłopaki jeszcze odłożą emeryturę i zrobią drugi etap trasy, choć zdaję sobie sprawę, że równie dobrze ta trasa to może być ostatnia możliwość ich zobaczenia.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Lepiej późno niż wcale i miło czytać, ale chciałbym żeby za 10 lat Brian spokojnie dożywał swoich dni w kapciach przed kominkiem
Inna sprawa że naprawdę fenomenalnie wygląda na swój wiek, np. Gillan w tym samym o wiele gorzej.
Fajnie się czyta te relacje, ja również mam nadzieję na jeszcze jeden leg, bo w tym roku nie zdecydowałem się jechać na jakiś ich koncert. Co do zaporowych stawek, mam taką małą teorię, że dali takie, bo sami nie wiedzą, czy to będzie ostatni europejski leg czy nie i trzeba było "na zapas" zarobić jak najwięcej
. Jak Angus i Brian będą w formie, to zrobią kolejny leg i najwyżej lekko obniżą stawkę bo wciąż będą na dużym plusie, a trochę rynków jeszcze jest do zaliczenia, szczególnie brak Skandynawii w tym roku dziwi.
A to swoją drogą. Nikt tak jak Gillan nie skiepścił się na starość. Ktoś powinien go przytulić i powiedzieć że już starczy. Płacić za koncert Deep Purple w obecnej formie to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Brian - 77 lat w październiku skończy.
-
Deleted User 8263
Mam teorie ze to Scorpions na narodowym to poklosie tego, że LN PL odpuscilo ACDC na ostatniej prostej
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Kevin18 pisze: A to swoją drogą. Nikt tak jak Gillan nie skiepścił się na starość. Ktoś powinien go przytulić i powiedzieć że już starczy. Płacić za koncert Deep Purple w obecnej formie to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Mimo wszystko zupełnie się nie zgadzam - Gillan i reszta są w ostatnich latach w naprawdę dobrej formie koncertowej, w przeszłości bywało o wiele słabiej. Może dołączenie Simona tak na nich podziałało? Ja idę na każdy kolejny ich koncert licząc się z tym że będzie ostatni i z wdzięcznością że dane mi jest jeszcze dziadków zobaczyć.
Zgadza się - Kevin postarzał go o dychę i stąd moja uwaga o kapciach i kominku za 10 lat.
Bardzo słuszna i ciekawa uwaga. Też mi się wydaje że w normalnych okolicznościach nikt nie porywałby się na Scorpions na Narodowym z kosztami wynajmu itp gdzie na luzie wystarczyłaby jakaś Atlas Arena albo inny Tauron.
Tak, przy cenach w przedziale 499-799 mogliby nie wyjść dobrze na plus.Kevin18 pisze: ↑wt cze 25, 2024 10:30 amA to aż taka kasa za to AC/DC ? Myślałem że Evil Nation mogloby zorganizować, rzucić ceny w przedziale 499-799 i jakoś by się to spięło![]()
Ceny biletów są 150-300 euro teraz.
- JoxerTeaman
- -#Wrathchild

Czy ktoś z Was jest w stanie powiedzieć z własnego doświadczenia ile czekał na dostarczenie biletu ze Słowacji do Polski (AC/DC w Bratysławie)?
Zamówiłem 27.06, dostałem informację, że wysłano go dzisiaj i że zostanie dostarczony w ciągu 1-15 dni roboczych. Do Bratysławy wyjeżdżam już 17 lipca i mam lekki stresik, że może nie zdąży dojść do mnie przed wyjazdem
Zamówiłem 27.06, dostałem informację, że wysłano go dzisiaj i że zostanie dostarczony w ciągu 1-15 dni roboczych. Do Bratysławy wyjeżdżam już 17 lipca i mam lekki stresik, że może nie zdąży dojść do mnie przed wyjazdem