A nie 2014RALF pisze:Prawdopodobnie to latem u nas będą, chyba jednak koncert typu open - air. Nowego albumu można spodziewać się w 2012/13 roku!
??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ??/??/2010 - Metallica - Polska [PLOTKA]
Przestań pieprzyć, to nie jest forum plotkarskie. W każdym temacie podajesz conajmniej kilka sprzecznych tekstów a wszystkie są twoim gówno wartym zdaniem prawdopodobne.RALF pisze:Prawdopodobnie to latem u nas będą, chyba jednak koncert typu open - air. Nowego albumu można spodziewać się w 2012/13 roku!
autor postu otrzymał ostrzeżenie
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 7:30 pm przez vyrus, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem to zrobić delikatniejvyrus pisze:Przestań pieprzyć, to nie jest forum plotkarskie. W każdym temacie podajesz conajmniej kilka sprzecznych tekstów a wszystkie są twoim gówno wartym zdaniem prawdopodobne.RALF pisze:Prawdopodobnie to latem u nas będą, chyba jednak koncert typu open - air. Nowego albumu można spodziewać się w 2012/13 roku!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jesli to prawda to mega gowniana lokalizacja.
U nas zawsze organizatorzy mysla tylko o kasie, a nie o jakosci... Na Bemowie mogliby zrobic AC/DC, a Mete dac 2 x w Atlas Arena z cenami biletow od 200-250 zl wzwyz i byloby spox.
nie byłoby spox bo nie mam tyle na koncie:(
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
Na dobrą sprawę nie wiadomo czy AC/DC przyjadą do Polski. Metallica do zdecydowanie najpopularniejszy zagraniczny zespół rockowy w Polsce! Mają u nas chyba więcej fanów niż U2. Koncerty w arenie latem nie sprostają zapotrzebowaniu społecznemu. Jeśli bilety byłyby po rozsądnej cenie, przyjdzie na Bemowo więcej ludzi niż na MADONNĘ 
Tylko nie Bemowo....
gdziekolwiek, byle bilety były w takiej samej cenie jak na Śląskim.
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
Na to nie licz, panowie są drodzy...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak naprawde zorganizowanie gigu na Bemowie mialoby jeden cel - zatrzymanie konikow.
Tak naprawde bilety na wszystkie sektory, nawet ten pod scena, mozna byloby dorzucac wrecz w nieskonczonosc, bo ludzi upchnie sie tam i ze 100 tys. Szkoda, ze promotorzy mysla tylko o maksymalizacji zysku, a nie o zapewnieniu dobrego standardu. Metallica w hali robi niesamowity show... Na wielkim klepisku bylby to jedynie kolejny koncert. Mam nadzieje, ze to tylko glupie plotki i w kwietniu czy maju zagraja jednak jeden czy dwa gigi w Atlas Arena. 
Też mi się tak wydaje...
-
El Dorado
ja też zrobie strone w necie i podam taką plotę.
-
Deleted User 622
ogłoś ją na Metal Militia FestTobink pisze:ja też zrobie strone w necie i podam taką plotę.
-
El Dorado
Niestety Metal Militia Fest był wczoraj 
Akurat mocne pudło Tobink. Jak nic nie wiesz o stronie i jej twórcach to nie pisz bzdur, chyba że lubisz się ośmieszać. Hmm, czyżby pytanie retoryczne...Tobink pisze:ja też zrobie strone w necie i podam taką plotę.
-
El Dorado
No dobrze, ale ta strona też pisala o koncercie w Łodzi 
Tak czy inaczej - przyjadą!
jaki Ty Tobink zawziety dziwak jesteś...Tobink pisze:Brawo znajomy Budziola z urzędu miasta!yankes pisze:. Brawo Strefa Biletów
to że były rozmowy jakis czas temu to fakt, to że teraz juz nic nie wiadomo to drugi fakt.
I co w tym dziwnego? Ja bym na Twoim miejscu udzielil kilka wywiadow promujacych koszykowke w naszym kraju
-
El Dorado
Jeśli nie widzisz żartu to Ty jestes dziwak
Przecież staram się jak mogę.Budziol pisze:I co w tym dziwnego? Ja bym na Twoim miejscu udzielil kilka wywiadow promujacych koszykowke w naszym kraju![]()