U mnie to cytat z tego idioty vorgusiaBon Dzosef pisze: ↑pt cze 25, 2021 6:44 pmSpójrz na mój podpis i swój podpis![]()
![]()
Pop
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Pop
Justin Bieber - Peaches (Live from iHeart Radio’s Wango Tango 2021)
https://www.youtube.com/watch?v=_fthgObi-Ro
Justin gra i śpiewa 20/10 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=_fthgObi-Ro
Justin gra i śpiewa 20/10 !!!
Ale ogólnie duża część ludzi z upływem czasu się zmienia. Po Invaderze i po tym co pisze widać po prostu że chłopak nabrał dystansu do siebie./ Zdaje się, ze lubi się z siebie śmiać i lubi jak inni się z niego śmieją. A akurat to nie jest wcale taka zła cecha. Różne metamorfozy juz w życiu widziałem i coś takiego na mnie nie robi większego wrażenia.octavian pisze: ↑czw cze 03, 2021 5:35 pmNo z boku to dziwnie wygląda ale widać ludzie się zmieniająAdrian S.O.S. pisze: ↑czw maja 27, 2021 1:38 pm ak tak czytam to aż trudno uwierzyć że Invader , człowiek który trzymał tyle lat forum sanktuarium przy życiu zakładając różne survivory i tym podobne rzeczy dzisiaj ciągnie z niego szydere i sprowadza na sanktuarium taki obciach
-
Deleted User 5490
Wolę go bardziej wyluzowanego, niż takiego jakim był na forum Dream Theater i tutaj wcześniej. Moim zdaniem przemiana na plus. Mogę tylko mówić o tym co jest na forum, bo w życiu realnym nigdy go nie spotkałem ani nie miałem z nim nic do czynienia.
Survivory to dla mnie akurat wielkie gówno i ocenianie, że gość się popsuł, bo już ich nie robi, to jakiś kretynizm.
Survivory to dla mnie akurat wielkie gówno i ocenianie, że gość się popsuł, bo już ich nie robi, to jakiś kretynizm.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Raczej nie chodzi o same survivory ale o to że Invader robi sobie teraz szydere z forum na którym kiedyś w gruncie rzeczy dzięki niemu było więcej życia bo robił to i tamtoPierre Dolinski pisze: ↑śr lip 14, 2021 11:42 am Wolę go bardziej wyluzowanego, niż takiego jakim był na forum Dream Theater i tutaj wcześniej. Moim zdaniem przemiana na plus. Mogę tylko mówić o tym co jest na forum, bo w życiu realnym nigdy go nie spotkałem ani nie miałem z nim nic do czynienia.
Survivory to dla mnie akurat wielkie gówno i ocenianie, że gość się popsuł, bo już ich nie robi, to jakiś kretynizm.![]()
-
Deleted User 5490
Forum żyje swoim życiem niezależnie od aktywności pojedynczych osób. Kiedyś był tu taki Ralph. To co robił było wręcz chore. Niektórzy mieli go dosyć, inni jak Ty chwalili, bo dzięki niemu coś niby się tutaj działo. Moim zdaniem był królem fejkniusów i pajacem. Dla innych istotnym użytkownikiem. Ja wolę Invadera, który czasem puszcza oko i pieprzy głupoty, niż śmiertelnie obumbanego fana Iron Maiden, który nie dopuszcza krytyki zespołu, skacze ludziom do oczu jeśli powiedzą coś na zespół, czy takiego który ma tylko cyferki, statystyki i ilość wyprzedanych hal w oczach, tak jakby to była najistotniejsza część życia.
-
Deleted User 2259
Ed Sheeran: Jako dzieciak słuchałem death metalu:
https://www.terazmuzyka.pl/ed-sheeran-j ... jCu5_0rhRk
https://www.terazmuzyka.pl/ed-sheeran-j ... jCu5_0rhRk
Słabo to z boku wygląda ale moda na rock i metal nie jest tak duża jak pare lat temu i dlatego co niektórzy znajdują inny sposób na siebie żeby zwrócić na siebie uwagęAdrian S.O.S. pisze: ↑śr lip 14, 2021 11:46 amRaczej nie chodzi o same survivory ale o to że Invader robi sobie teraz szydere z forum na którym kiedyś w gruncie rzeczy dzięki niemu było więcej życia bo robił to i tamtoPierre Dolinski pisze: ↑śr lip 14, 2021 11:42 am Wolę go bardziej wyluzowanego, niż takiego jakim był na forum Dream Theater i tutaj wcześniej. Moim zdaniem przemiana na plus. Mogę tylko mówić o tym co jest na forum, bo w życiu realnym nigdy go nie spotkałem ani nie miałem z nim nic do czynienia.
Survivory to dla mnie akurat wielkie gówno i ocenianie, że gość się popsuł, bo już ich nie robi, to jakiś kretynizm.![]()
-
Deleted User 2259
Top 5 wykonawców pop-rock, jak na dzis.
1. Genesis
2. Phil Collins
3. Justinek <3
4. De Mono
5. Celine Dion
HM:
Craig David, Dua Lipa, George Michael, Piasek, Kaja Paschalska xD, Justyna Steczkowska, Kayah, Edyta Górniak, Eros Ramazzotti, Seal, Garou, In-Grid, Belanova, Scott Matthews, Reni Jusis, Sophie Ellis-Bextor, Ania Dąbrowska, Jessie Ware, MONAMI, a-ha, Mela Koteluk, Wham!, Lou-Bega, Mariah Carey, Daria Zawiałow, Annie Lennox, Just 5, Spice Girls, Stachursky, Kylie Minogue, Britney Spears, Daniel Caesar, Christina Aguilera, Giveon, Michael Jackson
Tak więc jest co słuchać, a jest tego sporo więcej

1. Genesis
2. Phil Collins
3. Justinek <3
4. De Mono
5. Celine Dion
HM:
Craig David, Dua Lipa, George Michael, Piasek, Kaja Paschalska xD, Justyna Steczkowska, Kayah, Edyta Górniak, Eros Ramazzotti, Seal, Garou, In-Grid, Belanova, Scott Matthews, Reni Jusis, Sophie Ellis-Bextor, Ania Dąbrowska, Jessie Ware, MONAMI, a-ha, Mela Koteluk, Wham!, Lou-Bega, Mariah Carey, Daria Zawiałow, Annie Lennox, Just 5, Spice Girls, Stachursky, Kylie Minogue, Britney Spears, Daniel Caesar, Christina Aguilera, Giveon, Michael Jackson

Ostatnio zmieniony pn lip 26, 2021 11:18 pm przez Deleted User 2259, łącznie zmieniany 1 raz.
Invader pisze: ↑pn lip 26, 2021 3:59 am Top 5 wykonawców pop-rock, jak na dzis.
1. Genesis
2. Phil Collins
3. Justinek <3
4. De Mono
5. Celine Dion
HM:
Craig David, Dua Lipa, George Michael, Piasek, Kaja Paschalska xD, Justyna Steczkowska, Kayah, Edyta Górniak, Eros Ramazzotti, Seal, Garou, In-Grid, Belanova, Scott Matthews, Reni Jusis, Sophie Ellis-Bextor, Ania Dąbrowska, Jessie Ware, MONAMI, a-ha, Mela Koteluk, Wham!, Lou-Bega, Mariah Carey, Daria Zawiałow, Annie Lennox, Just 5, Spice Girls, Stachursky, Kylie Minogue, Britney Spears, Daniel Caesar, Christina Aguilera, Giveon.
![]()
Ej ale za brak króla Jacksona to jestem oburzony
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jest Just 5 a nie ma pierwowzoru Backstreet Boys ? Widac ze jesteś początkującym słuchaczem tej zacnej muzyki dlatego wybaczamInvader pisze: ↑pn lip 26, 2021 3:59 am Top 5 wykonawców pop-rock, jak na dzis.
1. Genesis
2. Phil Collins
3. Justinek <3
4. De Mono
5. Celine Dion
HM:
Tak więc jest co słuchać, a jest tego sporo więcej![]()
A Take That i Robbie solo? Przecież to podstawa. No i pierwsze gwiazdy NKOTB? Invader masz zaległości.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No to jeszcze NSYNC z Justinem Timberlakiem.
Warto wspomnieć, że NSYNC grało kilka koncertów w Polsce supportując Just5, a 4 lata później grali na nagrodach MTV z Michaelem Jacksonem.
https://youtu.be/HWccAHGglgk
A od samego JT ostatnio katuje utwór gdzie wystąpił u Madonny
https://youtu.be/aAQZPBwz2CI
A z zespołów które w nazwie mają Boys najlepsze jest Beastie Boys ale to już trochę inne klimaty
Warto wspomnieć, że NSYNC grało kilka koncertów w Polsce supportując Just5, a 4 lata później grali na nagrodach MTV z Michaelem Jacksonem.
https://youtu.be/HWccAHGglgk
A od samego JT ostatnio katuje utwór gdzie wystąpił u Madonny
https://youtu.be/aAQZPBwz2CI
A z zespołów które w nazwie mają Boys najlepsze jest Beastie Boys ale to już trochę inne klimaty
Ostatnio zmieniony pn sie 02, 2021 12:07 pm przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No i najlepszy boysband ever East17.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
CzytojestNoweIM?
- -#Prisoner

Dobrego popu idzie posłuchać raz na jakiś czas, cenię Tinę Turner, Fleetwood Mac z okresu komercyjnego, Billy Idola, Simple Minds, bardziej komercyjne kawałki Springsteena i według mnie królów tego gatunku Michaela Jacksona i Bonnie Tyler. To nie jest tak, że się starzeje czy coś bo zawsze to lubiłem.
-
Deleted User 2259